19 Ocak 2016 Salı

Dilsiz uşak ahşap

Bu mobilyalar genel olarak standart bir görünümdedir. Elbise ve pantolonları asmak için özel amaçlı askıları bulunur. Dilsiz uşak tekli veya çiftli olabilir. Tekli olanlarda tek bir ahşap yükselti vardır. DİLSİZ UŞAK SİYAH (SİYAH BORU) 13TL 10TL 23.


ELBİSE ASKISI METAL AYAKLI KONFEKSİYON ASKILIK. Mobilya kategorisi altındaki portmanto ve ayakkabılıklar bölümünde listelenen dilsiz uşak askı çeşitleri metal veya nitelikli ahşap malzemelerden üretiliyor. Organize Sanayi Bölgesi Mah. N Blok No:Küçükçekmece, İstanbul, Türkiye.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Zengin Aksesuar Naturel Elıt İki Tepelı Dılsız Usak. Bu noktada devreye giren dilsiz uşak modelleri kıyafetlerinizin ideal formunu korumasını sağlamakta ve siz kullanıncaya kadar kıyafetlerinizin kırışmadan ve dış görünümü bozulmadan saklanmasında size yardımcı olmaktadır.


TL Kdv Dahil 22TL Kdv Dahil indirim. En şık, tarz ve uygun fiyatlı tamamlayıcı ürünleri satın al. Ahşap Çatı Merdivenleri;. Ofiste ceket, evde sabahlık vs.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar güvenle kullanım sağlayabilirsiniz, sizi asla yarı yolda bırakmaz. Masif ahşap cilalı dilsiz uşak.


Dilsiz uşak ahşap

Kodu: HMD-140-CZ-Stok Durumu: Stokta var. Siparişleriniz ertesi gün kargoya verilmektedir. Yorumlarınız bizim için çok değerli. Hemen üye olabilir veya varolan hesabınızla giriş yaparak yorumunuzu yazabilirsiniz. Ayrıca yorumlarıyla bize ve ziyaretçilerimize katkıda bulunduğunuz takdirde kazanacağınız puanlarla alışverişlerinizde iskonto avantajına sahip olabilirsiniz.


Daha çok beylerin kullandığı ve ceketlerinin ütüsünün bozulmaması için özenli bir şekilde astıkları ahşap askılığın adının dilsiz uşak olduğunu duyunca gerçekten çok şaşırmıştım. Geçici olarak temin edilememektedir. Montajı, temizliği, bakımı kolay ve pratik bir üründür. Portatif takı kutusu taşınabilir ve hafiftir.


Karton ambalaj içerisinde takım ürün fiyatıdır. Satış ekibimiz en kısa sürede size dönecektir. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Herşeyden önce Sevgili Müberra Arslan hocamıza bizlere ögrettiği bu teknikler için çok teşekkür ediyorum. Slayt da verdiğim fotograflardan ve örnek ahşaplardan faydalanacağınızı umuyorum. A Ofismar Set İkili Bank.


Adore HMA-110-GR-Dört Kollu Askılık Metal Gri 19TL. Yeşil Kuş Desenli Duvar Askısı. Teslimat tarihi: Maximum iş. Farklı modellerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için firmamızı arayınız.


Evinizde ve ofisinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz dilsiz uşakla kıyafetlerinizin kırışma derdine son. Online sipariş verilebilir. Ofislerde bir dekorasyon unsuru olarak da kullanılan dilsiz uşak modelleri çok da şık durmaktadır.


Dilsiz uşak ahşap

Ofisinize , evizinize veya vb. Bu modeller daha çok ahşap modeller olup klasik bir kalıp şeklindedir. Yatak odalarımızda veya ofislerimizde kullandığımız ve genellikle ahşap malzemeden üretilen dilsiz uşaklar, gömleklerimizi ve takım elbiselerimizi geçici olarak astığımız aksesuarlardır.


Modern dilsiz uşak modelleri her bütçeye uygun indirimli fiyatları ile ödeme kolaylığı sağlıyor. Ankara sitelerde kaliteli bambu ağacından üretilmekte olan ahşap ofis askılıkları , krom metal malzemeden üretilmekte olan metal askılık çeşitleri ve dilsiz uşak olarak bilinen ceket askısı ,genel olarak ayaklı ofis elbise askısı olarak kullanılmaktadır. Ev ve ofislerde rahat ve pratik kullanım sağlayan dilsiz uşak , ayaklı askılı ve vestiyer çeşitlerini, metal, ahşap , ceviz, çift tepeli gibi özellikler yardımıyla istediğiniz modele.


Ceviz, ahşap , bambu, krom, alüminyum gibi farklı malzemelerden üretilmiş geniş yelpazede kullanıma uygun askı kancaları ve şıklığı artıran modern dizayndaki düz yuvarlak taban, dörtlü ayak ya da yüksek ayaklarla askılık, vestiyer, tekli veya çiftli dilsiz uşak modellerimiz de mevcut. Alüminyum Kancalı Portmanto P 707. E-BÜLTEN LİSTEMİZE KAYDOLUN!


Ceketlerinizi gömleklerinizi asmak için kullanabileceğiniz gibi, atkı şal ve şapkalarınız içinde kullanabilirsiniz. Geniş yelpazedeki dilsiz uşak fiyatları yapıldığı malzemeye göre değişebilir. Allmode Home sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyor.


En tercih edileni ağaç olmakla birlikte hafiflik konusunda da diğerlerine göre ön plandadır. Ana dal olarak büro malzemeleri üretimi yapan müessesemiz ,daha ağırlıklı olarak büro ihtiyaçları olarak ahşap gruplarında ve oturma gruplarına yönelik çalışmakta olup her türlü ofis mobilya ihtiyaçlarına yönelik değişik modeller geliştirerek müşterilerin bürolarına uygun. Aydınlatma ürünlerinde Hazirana kadar indirim !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar