26 Ocak 2016 Salı

Havuz sızdırmazlık malzemesi

Havuz sızdırmazlık malzemesi

Alman Formüllü Nanoteknoloji ile Üretilmiş Garantili Orijinal Ürün. Ayrıca malzemenin elastik yapıda olması sayesinde özellikle köşe birleşim detaylarında ve düzlem olmayan yüzey formlarında yüksek bükülme mukavemeti sayesinde yeterli performans. Su sızıntılarını engellemek için beton ve sıva yüzeyine uygulanır. Liner maddesi, havuz içinde çatlak oluşması halinde bile sızdırmazlık özelliklerini devam ettirebilir. Hafriyat, hafriyat planına göre.


Su dolu havuzlarda gövde veya tesisattaki sızıntıları durdurmak için kullanılır. Havuz İnşaatı Nasıl Yapılır? Kalitesiz Malzeme Seçimi. Yanlış İmalat Yöntemleri.


Zemin ve Coğrafya Koşulları Belirlenmeden Yapılan Alt Yapı Çalışmaları. ATLASPOOL olarak bizler şirketler topluluğuyuz. Su tahliye delikleri, su girişleri ve pencere gibi özel noktalar sızdırmazlık açısından zayıftır. Bu nedenle kullanılan yalıtım malzemesi hem elastik olmalı, hem de beton ve kaplama malzemesi ile uyumlu bir malzeme olmalıdır.


Havuz sızdırmazlık malzemesi

YÜZME HAVUZU BAKIMIBir havuzu temiz, berrak ve sağlıklı tutmak için, iki ana alana dikkat etmemiz gerekiyor. Hangi Malzeme Nerede Kullanılır? Elastik malzeme davranışı.


Betonarme içme suyu depolarının iç kaplamalarında, havuzlar ve atmosferik koşullara açık beton, çimentolu harçlar üzerine uygulanabilir. Renkli ve Şeffaf Su Yalıtım Malzemeleri ,Emülzer - Likit Yalıtım Teknolojileri. Derz Dolgu ve Sızdırmazlık Malzemeleri. Harç Katkıları ve Kür Malzemeleri.


Güçlendirme, Tamir ve Enjeksiyon Malzemeleri. Anti bakteriyel havuz liner kaplama seçenekleri ve havuz modelleri. Esaslı Yalıtım Malzemeleri. Fırça, post veya rulo ile uygulayabileceğiniz su yalıtım malzemeleri arasında buhar geçirgenliği bulunan ürünleri seçebilirsiniz. Kuvvetli yapıştırma özelliği ile çatlama ve kabarma gibi durumlardan etkilenmeyen yalıtım malzemelerini tercih ederek güvenle kullanabilirsiniz.


Betonarme tarzındaki havuz modellerinde ise çukur kaplaması genellikle pvc liner kaplama, porselen tutamak, cam mozaik, sızdırmazlık malzeme ve liner havuz merdiven gibi havuz malzemeleri kullanılarak yapılmaktadır. Aşağı su ve nem geçmesin diye üzerine İzocardi, İzokap gibi bir saydam izolasyon malzemesi yaymayı düşünüyo. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Liner havuz kaplama, basit montajı sayesinde kolayca değiştirilebilir ve ucuz maliyeti yüzünden standart havuz kaplamalarına ve seramiklerine göre daha uygundur.


Tanımı: Yapfleks 30 sızıntı suları, yüzey suları ve neme karşı, beton ve çimento esaslı sıvalar üzerine içten ya da dıştan uygulanan çimento-akrilik esaslı, çift komponentli bir karışımdır. Plastik, metal gibi bir çok yüzeye anında yapışır ve sızdırmazlık sağlar. Tüm koşullara dayanıklıdır. Sızdırmazlık Bantları Tesa 7µm Silikon Yapışkansız, kendi kendine kaynar Kendinden kaynayan bant.


Suyun altında bile uygulayabilirsiniz. Yalıtım malzemeleri , yapıştırıcı, sıva, yalıtım köpüğü, file, dübel gibi yardımcı elemanlara da uygun olmalıdır. Sağlamlığıyla ön planda olan. Ayrıca PVC, ABS, polipplastikler, bakır, çelik vs. Beton yapıdaki duvar zemin birleşimleri,tamir noktaları, su sızıntılarına neden olabilecek zayıf bölgelerdir.


Liner kaplama, tüm dünyada hijyen ve sağlamlığı sayesinde hem bireysel havuzlarda hem de sosyal (büyük) havuzlarda en fazla tercih edilen malzemedir. Bu malzeme havuz iç kaplaması olarak en çok kullanılan malzemedir. Bunun sebebini geliştirilmiş şekil alma yeteneği, parçalanmaya karşı dirençli oluşu,kolaylıkla kaynak yapılabilmesi. Yüzme havuzlarında betonarme duvar ve zemin tek başına su sızıntısını engelleyecek özellik taşımaz. En baştaki havuz proje safhasında detay hazırlarken çalışmalar bu konular dikkate alınarak yapılır ise daha sonraki aşamalarda karşılaşılacak sorunlar en aza indirgenmiş.


ONLINE KATALOGLAR Lütfen tıklayınız. RÜN KATALOĞU Lütfen tıklayınız. FİYAT LİSTESİ Lütfen tıklayınız. KİMYASAL KATALOĞU Lütfen tıklayınız. Artık dilerseniz çok hızlı bir imalat ile hiçbir sıkıntı çekmeden yeni havuzunuza sahip olabilir veya diğer yolu seçerek kendi havuzunuzu bizim tecrübe ve desteğimizi yanınıza alarak çok düşük maliyetlerle.


ELASTOMAST, elastomerik polimerlerle modifiye edilmiş, bitüm esaslı, sızdırmazlık , tamir, yapıştırma. Pvc liner iç kaplama 8mm kalınlıktadır, donatılıdır, mavi desenlidir, esnektir, 1hijyeniktir ve kesin sızdırmazlık sağlamaktadır. Kısacası her havuza yepyeni ve ekonomik çözüm 1sızdırmaz PVC membran liner kaplama. Bilinçli bir şekilde kesilip, sökülmediği takdirde su sızdırmaz. Katkılı beton, izolasyon malzemeleri ve su derz bantlarını kullanmaya gerek yoktur.


Blok 2K Bitüm Su izolasyon Malzemesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar