14 Ocak 2016 Perşembe

Sentetik alçı

Sentetik alçı

Herhangi bir alerjik bir etki yoktur. Hafiftir, Çevre Dostudur. Yüksek Mukavemet özelliği vardır. Kesimi göreceli daha kolaydır. Hastalar alçılı bölgede su tutmaz.


Sentetik alçı

Dış almak veya sarılı uzuvlar ile bile yüzebilirsiniz. HABER LİSTEMİZE KAYIT OLUN E-Bültene ücretsiz kayıt olun yeni ürünler indirim ve sizlere özel büyük sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun! Su ile aktive olan poliüretan reçine emdirilmiş örgü fiberglassdan oluşmaktadır. Homojen yapısı sayesinde kolay şekil verilir ve uygulandıktan 3-dk sonra sertleşir.


Hava geçirgendir, cilt ve alçı arasındaki nemin kurumasını sağlar. X-Ray ışınlarına karşı geçirgendir. Her yana genişleyen bir kumaşa sahip olduğundan kullanımı çok rahattır. Gayet dayanıklı olan sentetik alçı türü güçlüdür ve suya karşı da dayanıklılık özelliği sergiler. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol. Geçtiğimiz aylarda süper bi tecrübe point yakaladım! Türkmenistan yakınlarında trafik kazası geçirdim. Scafoid kemiğim kırıldı ve kolum alçıya alındı.


Her türlü alçı ve atel uygulamasında kullanılabilir. Uygulaması ve şekillendirmesi kolaydır, alçı çorabı ve pamuğu gerektirmez. Kolayca yırtılıp ayrılabildiginden uyum göstermeye ve uygulama kolaylığına katkıda bulunmakta olup, alçı altı pamukla pedleme sonrası kırığı ağırlık binmesi riskini azaltır.


Sentetik alçı

Esnek yapısı sayesinde hastaya rahatlık sağlar. Son yıllarda sentetik malzemesinin alçı tekniğine girmesiyle alçı tespitlerinde gelişmeler olmuştur. Polyester elyaftan oluşmaktadır. Alçılı sargı bezi ve sentetik alçı çeşitlerinin hepsinin altında kullanmak için uygundur. Amerikan Alçı fiyat avantajını yakala!


Cildin alçıdan korunmasını sağlar. Gözenekli yapıya sahiptir ve hava geçirgenliği iyidir. Get without the ads. Unsubscribe from hasan emre öZbek?


Sentetik Alçı Kesme (Ayak Bileği) Vlog hasan emre öZbek. Tekrar kullanımdan önce kullanılacak boyanın incelticisi ile nemlendirilmelidir. ABD alçı sektörü, aksi takdirde yerel çöplüklere gönderilen olurdu üretim kurulu FGD alçı yaklaşık milyon ton kısa yönlendirilir. Bu alçılar tespit etme esnasında hareketsizlikten kaynaklanan zararları ve rehabilitasyon süresini azaltmaktadır.


Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Başta hazır atel olmak üzere, sentetik alçı , rulo atel, alçı sargı ve stokinet gibi ürünleri, dünya çapında tanınmaktadır. SENTETİK ALÇI (AMERİKAN ALÇI ) FLASH CAST BSN İNC.


Aljinat Boyutlu Bebek Kalıp ve Alçı Tozu - El Ayak Heykel Seti. Bebek için en uygun zaman koku tamamen çıktıktan sonra (birkaç hafta sonra) olabilir. Duvarın sıvası hemen dökülüyorsa dökülen yerler spatula ile soyulup tamir macunu veya alçı ile tamir edilmelidir. Yağlı boya uygulanacak ise tüm duvarlara sentetik astar uygulandıktan sonra boyayın. TL ve üzeri siparişler için ücretsiz kargo ve havalede indirimli satış ile Dentaladres üzerinden sipariş verebilirsiniz.


Ardından ikinci alçı sargısı suya bırakılır, birincisi sudan çıkarılır ve içindeki sudan arındırmak için sıkılır. Sıkılan Alçı Sargısı artık kullanıma hazır hale gelmiştir. Sargının serbest ucu sol el ile tutulur, alçı sargısının yumağı’da sağ elde tutulur. FGD Alçıtaşı, elektrik santrallerinde baca gazı kükürt giderme (FGD) sistemlerinden türetilen benzersiz bir sentetik üründür. Sargı sarar gibi, alçı bandı sarılır.


Tarım, alçıpan ürünleri, otoyol inşaatı, madencilik uygulamaları, çimento üretimi, su arıtımı ve cam yapımı dahil olmak üzere FGD Alçıtaşı için pek çok kullanım vardır. Alçı yaralarının oluşmasını önlemek amacıyla tasarlanmış olan alçı altı pamuğu medikal sentetik elyaf malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Sürtünmeyi önler ve sürtünmeye bağlı yara ile tahriş. Eğer üye değilseniz buradan üye olabilirsiniz.


Tüm medikal malzeme ihtiyaçlarınız uygun fiyatlar ile kapınıza teslim. Kapınızda nakit veya kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar