21 Mart 2019 Perşembe

Sivri kenar koruyucu

Sivri kenar koruyucu

ADET SİVRİ KÖŞE KORUYUCU BEBEK ÇOCUK GÜVENLİK ŞEFFAF SİLİKON M ŞOK FİYAT KISA SÜRELİĞİNE SINIRLI STOK DEKORATİF ŞEKİL. TL 3TL (2) LOGINETTE. Bebeğiniz varsa ve emekliyor ve yerde sürekli yuvarlanıyorsa, evinizde de keskin sivri köşeler var ise bu ürüne muhakkak sahip olup kullanmalısınız. Odadaki sivri köşe ve kenarlar koruyucu ile kaplanmalı, kapılara menteşe ve her iki yanına. Derken bir fırsat sitesinde çocuk koruyucu malzemeler fırsatı gördüm ve oradan kauçuk kenar koruyucu aldım.


Sivri kenar koruyucu

Bebeğiniz emeklemeye başladığından itibaren tehlikeler onu bekliyor demektir. Masa, sehpa gibi kenarları sivri olan. Masa Kenarı Koruyucu Dolap Tezgah Kenarı Köşe Koruyucu Bebek Güvenlik Seti Adet.


Fisher Price Köşe Koruyucu. Bebekleri mobilyaların sivri köşelerinden korumak için köşe koruyucular yeni yaşam alanınızın bir parçası olmaya başlayacaktır. Sivri kenar ve köşelere kauçuk malzeme giydirilmesi halinde, insan sağlığını tehdit riski düşmekte, çarpma veya düşme gibi kaza durumlarında oluşacak hasar en aza inmektedir. Mobilya kenar koruyucu özellikle cam veya keskin sivri uçlu eşyalardan bebeklerinizi korumaktadır.


Sivri kenar koruyucu

Bunun bir diğer önemi ise kapak açıp kaparken parmağını sıkıştırma, çarpma gibi tehlikelerin de ortadan kalkıyor olmasıdır. Bu tarz kilitler çekmecelere, dolaplara ve kapılara konmaktadır. Sivri köşeler içinse yapıştırılabilecek köşe koruyucuları bulunur.


Evde kenar koruyucu paketleme işi ile aylık 1. Detaylar ve ek iş başvuru formu sayfamızda. Evinizde ki masa, sandalye, dolap gibi mobilyaların sivri köşeleri yürümesini yeni öğrenen çocuğunuz için birer tehlikedir. Dikkatsizliğiniz sonucu ciddi yaralanmalara sebep olabilir. AC Servo Motor Sürücü ve Redüktörler. Mekânda bulunan sivri köşe ve keskin kenarlar güvenli hale getirilmeli, pencerelere çocuk güvenlik kilidi, kapıya parmak koruyucu takılmalıdır.


Kütüphane ve raflı dolaplar, duvara sabitlenmeli, TV ve elektronik aletler de özel güvenlik ürünleri ile sabitlenmeli ve koruma altına alınmalıdır. Eşyaların sivri tarafına uygulanan kenar koruyucu , yumuşak bir malzemeden yapılır. Silikon veya kauçuk olarak değişebilecek olan bu maddeler, kesinlikle çocuğa zarar vermez. ADET KÖŞE KORUYUCU BEBEK ÇOCUK GÜVENLİK SİVRİ KÖŞE KORUYUCU AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO- ADINIZA FATURALI ÜRÜN. Bebekler için tehlike arz eden sivri mobilya köşeleri için kenar ve köşe koruyucu krem, kauçuk köşe koruyucu çeşitleri yer alıyor.


Kapı kazalarını önlemek amacı ile de kapı stoperi ve parmak koruyucu , desenli kapı stoperi çeşitleri bulunuyor. Kenar koruyucu , köşe koruyucu kullanın. Odada mevcut sivri köşe ve kenarlar koruyucu ile kaplanmalı, kapılara menteşe ve her iki tarafına da parmak koruyucu uygulanmalıdır. Sallanan koltuk gibi hareket eden eşyalar.


Bu bölmeler mobilyalarınızın sivri yerlerine gelecek şekilde takılır. Biraz bastırıldığında yapışır. Yapışması için üzerindeki jiletinin çıkarılması gerekir. Yapışkan özellikli olan kenar koruyucu ürünleri mobilyalarınıza kesinlikle zarar vermez. Banyo - Tuvalet Güvenliği.


Bebek güvenlik köşe koruyucu , bant kadar kolay biçimde, eşyalarınızın köşelerine yapıştırıp önleminizi alabilirsiniz. Bebek köşe kenar koruyucular , tahta, cam veya demir gibi sivri , sert köşelere yerleştirilerek, bebeklere daha güvenli hale getirmektedir. Plastik, silikon gibi yumuşak maddelerden üretilmiş bebek için. TV Ünitemin Kenarları düz ve köşeleri sivri kalıyor ne yapabilirim?


Bebekler yeni yürümeye başladığında en büyük sorun sivri uçlu masa veya sehpalardır. Bebek heyecanlı heyecanlı yürürken yukarı bakmaz ve aniden kafasına çarpan bir masa köşesi bazen ağır yaralanmalara neden olabilir. Olası kazaların önüne geçer. Boyalı değil hammaddesinden dolayı rengi saftır.


Paketinde Metre rulo halinde bulunur. Doğal kauçuktan üretilmiş olup Fitalat- Toksik madde içermez. Evinizi çocuğunuz için daha güvenli bir ortam haline getirmek için bebek güvenlik seti tercih edebilir, sivri köşeleri ve tehlikeli alanları gizlemek için kullanabilirsiniz. Merdiven ve balkonlar için güvenlik şeritlerini, ocak bariyerlerini.


Yüksekte olan alt değiştirme masası yaşından sonra kullanılmamalıdır. Sivri sehpalar veya sivri alanların ucuna kenar koruyucu takabilirsin. Kırılabilir eşyaları, ağzına götürebileceği minik bibloları, –özellikle boyu olan filler- kabloları toparlayıp kaldır. Mekanda bulunan sivri köşe ve keskin kenarlar güvenli hale getirilmeli, pencerelere çocuk güvenlik kilidi, kapıya parmak koruyucu takılmalı.


Bebekler Için Sivrisinek Koruyucu modellerini yüzlerce mağazanın fiyatlarıyla birlikte karşılaştırmalı alışveriş sitesi bumudur. Kampanyalar Kupon Kodu Trendyol İndirimleri GittiGidiyor Adidas İndirim Koton Morhipo Lacoste NFırsatlar. Muhafazalar, keskin ve sivri köşe, kenarları ortadan kaldırılmış bir tasarım ve montaj şekline sahip olmalıdırlar.


Ben şöyle yapmayı düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar