28 Mart 2019 Perşembe

Panel beton

Panel beton

Duvarlarınıza gerçekçi beton görünümü ile yalın gücü ve sadelik katın. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Elektriğin olduğu her yerde biz varız. Fibeglass brüt beton görünümlü duvar kaplama panelleri ile bu karakteristik yapıyı mekanlarınızda vurgulamak istiyorsanız zengin renk ve desen çeşidiyle gerçekleştirebilirsiniz. Brüt beton dokusuna sahip ürünlerimiz sizi duvarlarınızın sıkıcı görünümünden kurtaracak.


Zamanı içine alarak değişen, ancak beraber kullanıldığı mobilya ve dekorasyon öğeleri ile birlikte özel bir ambiyans yaratan duvar paneli , günümüz modern mimarisi ile birebir örtüşüyor. Doğal renklerde, tüm ortamlara huzur ve üslup getirirler. Firmamız yıllık üretim hayatında gerek çevreye duyarlı imalat prensibi gerekse kendini geliştiren yenilikçi yaklaşımlarıyla öncü firma olma özelliğini her geçen gün güçlendirmektedir. Brüt beton görünümlü panel kaplama panelleri , yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen brüt beton görünümlü doku, betonun en sade en brüt halidir. Fiber glass paneller ve polyester panel kaplamaları roughast beton panel duvar kaplamalarınıza hoş bir görüntü vericek ve gözlerinizi büyüleyecek güzelliktelerdir.


Diğer AKG Gazbeton Donatılı Elemanları ve yapı malzemeleri ile birlikte tam bir yapı sistemi oluşturur. Her türlü betonarme, çelik, ahşap ve prefabrike yapının üzerine kolaylıkla monte edilebilir. Kalıp kullanımı gerektirmez, beton kullanımı ise yalnızca panel derzleri ve çevre kirişleri için gereklidir. Topraklama barasının dış topraklama sistemine bağlantısı kullanıcı tarafından yerinde yapılmaktadır.


Panel beton

Yüzeyi daha düz olan ürünün çeliği sabitleyen bağlantı vida izleri orijinal dokuyla birebir aynıdır. Dekoratif tavan, duvar, iç cephe, dış cephe kaplama, kültür tuğlası, kültür taşı, taş panel , tuğla panel, beton görünümlü panel , ahşap panel üretici ve uygulama firması. Fiber glass paneller ofislerde, evlerde, mağazalarda kullanılabilir special sade modellerimizden oluşmakta olan brüt beton dekoratif panellerimiz, sade ve şık görüntüsüyle dikkat çekmektedir.


Beton Direkli Çit Sistemleri. Dekoratif duvar panelleri fiberglass malzeden üretilir, sağlam, dayanıklı ve uzun yıllar bakım gerektirmeden kullanılabilir. Tasarım ve yeniliğe uygun özel bir tavrı da seçmiş olursunuz. Emir Stone panel ürünleri diğerlerinden kolaylıkla ayırt edilmektedir.


Sınıf Polyester reçineden üretilmektedir. Kültür tuğlası, kültür taşı modelleri, doğal taş , tuğla, beton , ahşap görünümlü fiberglass panelleri ve tavan duvar karo çeşitleri ile sizlere zengin ürün seçeneğine sahip. X600X35mm ebatlarında hafifletilmiş beton özlü paneller alt, üst ve yanlardan taşıma yüklerine göre epoksi boyalı çelik ile kaplanmıştır.


Başlangıç beton direk, köşebent, profil direkli kafes örgü telli ve dikenli telli çit uygulamaları yaparken Beksa bayiliği ile birlikte Dekoratif çitlerde uygulamalarımıza eklenmiştir. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Dekoratif beton panelleri ile betonun tasarıma olan ihtiyacını bir nebze olsun gidermeye çalıştık. Sizler için özel üretebileceğimiz farklı beton desenlerine, dekoratif panel sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Panel beton

Bu desenlerini isterseniz binanızın dış cephesinde, isterseniz iç mimaride, isterseniz kent mobilyalarında olacak şekilde. Prekast beton , talebe göre istenirse panel olarak, istenirse bina dekorasyon elemanı olarak bina dış cephelerinde kullanılmaktadır. HÜCRELİ BETON : Köpük jeneratörüyle elde edilen kararlı köpüğün beton içerisine homojen şekilde yerleştirilmesi ile üretilen hücreli hafif bir beton cinsidir. Taşıyıcı özellikli duvar, blok ve panel. Bu sayede yük taşıma kapasitesi ve yangın dayanımı ile üst seviyeye ulaşmaktadır.


CRETOX Concrete , bir NETEREN Ltd. Rost Stal beton panel ile duvarlarınızda beton görünümünün gücünü hissedin. Fiber duvar panelli olan beton paneller den dekoratif duvar paneli Rost Stal ile mekanlarınıza en uygun dokuyu duvarlarınıza taşıyın. Yani inşaat alanında hazırlanmaları, ebatlarının uygun şekilde ayarlanması ve monte edilebilecek hale gelmeleri beklenmez.


Prekast,Cephe kaplama, Isı yalıtımlı prekast, cephe panel sistemleri, fiber beton , prekast kabuk panel , montaj hizmeti ve precast beton üretimi. Mangkubumi - Indihiang ( Mangin ) KM. Spor tesisimizin dekoratif panel çitleri başta olmak üzere, açık halı saha kurulumdan ötürü cihan çit ekibine yürekten teşekkür ederim.


Hafif ve kalite malzemeden üretilen brüt beton panelleri duvarlarınızda rahatlıkla kullanabilirisiniz. Sena Stone, Dekoratif Kültür Tuğlası Nedir ? Prekast panel - mm kalınlığında olan GRC, Prekast en iyi derecede yalıtımı sağlayan en son teknoloji beton malzemesidir. Panel cit direk dipleri beton 1. MONA STONE, kurumsal alt yapısı, bilgi birikimi ve deneyimleri ile, dekoratif duvar panel üretimi gerçekleştirmektedir. MONA STONE, sektördeki en uygun polyester fiberglass takviyeli dekoratif duvar panel üretimini 1yerli olarak sağlamaktadır.


Tarihe tanıklık eden taş duvarlar Lastra duvar paneli ile enerjiye kavuşuyor. Pietra Campo Taş Dokusu ile Mekanlarınızı Şenlendirin. Organik ve tamamen doğal malzemeden oluşur. Türkiye’de yapı sektöründe en çok satılan ve tercih edilen dekoratif yapı malzemesi dekoratif tuğlaları üretiyoruz.


Bu sayede dikey birleşim yerleri aynı hizaya denk gelmeyecek ve aynı noktada doku tekrarlaması yaşanmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar