26 Mart 2019 Salı

Derz harcı

Seramik, mermer, fayans gibi kaplama malzemelerinin aralarını doldurmak için kullanılan derz dolgu, kaplama malzemesinin rengine ve desenine uyumlu seçenekleri ile mekanları güzelleştirmektedir. Silikon katkılı derz dolgu harcı yüksek performans sağlarken, kolay temizlenmesi ile de avantaj sağlar. Derz harcı , hızlı ya da uzun süre karıştırılmıştır. C’nin üstündeki harç sıcaklıkları, donma süresini kısaltır. Probau ürünleri ve diğer Seramik Yapıştırıcıları indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus.


Derz harcı

Harç yüzeye yayılarak lastik mala ile derz aralıklarına çapraz hareketlerle doldurulmalı ve fazlalıklar sıyrılarak yüzeyden alınmalıdır. Derz dolgu alçısı (alçı levhaların montajında kullanılır) kg. Alçı levha usta yardımcısı. C-FUGA-SILFLEX uygulandığı derz aralığında kirlenmez, çatlamaz. Pürüzsüz ve estetik bir görünüm sağlar.


Harç sıcaklığının donmaya olan etkisi göz önüne alınmalıdır. Uygulama için hazırlanan fayansların arasına toz halde satılan dolgu harcı , silikonlu, hazır derz dolgusu, kartuşlu olmak üzere farklı çeşitlerde derz dolguları çekiliyor. Uygulama sırasında ürünün renginin fayanslarla uyumlu olmasına dikkat ediliyor. C-FUGA-ST derz dolgu harcının kıvamı yer ve duvar uygulamalarında aynı olmalıdır. Derz kıvamı yer ve duvar uygulamalarında aynı kıvamda olmalıdır.


Harcın fazlalıkları nemlendirilmiş sünger uçlu mala ile iyice silinerek alınır. Harç çelik mala ile zemindeki kopuk, çatlak, kırık bölgelere basınç uygulayarak doldurulmalı ve yüzeyde mm’yi geçmeyecek şekilde eşit kalınlıkta bırakılmalıdır. Yüzey nemli sünger ile perdahlanmalıdır. IŞIKLAR Kaplama Tuğla Özel Flex Derz Dolgu Harcı , kaplama tuğlalar için derz tabancası ile derz işlemi uygulanır.


Harç , işlenebilme özelliğini kaybetmeden maksimum saat içerisinde kullanılmalıdır. Duvar ve zemin uygulamaları için iki ayrı tipi bulunmaktadır. Tanımı Çimento esaslı seramik ve fayans derz dolgu boşluklarının doldurulmasında kullanılan dolgu harcı Kullanım Alanı Binalarda iç ve dış mekanlarda duvar ve zemine uygulanmış seramik fayans ve benzer kaplama malzemelerinin derz boşluklarının doldurulmasında kullanılır Uygulama Kg.


Derz harcı

Derzin homojen ve yüzeyinin düzgün doldurulabilmesi için derz dolgu harcı önce paralel sonra çapraz çekilir. Solvent içermeyen, iki bileşenli, suda emülsiye olabilen, epoksi reçine ve silis kumu içeren derz dolgu malzemesi. Karıştırıldıktan sonra malayla uygulanabilir kıvamda olup, çimentolu yüzeylere iyi yapışma özelliği gösterir.


Derz yalıtımında yapıştırma, montaj, dolgu ve pah harcı olarak kullanılır. Beton çatlak tamiri ve çatlağın yalıtımında kullanılır. Her türlü yapısal beton tamirinde kullanılır. Ortam ve kaplama yüzeyi koşullarının derz dolgusu işlemi yapılacak durumda olup olmadığı kontrol edilir. Newkim Silikonlu Flex Derz Dolgu Harcı , tercihen düşük devirli bir mikser veya mala ile topak kalmayacak şekilde iyice karıştırılmalıdır.


Derz harcı

Derz işleminde sizi en çok zorlayacak duvarlardır. Duvarlar dik yüzeyler olduğundan bu yüzeyler için kullanacağınız derz harcı daha koyu kıvamlı olmalıdır. Duvarlara da düzey yüzeylerde olduğu gibi aynı işlemi uygulayınız. Ancak duvarlara derz uygulayacaksanız öncelikle duvarlardan başlamak daha iyi olacaktır.


Modern yapıların, barınma ihtiyacımızın yanı sıra estetik, konfor ve güvenlik ihtiyaçlarımıza da yanıt verebilmesi için inşaatın her aşamasında kullanılan yapı kimyasalları önemli bir rol oynar. Harcı derzlerin içine iyice yedirin, birkaç kez ileri geri silin. Esaslı Sıvalar ve Örgü Harçları. Derzler homojen şekilde dolunca, üstte kalan harcı hafif bir basınç uygulayarak ve kauçuk silecek yardımıyla toplayın.


Bayilikle ile ilgili bir ön çalışma yapabilmemiz Talep Formunu doldurarak bizlere iletebilirsiniz, En kısa sürede satış yetkililerimiz sizlerle irtibata geçerek gerekli bilgileri vereceklerdir. Harç , sert kauçuk uçlu çekpas veya sert kauçuk tabanlı derzer yayma malası ile derz boşluklarına doldurulur. Rigips Derz Dolgu Harcı Kg 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. Temiz ve yumuşak bir fırça ile yüzeyi temizlenmiş ve derzi tam olarak kurumuş dış cephe uygulamalarına su itici uygulayın.


Karıştırma sırasında, suyun harca eklenme debisi, derz dolgu harcı ambalajında belirtilen miktar ve hızda olmalıdır. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Dekoratif tuğlaların aralarına ders vermek için kullanılan basit ve pratik harç tabancası sayesinde daha önceden hazırlamış olduğunuz harç yada derz dolgusunu kolaylıkla tuğlalarınız arasına uygulayabilirsiniz.


Kutu İçerisinde Yedek bulunan plastik uçlar ve yedek contası sayesinde uzunca süre kullana bilirsiniz. Derz aralıkları toz, harç artıkları, yağ ve kirden arındırılmalıdır. Dolgu yapılmadan önce fırça veya süngerle nemlendirilir.


Seramik, fayans,doğal taş,granit seramik,mermer ve benzeri kaplama malzemelerinin mm genişliğe kadar olan derz uygulamalarında kullanılır. Isı Yalıtım HarçlarıÇimento esaslı,özel tane boyutlu mineral agrega ve ürün performansını artırıcı kimyasal katkılar içeren polystren ısı yalıtım levhaları için kullanılı Fayans ve Seramik Yapıştırıcılar Çimento esaslı,özel tane boyutlu mineral agrega ve ürün performansını artırıcı özel kimyasal katkılar içeren tek bileşenli fayans ve seramik. Daha sonra derz dolgu işlemi tamamlanmış olan yüzeyler bir sünger yardımı ile temizlenerek yüzey parlatılır. Teknofay Seramik ve Fayans Yapıştırıcısı- Teknofay Ex Seramik ve Granit Yapıştırma Harcı - Teknofay Flex Esnek, Yüksek Performanslı Seramik ve Granit Yapıştırma Harcı - Teknoderz Derz Dolgusu (1-6mm)- Teknoderz Ex Slikonlu Flex Derz Dolgu- Teknomer 2Yarı Esnek Su Yalıtım Malzemesi- Teknomer 2Ex Tam Esnek Su Yalıtım.


Kaplamasıtamamlanmışyüzeye uygulanacak derz dolgu (fuga) harcının kıvamı öncelikle işlenebilir olmalıdır. Derz aralarınıtam doldurmasıgereken bu kıvamın ne çok akışkan ne de çok sert olmasıistenir. Plastik kıvam dediğimiz boza kıvamıen uygun kıvamdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar