15 Mart 2019 Cuma

Isıya dayanıklı metal boyası

Yüksek ısıya (600°C - 700°C ‘ye kadar) maruz kalan her türlü metal yüzeyler için özel olarak tasarlanmış olması nedeni ile söz konusu tüm metal yüzeylere rahatlıkla uygulanabilir. Motip ısıya dayanıklı boya, ısıya maruz kalan mangal,soba borusu,egzost vs. Kapaklar ve ambalajlar geri dönüştüülebilir malzemeden üretilmiştir.


Custom painting metal flake with gorga batak. C ye kadar ısıya dayanıklı , uygulandığı yüzeye kuvvetle yapışan, aluminyum rengi veren ve örtme gücü yüksek sonkat boyadır. Isıya Dayanıklı kullanım alanları. Boya, a şağıdaki sürelerden sonra tamamen kürlenir. Kendi elleri ile yaptıkları ve metal soba veya ızgara boya olabilir ısıya dayanıklı bileşikler.


Prensip olarak, bir seçenektir. Tatbikatta ince bir kat atılıp üzerine ikinci kat atılırsa daha iyi sonuç alınır. Alevle direkt temasta olmayan yangın merdivenleri metal baca ve sobalarda, egzozlarda, buhar ve Sıcak su kazanlarında ısı dayanımlı yanmaz boya olarak kullanılır. Yangın esnasında yanma olayını geciktirir. Yanmaz boya uygulanmış bir zemin kesinlikle yanmaz anlamına gelmez.


Mat görünümlü metalik gümüş gri ve siyah renktedirler. METAL CİLALARI ORJİNAL AMBALAJLI CİLALAR - GLAZELER BÖLÜNMÜŞ CİLALAR - GLAZELER. Ozellikle bor un hafif, dayanıklı ve de ısıya karşı direncinin yüksek olmasi bor un dunya malzeme piyasasindaki onemini inanilmaz olcude artirmistir. Savaş uçağı motorlarından bin libreye varan ısı yayılıyor. Metal formun en yararlı özellikleri korozyona karşı dirençli olması ve bütün metaller içinde en yüksek.


Beyaz sprey boya ile renk düzenlemeleri yapabilir ya da mobilya boyası ile mobilyalarınıza yeni bir dokunuş katabilirsiniz. Baca, fırın ve motor yüzeylerinin boyanmasında kullanılır. TL 3TL (214) FZRulman 97. RayMax ISIYA DAYANIKLI SPREY BOYA SİYAH 400ml.


Isıya dayanıklı metal boyası

KURUMA SÜRESİ (20ºC) İlk kuruma: saat. Bu tür kompozisyonlar ve kaplamalı metal yüzeylerin ve tuğla duvarlar – fırın ya da şömine için ısıya dayanıklı boya bu amaç için tam olarak tasarlanmıştır. Fırının yüzeyi sık restorasyon, kapı, şömine ızgaraları, takviye şeritleri ve vana gibi demir- çelik elemanlar gerektirmez ve eğer düzenli temizlemek için. Motip ürünlerindeki insan sağlığına zararlı ağır metal miktarı 0dır. Sedef boya desenleri (ahşap desen).


C ile 6ºC değişen ısıya dayanıklı boyalar Çoğunlukla motosiklet egzozlarında ve yüksek ısıya maruz kalan makinalarda kullanılmaktadır. Sanayi tesislerinde rafinerilerde, petrokimya tesislerinde, çelikhanelerde, şeker, gübre ve çimento üretimi gibi kimyasal proses tesislerinde, çelik sıcaklığının 6ºC ye kadar vardığı noktalarda yüksek ısıya dayanıklı boya olarak kullanılan silikon reçine esaslı yüksek ısıya dayanıklı metal yüzeylere çok iyi. Fırın boyası , yüksek ısıya dayanıklı metal boyası fiyatı. Tek bileşenli, fiziksel kurumalı, silikon akrilik esaslı bir boyadır.


Isıya dayanıklı metal boyası

Silikon reçine esaslı yüksek ısıya dayanıklı metal yüzeylere çok iyi. Tayvan ve Malezya şeklindedir ve sırasıyla ısıya dayanıklı krom boya ürününün , ve kadarını karşılarlar. North America, Northern Europeve Western Europe ülkelerinde popülerdir. Yukarıda belirtildiği gibi, emaye metal - ne hatırlamakta yarar var demektir tüm boya , tanıdık. C sıcaklığa kadar aşırı derecede ısıya dayanıklı ;. CFC (yanıcı gaz) içermez.


C – 800°C ) maruz kalan her türlü metal yüzeyler için özel olarak tasarlanmış olması nedeni ile söz konusu tüm metal yüzeylere rahatlıkla uygulanabilir. Bunların yaklaşık kadarı araba boyası , tekne boyası ve kadarı bina kaplama şeklindedir. Buhar kazanları, Şömine boyası , Termik santral bacası, Egzoz manifold boyası.


C dereceye ısıya dayanıklı boya. Bebek besiginin metal ayaklarını sprey metalik boya ile boyadım çok güzel oldu. Yalnız beşiği salladigimda parkeler boyaniyor. Metal ve pas için ısıya dayanıklı boya ↑ kent orman ana kaynağıyapay ısı merkezi ısıtma olduğunu. Silicon reçine bazlı antikorrozif yüksek ısı dayanımlı sonkat boyalar olup, özellikle yüksek ısılara maruz kalan egzost, jeneratör ve fırınların metal yüzeylerde kullanılırlar.


Ocak, fırın, baca, soba, soba boruları gibi sürekli ısıya maruz kalan yüzeylerin boyanmasında kullanılır. Yüksek ısıya dayanıklı saf silikon reçinelerle hazırlanmış, koruyucu son kat, ısıya dayanıklı yanmaz boyadır. Mangal, Barbekü, odun sobalarında, radyatörlerde, motor ve aşırı ısıya maruz kalan yüzeylerde ve diğer metal yüzeylerde kullanabilirsiniz. Boya yüzeyindeki graffiti iz bırakmadan silinebilir.


Paslanmayı önler, mat siyah renklidir. PUserisi alüminyum ve sac gibi metal yüzeylere uygulanır. Uygulama yerleri: toplu taşıma araçları, dış cephe mobilyalar, yolcu durakları, telefon kulübeleri, gürültü önleyen duvarlar, tuvalet ve duş kabinleri, okul mobilyaları, vs.


Metal boyaları , metal yüzeylerin daha iyi görünmesi ve dış şartlardan korunması amacı ile kullanılır. Metalin en büyük düşmanı olan pasın engellenmesi için etkilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar