18 Mart 2019 Pazartesi

Ahşap parke cilası

Parkeyi cilalamak için elinizde iki farklı seçeneğiniz vardır. Macun parke cilası daha uzun süre dayanıklı olmakla birlikte çıkarılması daha zordur. Süpürgeliklerin boyutuna.


Renklendirme işlemi renkli wax oil, ahşap renklendiricilerle, pinoteks ahşap boyaları ile zeminlerin renkleri istenilen tonlarda değişik yapılabilir. Not metrekare alan şişme vardır. Birinci sınıf işçilik parke , sistre , cila döşeme, lamine,merdiven ,dek ,dış mekan ,silim , ahşap ilgili her şey itinayla yapılır.


BENİM TAVSİYEM SPOR SALONLARINA VURULAN CİLALARI TAVSİYE EDİYORUM ;ÇÜNKÜ DAHA DAYANIKLI VE SAĞLIKLI BİR CİLA. Birincisi daha yoğun kıvamda olan, macun şeklinde cilalar, ikincisi ise sıvı ahşap cilaları. Parke cilası olarak iki farklı seçeneğiniz var. Cila , vernik gibi akışkan bir kıvamda değildir. Bunda hem fikir olmalıyız.


Cila vazelin, krem gibi bir malzemedir. Bi Parke Firması olarak en uyun ahşap laminat parke fiyatları ile hizmetinizdeyiz. AVRUPA NOVA PARKE CİLASI ÇİZİLMEZ DAYANIKLI. AHŞAP ÇAM MEŞE KAYIN PARKE TAHTA CİLASI.


Ayrıca toz, duman ve bakteri barındırmaz. Mobilya cilası , eskitme cilası , lake boya, varak boya, doğrama cilası , parke cilası , ahşap lake cila vernik işleri, tüm mobilyalar için renk değiştirme uygulamaları yapılmaktadır. ML MOBİLYA KAPI PARKE CİLASI KD.


TL (2) Kementas-Boya 100. Lamine Parke ağaç malzemesinin. Tek komponentli, su bazlı parke cilası Kullanım Alanları: İç mekandaki parkeler , ahşap zeminler ve merdivenler. Yüksek aşınma ve çizik dayanımına sahiptir.


Kimyasallara dayanıklıdır. Su bazlı parke cilaları , kokusuzdur, doğal görünüm sağlar, parke üzerinde polyester tabaka oluşturmaz, genleşerek gaz salınımı yapmaz, sağlığa zararlı maddeler içermez. BLUA SU BAZLI PARKE CİLASI: Tek komponentli Su-bazlı Poliüretan esaslı parlak, satin ve mat ciladır. Mükemmel efekt verir ve parkenin tüm hatalarını gizler.


Ahşap oyuncaklar, iç kapılar. Su ve alkole dayanıklı yüzeyler oluşturur. Zeminlerde kullanılan parke ve ahşap malzemeler, zaman içerisinde yıpranmakta ve ilk günkü estetikliğini kaybetmektedir.


Ancak bu gibi durumlarda yeni bir ürün satın almak yerine, eski ürünlerinizin bakımı yaptırabilir ve tekrar güzel bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Sistre cila yapılacak alan parke , lamine parke , lambri döşeme v. Parkeler özel makineler ile değişik kalınlıkta zımparalar kullanırak temizlenir, parkelerde aralanma varsa tutkallı macun kullanırak doldurulup cila uygulamsına hazırlanır. Sayerlack Su Bazlı Parke Cilası , mat ve ipek mat çeşitleriyle sadece ev, ofis gibi aşındırıcı etkilere az maruz kalanlar için değil, okullar, alışveriş merkezleri, restoranlar gibi, ağır trafiği olan tüm mekanlar için idealdir. Masif parke ve rabıtalı parkenin montajı en son cila ile tamamlanır.


Ahşap parke cilası

Dudullu ahşap parke silim cilalama uygulamalarımızda su bazlı parke cilalarını tavsiye ediyoruz. Su bazlı parke cilaları koku yapmaz solvent cilalar gibi sıcaklığı görünce genleşerek gaz salınımı yapmaz parke üzerinde polyester tabaka oluşturmaz üzerine bastığınızda ahşabın doğallığını hissedersiniz. Düzgünleştirilen yüzey iyice temizlenip, balmumu cilası , vernik veya parke cilaları uygulanır.


Bu cilalar durumua göre astar ciladan sonra 4-kat yapılır. Parke daha sonra ince zımpara ile zımparalanarak üzerinde ki zedelenmeler giderilir. Parlaklık için her kattan sonra makine. Ahsap ile ilgili tasarimlar ve uretimler yapar.


Ahşap parke cilası

Parke dosemesi, parke cilalanması, sistre cile, tozsuz sistre cila , masif parke uygulamlarinida gerceklestirmekteyiz. Tabakalar birbirlerine derece açıyla yapıştırılmıştır. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Su geçirmez ahşap zeminler ve cilalanmamış parke zeminlerin bakımı ve kaplamasında kullanılır. Masif Parke , Uzun ömürlü olması, ısı ve ses izalosyonu sağlaması, sistre olabilmesi. Gebze ahşap parke silim cilalama uygulamalarımızda su bazlı parke cilalarını tavsiye ediyoruz. Her cins ahşap parkenin cilalanması.


Bu hem daha ekonomik çözüm iken hem de sıfırdan ahşap parke yaptırmak ile arasında fark kalmamaktadır. Parke sistre cila mfiyatları yapılacak alanın ölçüsüne, tahribat ölçüsüne, cila markasına, işçilik kalitesine vb. Biz firma olarak müşterilerimizin sağlığını düşünüyoruz ve su bazlı cila kullanıyoruz.


Poliüretan ve Solvent cilalar parke üzerinde polyester bir tabaka oluşturur, sıcaklıkla birlikte genleşerek gaz salınımı yapar, insan sağlığı için son derece zararlıdır, zeminlerinde sağlıklı olsun diye ahşap parke kullanan müşterilerimiz farkında olmadan solvent.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar