24 Mart 2017 Cuma

Küpeşte sistemleri

Küpeşte sistemleri

Bu şekilde yerden tasarruf sağlanırken, ortam içerisinde de bütünlük elde edilmiş olur. Meriven korkulukları ve balkon küpeşte modellerinin üretilmesine ve yurtdışı pazarlara ulaştırılmasında öncü olan firmamız, alüminyum küpeşte korkuluk sistemlerini her geçen gün daha çok geliştirmekte, yenilikler katmakta ve güvenirliğini arttırmaktadır. Aluminyum Küpeşte fransız balkonlar da, merdivenler de, teraslar da, balkon çevrelerin de, ofis girişlerin de camlı küpeşte , emniyet şeritli küpeşte , spider küpeşte seçenekleri kullanılarak müşterilerimizin isteği doğrultusunda hazırlanmaktadır. Alüminyum fabrikamızda Türkiye Avrupa ve Afrika’ya Yavuz Metal olarak Küpeşte üretimi yapmaktayız. Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Areks alüminyum korkuluk kare küpeşte korkuluk imatı.


Kare ve yuvarlak küpeşte elemanları imalatımız vardır. En yeni modeller, modern tasarımlar camlı küpeşte imalatımız mevcuttur. Küpeşte sistemleri , estetik değerler göz önünde bulundurularak ve özel bağlantı elemanlarıyla direnci güçlendirilerek üretilir.


Korkuluk ve küpeşteler , alüminyum profiller üzerine istenen renk ile boyanarak ya da projeye uygun dekore edilebilir. Sırbistan Büyükelçisi Sayın Dr. Tanju Bilgiç ve Ticaret Müşaviri Sayın Gülçinay Mumcu standımızı ziyarete. MOTORLU KÜPEŞTE SİSTEMLERİ.


Küpeşte sistemleri

Isteğe bağlı com sayısı li yada olabilir. Butonlu ve kumandalı start verilebilir. Sistem rnotorla hareket etrnektedir.


Hareketli küpeşte sistemi ile dış mekanları kapatmak mümkündür. Küpeşte sisteminde sabit kısımlarda bulunan camlar mm hareketli kısımlarda bulunan camlarda mm kalınlığındadır. Detaylı Bilgi Proje Tasarım Uygulama. Dirençli ve hafif olmasının yanı sıra oldukça sağlamdır. Cam paneller sadece sağa, sadece sola veya her iki tarafa da ayrı ayrı toplanabilir.


Cam balkondan çok daha fazlasını vadeder. Her geçen zamanda gelişen kendini yenileyen daha iyiyi ve ileriyi hedefleyen firmamız Güzel Alüminyum ilkelerinin ilk sırada bulunan müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermektedir. Bu sayede mekâna ekstra alan katabilir. Bu sistem daha şık ortamların oluşmasına neden olur.


Kataloğu indirmek için tıklayınız. Sitemizde verilen tüm teknik çizimler ölçeksiz olup, ağırlıkları tahmini olarak verilmiştir. Küpeşteler , alüminyum olduğu gibi ahşap, demir ve plastik de olabilir. Alüminyum küpeşte diğer küpeşte uygulamalarından farklı olarak demontajdır.


Birbirinden güzel ve estetik Küpeşte Modelleri miz için sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir, projelerinizle ilgili detaylı bilgiye ve size uygun cazip. Bunun yanında merdivenlere estetik kazandırır. Alüminyum sektöründe üst seviyede kaliteli ürün ve hizmet üretiyoruz, yaratıcı çözümler sunuyoruz, yeni ürünler üretmeyi seviyoruz. Merdivenlerde emniyeti sağlar.


Alüminyum korkuluk, küpeşte ,fransız balkon korkulukları,parapet üstü küpeşte ,merdiven korkulukları ve fiyatları,paslanmaz küpeşte nin olduğu resmi web sayfamız. Bir başka WordPress sitesi. HİSAR YAPI CAMBALKON firması ile tanıştıktan sonra yaptırdığım tüm işlerde gayet başarılı temiz işçilik ve zamanında teslimatı ile her zaman güvendiğimiz bir firma olmuştur. Cam Küpeşte Korkuluk cam korkuluk cam küpeşte korkuluk cam küpeşte fiyatları cam küpeşte modelleri şişli cam balkon şişli pimapen şişli sieklik kedi sineklik nişantaşı kedi sineklik.


Akseuar Çeşitlerimiz Geniş Aksesuar stoğuna sahip olan firmamızda Aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Otomatik cam balkon küpeşte ve giyotin sistemleri satışı yapılmaktadır. Aspendos Üstten Askılı Serisi. Kalitenin Doğrulanmış Adresi. Alumat alüminyum tüm bu üretimlerini kendi bünyesinde profesyonel ve tecrübeli ekibi ile beraber üretmektedir.


Ratings (1) Her ölçüye özel uygulamalar yaparak en iyi hizmeti veriyoruz. Maksimum ölçüler 5m genişlik, m yüksekliktir. Motorlu veya manuel çalışabilir. Her noktada durdurulabilir. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Standart alüminyum korkuluk uygulamalarının yanında, özel malzeme ve farklı renklerden imal edilmiş korkuluk malzemeleri de ürün yelpazemizde mevcuttur. Dekoratif ve güvenli mekanlar için bizi aramadan karar vermeyin. Küpeşte modelleri içinde ev dekoratifi olarak kullanılan modellerden biri olan duvar üstü küpeşte , eve estetik kazandıran küpeşte modelidir. Gelişmekte olan ülkemizin her alanda oluğu gibi Alünimyum sektöründe de ihtiyaç günden güne artmaktadır.


Paslanmaz olan ve sağlamlık olarak tercih edilen bir modeldir. Hoş bir görüntü, en önemlisi emniyeti sağlamak için bina balkonları, merdiven kenarları ve bir çok alanda kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar