13 Mart 2017 Pazartesi

Keçeden yapılan ürünler

Sepetinizde ürün bulunmuyor. Siz sadece bebeğinizin ismini söyleyin biz onu kapı süsü olarak yazalım! Halka şeklinde simit kapı süsü, isimlik, yastıklı kapı süsü… hangisini beğendiyseniz onu bebeğinize.


Keçe Bebek Şekeri Modelleri. Yeni model keçe bebek şekeri ürünleri hazırlamaya devam ediyorum… Daha önceden hazırladığım çubuklu bebek şekeri modellerimden sipariş almaya devam ederken eşim ve benim aklıma yeni bir fikir geldi. Böyle bir kitap yapar mısınız ve fiyatı ne olur acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.


Resimlerin dışında bir ürün istediğiniz takdir de özel Sipariş alınır. Keçeden yapılan basit şeyler. Kağıt malzemeden yapılan çiçekler hem pratik hem de kolay adımlarla uygulanabilir. Ama bu yapılan çiçek sadece kıyafet değil ev dekorasyon ürünü olarak ta kullanılabilinecek bir tasarımdır.


Keçeden yapılan ürünler

Sıkıştırılmış tekstil ürünü olarak da bilinir. Bunu sizlerde biliyorsunuz. Farklı ne görürsem sizlerle paylaşıyorum. Ve işlemesi çok kolay o yüzden keçeden çok fazla değişik ürünler yapılabilmekte. Dekorasyonda, ürün süslemesinde, duvar süslemelerinde, kıyafetlerde ve hediyelik eşyalarda da sıklıkla kullanılır.


Mart’ta bir keçe workshopumuz daha geçti. Soğuk ve ılık suda yıpratmadan yıkayabileceğiniz ürünleri , silmemeniz daha doğru olur. Aktif kimyasal ve beyazlatıcı içeren deterjanları keçe malzemesi temizliği esnasında kullanmanız, ilgili ürünlerin renklerini kaybetmesine neden olabilir. KEÇEDEN YAPILAN SÜSLER Konu başlığımızdan da anlaşılacağı gibi, keçeden yapılan süsler hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.


Son zamanların en popüler konularından birisi olan ve oldukça büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalan keçe ürünleri , dekore açısından oldukça önem taşımaktadır. Uzun zamandır keçe ürünleri ile ilgili paylaşım yapmadığımızdan bu gün keçeden çiçek nasıl yapılır farklı tekniklerle sizlere sunacağız. Ancak dikkat edilmesi gereken kalitesiz keçe ile çalışmamalısınız. Genel olarak keçeden yapılan ürünler için, malzeme listesi standarttır diyebiliriz.


Aynı zamanda satışı da yapılan ürünler ile keçe tutkunu alışveriş severler oldukça memnun kalıyorlar. Bunlar keçe ile tanıştığımızda ilk yapılan ürünler arasında. Zamanla ne kadar yol aldık bu işte.


Bu cüzdanları hazırlamak için uygun boyutlarda keçeler kesilir ve uygun teknik ile dikilme yapılır. UBUKLU KEÇEDEN PRENS PRENSES TACI DOĞUM MEVLÜD HEDİYELİK ŞEKERİ. Bu sitede kullanılan tüm fikir, çeviri, içerik ve görseller mimuu. Eğer kendi tasarladığınız veya başka bir yerde görüp yaptırmak istediğiniz nikah şekerleri hakkında fiyat görüşmesi yapabiliriz.


Hem bana da ilhan vermiş olursunuz :)) Şimdilik Bu resimlerle yetinelim :)) Bu aradaa fiyatlar. Paketi açılmamış ürünleri gün içerisinde ücretsiz geri gönderebilirsin. Uygun Fiyat Uygun fiyatlı geniş ürün yelpazesi ve her hafta özel fırsatlar. Sultan Ahmet Meydanında açılan standda sergileyerek bu ürünleri satacağınızı belirterek, bu faaliyetiniz nedeniyle esnaf muaflığından yararlanıp yararlanamayacağınız hususunda bilgi talep etiğiniz anlaşılmış olup, konu.


Keçeden yapılan ürünler

Sağlıklı yaşam için yapılan egzersizlerde ip atlama tekniği yaygın bi. Bugün ise ben sizlere keçeden yapılmış runner modelleri göstermek istiyorum. Her geçen gün maharetli ellerini konuşturan bayanlarımız birbirinden güzel keçeden yapılmış eşyalar.


Kapı süsü, çocuk oyun seti, maske, bardak altlığı gibi amaçlarla kullanılabilen bu ürünler sarı, yeşil mavi, kırmızı gibi ne renk istenirse size bağlı istenilen renk ve desende kesilebilir. Ancak dünyanın birçok ülkesinden keçeden yapılan ürünler vardır. Fakat biz Türkler tarihte konar göçer toplum olduğumuz için keçeyi çok kullanmışız. Berberoğlu, ustasının emeğini isteyen, her bir keçe boncuğu ayrı ayrı yapılan bu tespihlerin fiyatının ortalama lira olduğunu aktardı.


Turistlerin genellikle el yapımı hediyelik ürünlere ilgi gösterdiğini dile getiren Berberoğlu, Hazır ürünler artık her yerde var. Keseler, lavanta gibi koku torbaları, oyuncaklar, çiçekler, süs yastıkları, çeşitli kumaş torbalar, çantalar, takılar, şallar, masa örtüleri, yemek servis peçeteleri, kapı süsleri gibi daha uzatabileceğimiz birçok ürün yapabilirsiniz. Rice Paper (Pirinç kağıdı) Çeltik sapından yapılan ince kâğıt üzerine basılı olup, dekopaj çalışmaları için Macig Dekupaj Tutkalı ile kullanımı rahattır. Peki, günlük hayatta kullanılan keçe ürünler neler?


Keçenin ana malzemesi yündür. Tepme keçe veya fabrikasyon olarak üretimi yapılan keçe yapımında, koyun yünü dışında tavşan, yünü, deve yünü, tiftik, keçi kılı da kullanılmaktadır. Bir miktar keçe ve kalıp yardımıyla kolayca yapılan keçeden süslü bot ürünleri üstlerini hayal gücünüzle yapacağınız değişik süslemelerle oldukça şık bir hale geliyorlar. Sipariş vermek isteyenler için taneden fazla ürün siparişlerinde küçük bir indirim uygulayabiliriz.


Lacivert keçeden yapılan çantanın özellikleri: İstanbul siluet temalı çantanın içi astarlı, iç cepli ve fermuarlı dır. Geçmiş dönemlere göre, keçenin kullanıldığı. Bebek şekeri Kece bebek sekeri, bebek kapı süsleri,nişan,nikah şekeri,özel sipariş üzerine keçe ürünler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar