30 Mart 2017 Perşembe

Alarmlı pencere kilidi

TL 3TL (22) ŞELALEYAPI 100. Dünya’da ilk olma özelliğine sahip bu ürün, çocuk emniyet kilidi dediğimiz sistem ile artık çocuklarınızı evde gözünüzün önünde olmağında bile, artık kendinizi güvende. Alarmlı Çelik Kapı Emniyet Kilidi.


Kurcalandığında ve yerinden çıkarılmaya çalışıldığında alarmı çalmaktadır ve hırsızı girmeden önce caydırmaktadır. Pimapenin üzerine gelen alarmlı pimapen kilidi pencere esneyince alttaki düğmesine basmakta ve alarmı devreye sokmaktadır. Evler ve iş yerleri hırsızlığa karşı çeşitli önlemler almakta ama hırsızlar da her önleme karşılık yeni yöntemler uygulayarak hırsızlığa devam etmektedir. Yani pencereniz zorlanmaya başlandığında dahi alarmı çalar.


Yine güvenlik konusu yine ben, evlerinizi güvenlik altına almak için elimden geleni yapıyorum kıymetimi bilin. Aynı zamanda hırsız kilidi olarak da kullanılabilmektedir. Bu alanda alarmlı pimapen emniyet kilidi montajında matkap kullanabilir ve pvc özellikli pencere ve kapılarınıza çok pratik bir şekilde montajını yapabilirsiniz.


Bu şekilde pencere ya da kapılar izinsiz açıldığında anında alarm devreye girecektir. Tüm pencereler için uygun olan ASL hem çocuğunuzun pencereyi açmasını engeller hem de alarm çalarak sizi uyarır. Koyu kahvenin dışında beyaz ve açık kahve renk seçeneği olan kilitleri pencerelerinizin rengine uygun olarak seçebilirsiniz.


Set içerisinde bulunan kapı pencere alarmı ile hırsızlığa karşı önlem almanızı sağlar. Bayağıdır yazmıyordum, sanırım konuları bitirdim yaza yaza. O yüzden konulara değişik açıdan yaklaşıp yazmaya devam edeyim diyorum.


Diğer alarm ürünleri hep hırsız girdikten sonra devreye girer, halbuki bu ürün hırsız girmeden engellemektedir. Ayrıca kilit açılmayacaktır. Bu bölümde pek çok çeşidini bulabileceğiniz pencere emniyet kilitleri ise bina ve pencerelerin yapısına ve ihtiyaca yönelik olarak farklı kısımlardan monte edilebilecek şekilde çeşitleniyor. Pimapen kilitleri gibi çalışan sistem, yalnızca ebeveyn kontrolünde.


Kale alarmlı silindir konusunda teknik bilgiler, ürün çeşitleri bulunmaktadır. Kale Kilit güvencesiyle silindirler daha sağlam. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Filed under Alarm sistemleri, Dekorasyon, güvenlik, Hırdavat, Kapı aksesuarları Tagged with alarmlı emniyet mandalı, alarmlı kilit, alarmlı kilit fiyatları, alarmlı kilitler, alarmlı pimapen kilidi , alarmlı pimapen mandalı, alüminyum kapı mandalı, alüminyum pencere mandalı, emniyet kilidi , emniyet mandalı, ev güvenliği.


Alarmlı pencere kilidi

Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. Pencere Güvenlik Kilidi modelleri ve en ucuz fiyatı. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Yale Kartlı ve Şifreli Dijital Monoblok Çelik Kapı Kilidi , mekanik Monoblok kilidinizin yerine kolaylıkla takılarak evinize giriş çıkışlarda sizlere yüksek konfor sunar.


Kg kuvvete kadar kırılmaz! Kurumlara kolaylık sağlaması amacıyla tüm pencere emniyet kilitleri tek tip anahtarla sunulmaktadır. Estetik bir görünüm için beyaz, gri, siyah, açık ve koyu kahverengi olmak üzere beş renk seçeneğiyle üretilen plastik kapaklarıyla sizlere sunulmaktadır. Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hakkımızda Müşteri Hizmetleri. Geceleri huzur içinde uyumak için pencerelerinize kaliteli bir kilit takma zamanı geldi.


Yale Dijital Kapı Kilitleri ile sadece yüksek kalite ve güvenlik değil, yüksek konfor için farklı tip ve giriş seçeneği ile sunulmaktadır. Emniyet kilitlerinin basmalı, çekmeli ve alarmlı modelleri içerisinden seçim yapılabilir. Günümüz teknolojisinin sektöre yansımasının en önemli sonuçlarından olan alarmlı kilitler, çelik kapı, pencere veya balkon kilidi gibi pek çok alana uygulanabiliyor.


Günümüzde artık bütün pencere ve balkonlar PVC kullanılmaktadır. Bu pencere ve kapıların en hassas noktaları kilitleridir. Kilitler ne kadar sağlam olursa o kadar güvence altında olursunuz.


Ama bunun başında gelen en kaliteli ve çokça tercih edileni alarmlı pencere kilididir. Biz yazımızda basmalı ve çekmeli modeller için montaj işlemini anlatacağız. Genellikle daha sağlam olması için pencerenin ortasına doğru. Sektöre emeği geçen herkese bol kazançlı ve sağlıklı günler dilerim.


ALARMLI PİMAPEN PENCERE ,KAPI EMNİYET MANDALI. Almadan önce En ucuz pencere cocuk kilidi fiyatlarını anında bulun. Model : Bu model daha çok çocuk emniyet kilidi olarak geçer. Pencerenin ön kısmına takılarak aşağı yukarı hareket ettirerek kilitleme ve açma sistemidir. Hem pencerenize ekstra kilit imkanı sağlarken aynı zamanda hırsız.


MODERN MİMARİ YAPILAR LTD. C kapı pencere sektöründe ana bayisi olduğu firmaların ürünlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştirdi. Kış Bahçesi,pergola,plise Sineklik, alarmlı Güvenlik Kilidi. Değerlendirme(ler) Ürün Kodu : Desi DAK Silindirsiz.


Başlanğıç Paket sistemine İsterseniz KUMANDA – HAREKET SENSÖRÜ – DARBE SENSÖRÜ – KAPI - PENCERE KONTAĞI İlave edebilirsiniz. Desi Midline Alarm İlave Parça Fiyatları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar