31 Mart 2017 Cuma

Beton cilasi

Tozumaya sebep olan ve birbirinden ayrışmaya başlamış beton partiküllerin arasına süngerin suyu çekmesi gibi giren silikat kristalize olur ve partiküller. Bu durumda yüzeyin öncelikle su ile tamamen doyurulması tavsiye edilir. Yapılmaması halinde beton yüzeyin kür membranı bünyesine alma riski vardır. Endüstriyel Zemin Ürünleri.


Yaya ve araç trafiğine dayanıklı sert yüzey oluşmasını sağlar. Termoplastik reçine esaslıdır ve solvent içermektedir. Yüzeyde renk değişimi yapmaz. UV ışınlarına ve aşınmaya karşı çok dirençlidir. En önemli özelliği, tek tek döşenmiş taş görüntüsü veren desen baskılı.


Beton yüzeyindeki tozumayı önler. Renkli betonun renginin yağmurdan olumsuz etkilenmesine engel olur. Kir tutmayı azaltır ve betonun rengi yağmur etkisiyle değişmez. Uygun yüzey hazırlığı yöntemleri buharla temizleme, yüksek basınçlı su jeti veya pürüzlendirme ile temizlemedir.


Yağ, kir ve is türü organik kirden arındırılmış yüzeylere uygulanır. Tozumayı önlemek adına endüstriyel tesislerde, fabrika zeminlerinde, depo zeminlerinde kullanılması tavsiye edilmez. Cilalanacak alandaki taşınabilen eşyalar alandan uzaklaştırılmalı, taşınamayanların gerekli yerleri örtülerek korunmalıdır. Kaplanacak alan tüm gevşek ve yapışkan kirlerinden ve daha önce uygulanmış cila artıklarından arındırılmalıdır. Yeni cila uygulaması öncesi eski uygulamaların temizlenmesi çok önemlidir.


BETON CİLASI SEDNA Tüm tozuyan eski beton zeminlerinizi yeniliyoruz. Yeniden betonla uğraşıp vakit ve nakit kaybetmeyin diye betonunuzda ki tozumayı ortadan kaldırıyoruz. Epoksi zemin kaplama ve boya, poliüretan zemin kaplama ve boya, self levelling şap uygulamaları, brüt beton görüntüleri, endüstriyel beton uygulamaları, tozuyan zemin onarımları gibi zemin ile ilgili tüm çözümlerde siz değerli müşterilerimize çözümler üretiyoruz.


Yani uygulandığı zeminle ortam bir bütünlük gösterir. Baskı beton , içinde bulunduğu ortama uygun özellikleri içinde barındırır. TanıLSS tüm taze beton ve beton yüzey sertleştirici uygulamalarından sonra betonu kürlendirmek ve betonda yalıtımlı bir tabaka elde ederek tozumayı önlemek için kullanılır. Cilasız doğal taş veya mermerlerde kullanılır. Uygulandığında betonda yalıtımlı bir tabaka oluşturur ve betondaki suyun hızlı buharlaşmasını önler.


Uygulanan malzeme aynı zamanda şeffaf ve koruyucu bir film tabakası yaparak yalıtım sağlar, yüzeyin tozumasını engelleyerek betonun dayanıklılığını artırır. Uygulama Alanları : – Tüm dikey ve yatay beton. TanıAkrilik esaslı yüzeyden kaybolmayan şeffaf parlak beton cilası. Sprey, fırça veya rulo ile uygulanır.


Teknokür 3betonu atmosferik etkilere karşı korurken. Emprenye olacak malzemeyi batırma yolu ile de su yalıtımı sağlanabilir. Teras çatı, dış cephe, balkon ve banyo zeminlerinde, beton , karomozaik, şap, traverten vb.


CERESiT POLİMER YÜZEY CİLASI. Tuğla, Doğal taş, kiremit, beton , gaz beton vb. Yüksek su itici özelliği ile atmosferik koşullara karşı çok iyi direnç gösterir. UYGULAMA ŞEKLİ VE BOYANABİLEN ALAN.


Beton cilasi

Kendiliğinden yerleşen beton (KYB) için kıvam korumalı hiper akışkanlaştırıcı beton katkısı LEVELCON PCE-Kendiliğinden sıkışan beton için yüksek performanslı toz hiper akışkanlaştırıcı. Perde beton demir hesabı. Comments Off on Mermer cilası koçtaş.


Mat ve donuk mermer yüzeylere canlı bir görünüm kazandırır ve yeni olanları da su damlası lekelerine. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Beton cilasi

Kg Mermer Cilası Mermer Parlatma. TFF Riva Tesisleri - İSTANBUL. Hatta beton veya taş kaplama yüzeyler de buna dahildir. Bu sorunun cevabı, şayet doğru ağaç kullanılarak, doğru boya-cila dengesiyle üretildiyse, evet, lamine parkeler dayanıklı ve çok uzun ömürlü ürünlerdir.


Parlatılmış beton tüm ticari ve endüstriyel faaliyetler için ekstrem derecede ekonomik bir opsiyondur. Geleneksel beton zemin metodları veya epoksi zeminlerle kıyasladığınızda, parlatılmış beton geçilmez, yenilmez bir sağlamlık dayanıklılık ortaya koyar. Profosyonel sekilde hizmet tamamlandiktan sonra ucret odemesi yaparsiniz.


ZOCARDİ brüt beton , sıva, traverten, ahşap gibi gözenekli yüzeylerin derinliklerine penetrasyon yolu ile nüfuz ettiğinden başarı ile uygulanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar