29 Mart 2017 Çarşamba

Kara tahta dekoratif

Kara tahta dekoratif

Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Siyah tahta en büyük ölçü 120x2cm. Duvar kara tahtaları rahatça monte edebilirsiniz.


Etrafına Alüminyum Çerçeve Dönülür. Kenarları Ahşap Çerçevelidir. Tebeşir Tahtasının Her Biri 45XCm Boyutlarındadır. Ayaklı Kara Tahta , tasarımcı Emre Birecik tasarımı.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Merhaba, kara tahta çalışmanızı çok beğendim. Ben yeni açılacak oyuncak ve çocuk odası aksesuarları mağazamda bir duvarı boydan boya kara tahta yapmak istiyorum ama dükkan kira olduğu için kara tahtanın eski haline dönüşü konusunda emin olamadım.


Kara tahta dekoratif

Modern, Özgün ve Kaliteli Tasarım. Doğal Çam Ağacından Üretilmiş Olup, Retro Bir Yüzeye Sahiptir. Rich marka 1ml, siyah kara tahta efekti (chalkboard paint) boyası.


Cam, porselen, ahşap, duvar vs. Dekoratif Kara Tahtanızı Fotoğraflarınızla Yeniden Tasarlayın. Boyama işlemini uyguladıktan sonra uygulanan yüzeye tebeşir ile yazı yazıp. Takı tasarımı (reçine takılar) ve dekoratif boyama projelerinde eşsiz.


Biraz nostalji biraz da dekorasyon amaçlı olarak evinize bir kara tahta köşesi yapabilirsiniz. Kara tahta boyası ile yaratıcı duvarlar. Ev dekorasyonu için eğlenceli ve farklılık yaratan kara tahta dekorasyonu için bir çok farklı seçenekten yararlanabilirsiniz. Kaydet tuşuna basın ve sonra ürünü sepetinize ekleyiniz. Arkasında bulunan yapışkanlı bölüm ile dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.


Bu ürünü hediye paketlerinizi süslemede, evinizde, ofisinizde dekoratif olarak. MADDE 2-SÖZLEŞMENİN KONUSU ve KAPSAMI. Mesafeli Satış Sözleşmesi (“Sözleşme”) Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik’e uygun olarak düzenlenmiştir. Kendinden yapışkanlı kara tahtaları kullanmaya hemen başlayabilmeniz için, dört farklı renkte tebeşir ve farklı motifli mıknatıslı etiket sayfası bulunur. Tahtalardan biri köpek, diğeri kedi formundadır.


Her ikisi de düz yüzeylere problemsiz şekilde uygulanabilir. Okullarda kullanılan kara tahta , artık ev dekorasyon trendlerinin başında geliyor. Daha çok yabancı ülkelerin mutfak dekorasyonunda gördüğümüz kara tahta yazma alanları, restoranlarda menü listesi olarak kullanıyor.


Hem çok şık hem de dekoratif duran kara tahta ile dekor fikirlerini sizde evinizde kullanabilir, isterseniz duvar. Siparişleriniz, ilgili tarihi takiben 1-iş günü arasında kargoya teslim edilir. Dikdörtgen formlu kara tahta , ahşap mandal.


Doğum günü, düğün, nişan, sevgililer günü vb. Bir tebeşir yardımıyla üzerine hatırlanması gerekenler ve önemli notlar yazılarak bir hatırlatıcı görevi görmesi sağlanabilir. Evinizin havasını tamamen değiştiricek nostaljik bir dokunuş. Eski moda tahtalardan kurtulup evinize dekoratif bir dokunuşla tüm aileyi bu eğlenceye davet edin.


Kağıda bir not yazıp harflerini kestikten sonra, dünya küresinin üstüne yapıştırın. Ardından geri kalan her yeri kara tahta boyasıyla boyayın. Kara Tahta , tebeşirle yazı yazma imkanı veren ve çok farklı renk alternatifleri sunan estetik bir yazı tahtası çeşididir. Kara Tahta üzerine yazılan yazılar, siyah veya yeşil yazı yüzeyi alternatifleri üzerinde göze çarpacak görsel etkiler sunar.


Kara tahta dekoratif

Alışveriş listenizi mutfağınızın duvarına yapmak, hiçbir şeyi unutmamanızı kesin olarak garanti altına alacaktır. Blackboard olarak adlandırılır. Daha fazla fotoğraf ve seçenek için:Homify.


Bu yüzden kara tahta nostaljisini evinize taşıyabilirsiniz. Evde ge­nellikle kadınların en çok vakit geçirdiği yaşam olanı olan mut­faklarda kara tahta hem dekoratif , hem yaratıcı, hem de eğ­lenceli bir çözüm olabilir. Yaşam alanlarınıza büyük paralar harcamadan biraz eğlence ve espri katmak istiyorsanız kara tahta duvar dekorları bu iş için en uygun dekoratif tasarımlar arasında geliyor.


Oturma odasında, mutfakta, yatak odasında aklınıza gelebilecek her alana hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Gelin şimdi mutfağımız için dekoratif ve unutulmaması gerekenleri yazdığımız mutfak kara tahta modellerine göz atalım. Satın aldığınız ürünün kargolanması öncesinde Gerekli Testler ve Paketleme bizzat tarafımızdan yapıldığı için karşılaşılabilecek tüm riskler minumum seviyededir.


Düşük ihtimalle de olsa, üründe sorun veya ürünün devamının temin edilememesi söz konusu olduğunda gün içerisinde sizlere bilgi verilerek kesintisiz para iadesi sağlanacaktır. Mutfak Kara Tahta Modelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar