20 Mart 2017 Pazartesi

Finish folyo

Finish folyo

LignaDecor finish folyoları en yüksek teknoloji kullanılarak standardlara uygun şekilde emprenyelenip laklananırlar. Yüzeyine işlem yapılabilen bu beyaz folyo , TECOFOIL B, zımparalama, laklama için ideal bir zemin oluşturur. Schattdecor müşterilerine dünya çapında verimli ve müşterinin kişisel ihtiyaçlarına göre ayarlanmış finish folyolu ürünler sunmaktadır. Yurt Dışında temin edilen önemprenyeli baz kağıt kullanılır.


Standart düz ve ahşap desenli finiş folyolarımızın, mat, yarımat, parlak ve embos yüzey laklı olarak üretilmektedir. Finish Folyo – Endüstriyel bir üründür. Konvensiyonel üretim proseslerine göre çok daha hızlıdır. Finiş folyo özellikleri ve Kalite belgeleri. Montajı Çivi ile yapılır.


Organize Sanayi Bölgesi 17. Bu Kategori Alt nda Hen z Bilgi Bulunmamaktad r. Profil sarma makinelerinde kolaylıkla kullanılabilir. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! PRIP) olup bunların yüzey kalitesi son mamulün kalitesini belirlemektedir.


Finish folyo

Sürekli ve yoğun bir şekilde, hem optik hem de haptik tasarım açısından daha da fazla geliştirmeye ve daha sonra üzerinde işlem yapılacak ürünü en üst seviyeye çıkarmak için. Bu ürün için ön emprenyeli kağıt kullanılır. Baskı işleminden sonra uygulanan lak boyayı ve kağıdı korur ve uzun yıllar dayanıklılığını muhafaza etmesini sağlar. Makul fiyatı nedeniyle,daha çok profil ve arkalık imalatı için tercih edilir.


Ekolam olarak da adlandırdığımız ürünümüzü T. Demont Çelik Kapı - Kayseri ve tüm Türkiye de üretilen Apartman, Daire ve Villa Giriş Kapıları modelleri ve fiyatları, en kaliteli ve uygun fiyatlarla üretilmektedir. Duvar diplerinin hem estetik görünmesini hem de kolay temizlenmesini istiyorsanız, asla ihmal etmemeniz gereken süpürgelik modelleri de burada satışa sunulmaktadır. FINISH FOLYO KAPLI YONGA LEVHA. En uygun parke süpürgelik fiyatları ve laminat parke süpürgelik çeşitleri için kategorimizi incelemeniz ve sizin için uygun olan, ayrıca da parkelerinizle uyumlu renklerde bulunan.


Kasa üzerinde istendiğinde uygulanmak üzere conta kanalları mevcuttur. Fabrikamızda 3mm’den mm’ e kadar kontraplak, doğal ve yapay kaplamalı, finish folyo (arkalık) kaplamalı mdf ve sunta üretilmektedir. Orkav en iyi hammaddeyi seçerek almakta, en kaliteli ürüne ulaşmak için üretmekte ve müşterileri memnuniyetini ön planda tutarak ürünlerini sevketmektedir. Yurtiçi ve Yurtdışından Satılık Fabrika, Devren Fabrika, 2. Süpürgelik Kalınlığı : MM. Toz ve darbelere karşı dayanıklıdır.


Suni deri, PVC, Kağıt, Folyo , Tekstil ürünleri) Müşteri odaklı renk ayrımı, Müşteriye özel profil ile dijital çıkış, En güncel. PVC folyo , finish folyo , P. PP yarı kristal bir plastikdir. Ağırlıklı olarak ambalaj endüstrisinde faydalanılır.


Emprenye Tesisi devreye sokuldu. Melamin Kaplama Tesisi ve MDF Fabrikası üretime başladı. Tutkal Fabrikası kuruldu. Free HTMLTemplate by FREEHTML5. Our journey starting with finish foil and decor paper leaves the place to PVC membrane foil.


Our brand mark Anka Dekor is developing the sector by continuously innovating in the. Pvc Film Fiyatları Anka Dekor Pvc folyo , pvc kenar bantları ve. Heetong Furniture Materials Co. Knifless Bant sayesinde araç. Malzemenin yüzeyine istenen kalınlıkta PVC, finish folyo , kaplama gibi malzemelerin yapıştırılması işleminde kullanılan makinalardır.


Finish folyo

Profil Çekme Makinaları Masif veya panel malzemelere çeşitli geometrik şekillerin verilmesi amacı ile kullanılan makinalardır. Doğala sadık, dekor baskısından, görkemli ve mükemmele ulaşmış finish folyo ve emrenyeli kağıt ürünlerine kadar. Sizin için geniş bir yelpazede hazır bulunduruyoruz. Yenilenen web sitemizde artık çözüm ve hizmetlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin Devamı. SUMAŞ SUNİ TAHTA ve MOBİLYA A. Bu yapısı sayesinde inanılmaz bir dayanıklılık ve üstün su kaydırma özelliğine sahiptir.


X-45X Antistatik Karbon Fiber Fırça. SET-ION Statik Elektrik Alıcı Antistatik Karbon Fırçalar, sağlam, uzun ömürlü, bakım ve güç kaynağı gerektirmeyen, ekonomik, temassız kullanım ve kolay montajı ile üstün özelliklere sahiptir. Bunun için lütfen mesaj atınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar