29 Mart 2017 Çarşamba

Suzuki swift kapı kolu

Suzuki : Swift : $ 1 25. Favori Listenizdeki ürünlerden bazılarını silmeniz gerekmektedir. SK4KDV Dahil Fiyat 333. Teslimat Bilgileri En geç Ocak Pazartesi günü kargoya verilir. Sitemizdeki oto yedek parçalar ithalatçı firmaların garantisi altındadır.


Suzuki swift kapı kolu

Baskı, balta , ana kol , yatak ve hava filtresi gibi pek çok parça bu bölümde mevcuttur. Resimlerle de inceleyebilirsiniz. C sütununa gizlenen arka kapı açma kolu ile dinamik görünümü desteklenen Swift ’in stop grubunda da LED teknolojisi kullanılıyor. Yeni Swift ’te, litre hacimli, beygir güç ve 1Nm tork üreten, silindirli benzinli motor görev alıyor. CHERY CHEVROLET DAEWOO DAIHATSU DFM GELLY HONDA HYUNDAI INFINITI ISUZU KIA LAND ROVER.


MAZDA MITSUBISHI NISSAN PROTON ROVER SUNGYANY SUBARU. YENİ SWIFT DONANIM SEVİYESİ. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Online sipariş verilebilir.


Oto parçaları maruti suzuki alto 8KAPı KOLU , LAMBA,. Benzinli kasa tipi hatchback direksiyon sağ direksiyon kapı sayısı kapı renk. Bu ekran, USB, AUX ve Bluetooth bağlantısına imkan sağlıyor.


ARKA KAPI DIŞ AÇMA KOLU SWİFT SF4SOL. En iyi suzuki swift krom kapı kolu seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli suzuki swift krom kapı kolu Ürünleri, turkish Konuşan Market. Bu kullanιcι kιlavuzu SWIFT serisi için geçerlidir. Hatchback kapı vites manuel renk sarı yakıt benzin tarih 21. Opel Astra J Sedan Formlu.


TDI HP SS DSG Style Karşılaştırması. Swfit arka silecek kolu ve süpürgesi, muadil ürünlere oranla daha uzun ömürlüdür. Biraz araştırdım acayip fiyatlarlar söyleniyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz.


Giriş Yapın veya Üye Olun. SUZUKI SWIFT Rot Kolu ve Rot Başı Direksiyon Sistemi oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili SUZUKI yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Söküldüğünde iz bırakmaz. Solma yada kalkma yapmaz.


Yapıştırmak istediğiniz yüzeyin temiz ve kuru olmasına özen gösteriniz. Otomobil parçaları maruti suzuki alto 8KAPı KOLU , LAMBA,. Shijiazhuang Gaosheng Auto Parts Make Ltd.


Stok Durumu : Aynı gün içerisinde kargolanır. SUZUKİ ALTO ÇIKMA PARÇA hasarlı araçtan ÇIKMA ORJİNAL ve GARANTİLİDİR. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. MEVCUT KAPI KOLUNUN ÜSTÜNE YAPIŞTIRILAN PASLANMAZ ÇELİK KROMDAN ÜRETİLMİŞ AKSESUARDIR.


Suzuki swift kapı kolu

Sınıf Paslanmaz Çelikten üretilmektedir. Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir. SUZUKİ SWİFT SOL ÖN KAPI , TL SUZUKİ SXSAĞ,SOL TABLA, TL SUZUKİ SWİFT SAĞ,SOL TABLA , TL. KAPI KOLU SAĞ SUZUKİ CARRY ürününü sepete eklemeden önce uyumlu olduğu araçlara bakıp kontrol sağlayabilirsiniz. Kapı Kolu Bu kategoride toplam ürün mevcut.


Aldığınız ürün ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz. Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir. Etiket: suzuki vitara iç kapı kolu. Vitara ve Swift ile Türkiye’de yeniden markamızı hak ettiği noktalara ulaştıracağız” dedi. Adet (Minimum Sipariş) Model Uyumu.


Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder. Kapı kolu dıştan açma, aracın tasarımına göre yanlarda bulunan iki veya dört kapısı üzerinde, araç dışına yerleştirilmiş açma kollarıdır. Bu kapı kolları genellikle plastik malzemeden üretilirler.


Görevi araç içine binebilmek için kapıları açmaktan ibarettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar