14 Mart 2017 Salı

Thermowood türkiye

Thermowood türkiye

Villa ve konut projelerinde, düşük yaya trafiğinde deck uygulamaları için kavak, çam ve ladin thwemo-deck profillerini, Yüksek yaya trafiği ve ticari alanlar için disbudak thermo-deck profillerini üretiyoruz. Bireysel veya ticari hiç fark etmeksizin her kesin kolaylıkla tercih edeceği bir üründür. Yapısal Ahşap, ahşap yapı ürünü, yapısal kiriş ahşap, ahşap kiriş ahşap mertek, ahşap çatı, ahşap duvar.


Gönder Siz hayal edin, sonrasını ARIN EKİBİ gerçekleştirsin. Tasarım ve proje uygulamalarında en ideal. Bahçeler ve evleriniz için özel hazırlanmış thermowood deck malzemeleri ve fiyatları. Normalde uygulandıktan sonra uçtuğu zannedilen kimyasal maddeler sadece deri temasıyla değil, güneş ışınları ve farklı etmenlerin yardımıyla yüzeyden zararlı gazlar yaymaktadır. Nova ile ilgili fikirleri keşfedin.


Bu uygulamada çevreyi kirletebilecek hiçbir kimyasal kullanılmadığı gibi ahşap bünyesine de kimyasal maddda katılmaz. Designed for routing and stack machining of large sheet material such as fiberboard (MDF), particleboard and plywood. AVCI, thermowood (ısıl işlem) ahşabın özelliklerini çok iyi bilen ve birçok önemli projede thermowood cephe ve thermowood deck uygulamalarını yaparak.


Darbelere ve neme dayanıklı olan thermowood ahşap cepheler gibi ürünler, zaman içinde ortaya çıkması beklenen geri atma, esneme veya kırılma gibi problemlerle karşılaşılmasını engelleyen ürünlerdir. Böylece termal modifikasyon ahşabın çürümeye, mantara, çatlamaya ve dönmeye karşı direncini artırmaktadır. Hammaddelerin kontrollü ormanlardan sağlanması, kesilen her ağacın yerine yenisinin dikildiğinin garantisi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Canpolat soruları cevaplandırdı.


MASİF PANEL - Doğanın ve tenolojinin bir araya gelmesi ile oluşturulmuş yenilikçi bir tasarımdır. Hem ürün garantisi hem de montaj garantisi olmasından dolayı asla aklınızda bir soru işareti bırakmamaktadır. Masif panellerimizi yumuşak, sert ve egzotik ağaçlardan üretmekteyiz.


Thermowood türkiye

Ahşap parke, rabıta, iç ve dış ortam için deck, paneller v. Firmamız İmge Mimarlık Ltd. Novawood hangi ödülleri aldı. TÜRKİYE MERKEZ OFİS Doğu Sanayi Sitesi 2. Yıldız, fuarın Orta Doğu pazarı için ciddi kararların alındığı ve güçlü iş bağlantılarının yapıldığı önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı.


THERMOWOOD DİŞBUDAK CEPHE. NASREED olarak hasır dekor üzerine ihtiyacınız olabilecek her ürün için üretime hazırız. Türkiye ’de temsil etmektedir. Netherlands, Belgium, United Kindom, France. Koninklijke Eduard van Leer B. OUR INTERNATIONAL REPRESENTATIVES.


Bina dışı kullanımlarda ahşabın dayanıklılığını artırmak için uygulanan ısıl işlem yüzyıllardan beri bilinmektedir. RETİM TESİSLERİ Velimeşe O. Esenboğa Havalimanı Yolu 20. Aynı zamanda, son teknoloji makine parkurumuzla, fason imalat ve proje destek hizmeti vermekteyiz. AK PARKE, konusunda üretici, ithalatçı ve ihracatçı olarak çalılşmaktadır. Sizlerle birlikte attığımız her adım projelendirme, planlama ve üretim süreçlerinden geçmekte.


ROMANYA LADİN (BEYAZÇAM) KERESTE ÇEŞİTLERİ. Prestige Ahşap thermowood deck döşeme. Açık ve Kapalı hava yüzme havuzları, iskele üzeri, güneşlenme terasları, balkonlar, saunalar, soyunma odaları, çocuk bahçeleri, plaj ve bahçe yürüme yolları, çardak ve pergola zeminleri ile tüm ıslak zeminlerde kullanılabilir.


Diğer taraftan ise Sibirya ve İskandinav ülkelerinde de yüksek kalite ve bol miktar da yetişmektedir. Proje adı : Doğa County Göktürk. Thermowood , teak, iroko, çam, meşe, ceviz, kestane, maun, sapelli vs. Biz de thermowood ile nemi alınmış meşe cinsi ahşap ve paslanmaz çeliğin dış mekân için uygun olacağını anlattık. Tüm dış mekan ahşapları (sert ağaç, yumuşak ağaç, thermowood vb.) için uygun, solvent bazlı, transparan ahşap yağı.


LETİŞİM - DEMART YAPI GRUP. PROJELENDİRME Yapılarda ahşap kullanımı konusunda ülkemizde yapılan uygulamalarda en önde gelen konu yanlış projelendirmeden doğan problemlerdir. Tümü Avrupa’ dan ithal olmak üzere ülkeden markanın ithalatını yapmaktadır.


Part of the bioeconomy, Stora Enso is a leading provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden constructions and paper globally. CLT üretimlerinin önemli bir kısmını kendi projelerinde ve ürettiği ahşap evlerde kullanan Naswoo aynı zamanda projeye özel olarak müşterilerine CLT panel üretimi de. Birmanya teak deck döseme Pt-001. Demir üstü küpeste Pt-001.


ThermoWood (ısıl ahşap) adı verilen ileri teknoloji sayesinde bildiğimiz ağaç, ortalama 2derecede ısıtılarak ağaç içinde reçine (kimyasal maddeler) alınıyor. Ağacın içindeki nem oranı sıfıra indiriliyor. Bu işlemden geçen ahşaba en az 1yıl ömür biçiliyor. Modern mimariye yeni bir yorum ID.


Dış cephe ve peyzaj GN İÇ MİMARLIK OFİSİ GN İÇ MİMARLIK OFİSİ. KANADA’nın başkenti Ottawa’ya Türk işçiler tarafından inşa edilen meçhul anıtın hikâyesinden, Türk diplomasisinin başarısı çıktı. LVT, deck ve karo halı markasının renk ve modellerini bir arada görüp dokunarak yer döşemenizi seçebilir, dilerseniz masif parke ve marküteri parke ile size özel çözümler üretebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar