24 Mart 2017 Cuma

Antistatik yer döşemesi

Ameliyathaneler için antistatik özellikli pvc zemin kaplama malzemeleri olmazsa olmaz malzemelerdendir. Ortamdaki elektriksel ve ameliyatı yapan cerrahın üzerindeki elektriklenmeyi toprak hattına ileten kondaktif yer kaplama çeşitleridir. Antistatik yer döşemesi de tam bu noktada devreye girer. Pvc zemin kaplaması,zemin kaplamaları,pvc yer döşemeleri , yer kaplamaları, yer döşemesi çeşitleri,mineflo modelleri,mineflo fiyatları,serfloor,gerflor,tarkett,ev büro zemin kaplama malzemeleri,ıslak kaymaz vinil, antistatik ,spor saha zemin kaplama,ticari pvc esaslı kaynaklı 2mm heterojen homojen,kauçuk,bahçe,kompozit deck teak.


Bana bu konuda mail adresi verirseniz, bilgileri aktaracagim. Bir insan bile 10volt tan fazla elektriği vücudunda taşıyabilir. Bu elektrik yükü, özellikle bazı mekanlarda, insanlar üzerinde hoş olmayan bir his yaratır.


PVC yer döşemesi de bunlardan biridir. Modern antibakteriyel zemin kaplama sistemleri. Duyarlı aletlere ise zarar verir.


Ameliyathaneler, X-Ray odaları, bilgi işlem ana santral odaları, savunma sanayi üretim ve depolama alanları, elektronik cihazların üretim ve onarım mahallerinde vb. Aşınma dayanımı oldukça iyidir. Bu sebeple insanların kalabalık olduğu yerlerde kullanılır. Kaydırmaz özelliğinden dolayı spor salonlarında tercih edilir.


Heterojen zemin kaplamalar cila gerektirmez. Online sipariş verilebilir. Yükseltilmiş Yer Döşeme Damperli Lineer Menfez 600x600x30mm ÇERÇEVELİ.


Kolay temizlenir, Kir tutmaz ve bakım giderleri son derece düşüktür. Son derece hijyeniktir, üzerinde bakteri barındırmaz. Zengin renk ve model seçimine sahiptir.


Forbo ESD iletkenli pvc yer kaplamaları, iletkenli mineflo yer döşemeleri , antistatik vinil kaplamaları, kondaktif ameliyahane antibakteriyel zemin döşeme BOYER PVC ZEMİN KAPLAMA SİST. Bu durumu yavaşlatan ve sektörde fren görevi gören tek etken piyasaya yeterli teknolojiye ve kaliteye sahip olmayan ürünlerin ticari kaygılardan dolayı sokulması. Mineflo yer döşemeleri iç mekan zemin kaplaması malzemesi olarak zemine uygulanır.


Ev zeminlerine doğal ahşap parke ve taşdesenimodelleriyle estetik görünüm sağlar. ANTİSTATİK PVC ZEMİN KAPLAMA, ANTİBAKTERİYEL PVC YER DÖŞEMESİ , MİNEFLO ÇEŞİTLERİ, YER DÖŞEMESİ , PVC ZEMİN KAPLAMASI, HETEROJEN. Ankara pvc yer döşemeleri ,homojen,hastane – ankara kızılay Yer Döşeme.


Yapı kimyasal ürünlerimizi Beefloor markası ile müşterilerimizle buluşturmaktayız. Antibakteriyel, antistatik , bakımı ve temizliği kolay, zengin renk ve desen alternatifi. Hayatımızın her alanına yerleşmiş olan yer döşemeleri aynı zamanda temizlik açısından da öne çıkmaktadır.


Yangın sınıfı ile hacim kaybı ve aşınma kalınlık kaybı test sonuçlarının, üreticisi tarafından uluslar arası web sayfalarında yayımlanmış. Parça Kilim Desenli PVC Yer Döşemesi. Orta tabakasında bulunan özel bir malzeme ile yüksek boyutsal kararlılık sağlanmıştır. ESTRAD ESD homojen pvc yer kaplaması kondaktif ve antibakteriyeldir. EN 6standartlarına uygun olarak pvc döşeme malzemesi rulolar halinde üretim yapılmıştır.


ESD - Elektrostatik Deşarj. Hijyen açısından en temiz olması gereken hastanelerin pvc zemin döşemelerini. Zemin kaplamalarında son günlerde hem iş yerleri hem de evler için oldukça fazla tercih edilen pvc yer döşemeleri , geniş renk seçenekleri ile estetik görünüme büyük bir katkı sağlıyor. Anti-Statik döşeme , iyi kalite Ürün Arama Anti-Statik döşeme , Anti-Statik döşeme alibaba. Aynı zamanda yaklaşık gün içinde önemli bir sertliğe ulaşması neticesinde ise sıvı halden katı hale getirilmesi konusunda en iyi çalışmalar yapılarak hazırlanmaktadır.


Alt ve üst tabakalar saf PVC’den üretilmiştir. PVC bazlı döşeme malzemesidir. Linolyum Linofleks Pvc Yer Döşemesi , sıcak temaslı ve ayak sesi emiciliği yönünden tercih edilen, elastik. Serfloor Trendy Pvc Yeni.


Yorum(lar) SERFLOOR TRENDY TOP BAZ ALIMLARDA ÖZEL FİYAT. Homojen yer döşemesi GRUP T standartlarına sahiptir. Tüm laboratuvarlarda birimlerin tamamında ses yalıtımı göz önünde bulundurulmalıdır. Kitaş Zemin - Pvc Zemin Kaplama Sistemleri. Yer döşemesi kir ve neme karşı koruma özelliğine sahip olmalıdır.


Kaplama maliyeti hesabında üretim, taşıma, döşeme masrafları söz konusudur. Daha sonra işlenerek zemin kaplama malzemesi haline getirilir. Malzemelerin taşınması da maliyet hesabında önemi bir yer tutmaktadır. Hastane, ofis, klinik, dershaneler, ve sağlık ocakları yer kaplamasında kullabılmaktadır. Böylece uygulatacağınız yer uygun renk ve desenleri kolaylıkla tercih edebilirsiniz.


PVC zemin kaplamalar homojen ve heterojen zemin kaplamalar olmak üzere ikiye ayrılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar