31 Mayıs 2016 Salı

Tavandan su akıyor ne yapmalıyım

Tavandan Su Akıyor Ne Yapmalıyım ? Ancak biz burada, tavandan su akıyor ne yapmalıyım sorusuna verilebilecek diğer cevapları da koymayı uygun gördük. Evimin tavanından su akıyor , ne yapmalıyım ya da kimi aramalıyım diye mi düşünüyorsunuz? Temiz su tesisatındaki su kaçaklarını tespit etmek için akustik dinleme cihazı kullanmaktayız.


Su şebekesine söyleyince suyunu kesiyorlar. Fakat üstten gelip gelmediği de kesin belli olmaz. Adam diyor ki ben napayım kırdırdım komple,o da haklı.


Birçok evde tavandan akan sular, büyük bir sorunun olduğunun göstergesidir. Benim tavan da berbat halde. Büyük bir sorun diyoruz, bunun nedeni giderilmediğinde akan suyun büyük sorunlara yol açmasıdır. Birçok kişinin sorduğu tavandan su akıyor ne yapmalıyım ? Sorusunun cevaplarını burada sizlere ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalışacağız.


Su Kaçağı tesisat servisimize hemen ulaşın. Eğer siz de bu sorunla karşı karşıya iseniz Öncelikle yapmanız gereken komşu dairenizi uyarılmalıdır. Bir diğer yöntemde su izolasyonu sağlayan yapı kimyasalları ile çimento harcı hazırlayarak zemini sıvamaktır.


Akan su tüm tavanı kaplar gibi tavandan damlamaya başlar. Uzman ekiplerimiz Kaçak Bulma cihazları vasıtası ile kaçak noktasını bulur ve onarır. Evdeki imkânlarınızla yapabileceğiniz pek bir şey yoktur.


Tesisat su kaçağı boru tıkanmalarına benzemez. Mutfağın Tavanından Su Akıyor. BTM tecrübesi ve güvencesi ile yalıtım konusunda sizlere çözümler sunuyoruz.


Buda yetmezmiş gibi duvar kağıtlarınız da ıslanmış. Terasımdan evime su giriyor, balkonumun tavanı. Buz dolabının alt tarafından sebzeliklerin olduğu bölüme devamlı olarak su akıyor. Su akıtma bazen üst taraftaki panelden de oluyor.


Acaba ne tür bir problemi var olabilir ? Banyo Tavanından Su Akıyor Neler Yapılmalı? Banyo tavanında akan su için öncelikli olarak kaçağın yeri tespit edilmelidir. Eğer tavanda oluşan su sızıntısı ihmal edilirse küf gibi tehlikeli maddelerin meydana gelmesine neden olur. Küf maddeleri insan sağlığını ciddi derecede etkileyen zararlı maddelerdir.


Ama bir türlü yaptırtmıyor. Bornova Sulh Hukuk Mahkemesi aracılığıyla yaptırdığı tespit sonucu düzenlenen 7. Bazen duvardan su akıyor da olabilir. Binaların en büyük problemlerinden bir tanesi olan çatı akmasını önlemek için çeşitli önlemlerin alınması gerekmektedir. Duvardan veya tavandan su aktığı görülürdü ama tam noktasını tespit etmek için, ortam adeta inşaat alanına çevrilirdi.


Su kaçağı tespit fiyatları ne kadardır? Ya antredeki tavandan su akıyor nedeni ne olabilir? Tavanın küçük bir kısmı ıslanmış durumda :S şimdi sadece yeri silmekle yetiniyorum, annemle babam akşam gelecekler ancak nedenini anlayamadım niye damlıyor olabilir acaba?


Sanırım İçerideki yoğunlaşmadan kaynaklanıyor. Ağzı açık bırakılan yiyeceklerden olabilir diye düşünüyorum. Işığı yanıyor fakat ne çalışma sesi nede soğutması var. Banyonun tavanından su akıyor ne yapmalıyım diye soruyorsanız eğer aslında sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok.


Durumu üst komşunuza söylemelisiniz ve komşunuz tesisat borularını inceletmelidir. Rüyamda evde misafir vardı. Eşime sesleniyordum ne yapacaz diye.


Elime paspas alıyordum oda havlu koyuyordu elimde paspasa o şekilde su damlalarını çekiyordum. Rutubet sözcüğü havadaki su buharı anlamına gelir ve nem sözcüğü ile eş anlamlıdır. Bir kat boyayla bile izleri kapatılabilen rutubet ne yazık ki pek çok kiracı ya da ev sahibi adayının gözünden kaçmaktadır. Fakat duvar içinde oluşabilecek bir su sızıntısını sizin kendi başınıza anlamanız mümkün değildir.


Kırmadan kaçak su tespiti ve tüm su tesisatı sorunlarunıza çözüm. Tüm işlerinde garanti imkanı sunan firmamızı tercih ederseniz üzülmezsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar