18 Mayıs 2016 Çarşamba

Seyyar besik

Bin tlye yeni dogan bebegimiz için besik aldik onda rahat edemiyor bunu aldik salonda kullaniyoruz cok rahat hemen uyuyor bunda ? Büyüyebilen alternatiflerle daha ileri yaşlarda da kullanılabilen seçenekler de bulunuyor. Beşik yatak çeşitleri, bebeğinizin size ihtiyaç duyduğu tüm anlarda, gece gündüz yanınızda olmasını sağlıyor. Hafif ve portatif tasarımlı ürünler hareket kolaylığı sunarken, farklı mekanlarda rahatça kullanılabiliyor. Ayrıca portatif beşikler de ergonomikliği önemseyen ebeveynler için bir diğer önerimizdir.


Bu beşiklerin katlanabilir yapıları sayesinde onları kolayca kaldırılabilir, evin müsait bir yerinde muhafaza edilebilir ve tatile giderken yanınızda taşıyabilirsiniz. Bebecco Otomatik Besik Sallama sese duyarli. Bebeğiniz uyurken aklınız onda kalmasın. Güvenli bir uyku için büyüyen beşikler, sallanan beşik, yatak yanı beşik gibi bebek beşik modelleri ebebek.


Svava hamak modelleri kategorisi. Tüm Moje markalı ürünler için maxbebek. TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo!


Bu urunun tam olarak kapsamindaki ekipmanlari nelerdir sadece besik mi tulu yatagi filan icindemi. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Ahşap, portatif ve sallanan özellikleriyle farklı türde beşikler ile bebeğinizin rahatlığına uygun beşik seçimi yapabilirsiniz. Kategori : Beşik ve Oyun Parklar.


Evinizde Siz nereye bebeğiniz oraya. Hem beşik hem oyun parkı. Artık odalarda beşik ve oyun parkı yer kaplamayacak!


Tekerleği ve katlanabilirliği sayesinde basitçe taşıyabilir, çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmazsınız. Sizde rahatlığın tadını çıkarın! Doğru büyüklükte ve çeşitte seçilen bir hamakta uyuyan bebeğiniz derin uykuya daha rahat dalacak, gelişimini olumlu yönde etkileyecektir. SUNNY BABY MİNY COOL BEŞİK. Seyyar beşik fiyatları model özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.


SepeteEkle İncele Satın Al Hızlı Satın Al. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Ben bebeğime oda yaptım yatak odama da park yatak aldım. Park yatakların biraz küçükleri var onları kullanabilirsin.


Ben kraftın 8modelini aldım çok büyük değil tavsiye edebilirim. Bebek hareketlenince tehlikeli oluyor. Bu şekilde ister yatak odasında ister salonda kullanabilirsiniz.


Pierre Cardin Gunda Sallanır Ahşap Beşik 60X1- HER ŞEY DAHİLSallanabilme özelliğine sahip,. Hediye olarak yatak ölçülerinde portatif cibinliği bulunur. Oyuncak asacağı ve hediye peluş oyuncağı vardır. Ergonomik, sağlam ve pratik bir üründür.


Seyyar besik

Katlanma özelliği sayesinde kollayca taşınır ve yer kaplamaz. Bu tasarim ile besik ve hamak ayni üründe bulustu. Katlanabilir portatif bebek besigi hamagi.


Artik bebeginizin uyku sorunu kalmayacak. Kalıcı olarak gittiğiniz yerlere rahatlıkla götürebileceğiniz bebek beşiğinde rahatlıkla yatırabilir ya da sallanma özelliği ile kolayca uyutabilirsiniz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele Ücretsiz Kargo.


YAŞ: 0-AY Aldığı Ödüller: 18. Bebekler döndüklerinde normal bir yatakta düşebilirler. Bu yüzden destekli beşikler üretilmiştir.


Beşikler sayesinde bebeklerin uyudukları alan yanlardan kapalı olduğu için bebekler düşmez. Uykularında güvende olurlar. Beşiklerin portatif ve ahşap beişkler diye çeşirleri vardır. Sallama mesafesini ayarlayabilirsiniz.


Portatif beşikler kolay taşınabilenlerdir. Herhangi bir harici alete ihtiyaç yoktur. Kumaş aksamları yıkanabilir. Maksimum 20kg taşıma kapasitesine sahiptir.


Bu ürün Türk Patent Enstitüsü tarafından koruma altına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar