17 Mayıs 2016 Salı

Dış cephe levhaları

Bir yüzeyi alüminyum folyo veya siyah cam tülü kaplı taşyünü levhadır. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Granit, alüminyum, mermer veya cam cephe kaplamalarının ara bölmesinde ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlar. Her iki yüzeyi kaplamasız veya bir yüzeyi alüminyum folyo veya siyah camtülü kaplı taşyünü levha olup giydirme cephe sistemlerde, granit, mermer, alüminyum, cam vb.


Information presented on this website and its sub-websites are intended to provide general information for visitors. Dalsan Alçı Sanayi ve Ticaret A. Dış cephe imalatlarında,her türlü kaplama malzemesi altında (metal kaplama, yalıbaskı, ahşap kaplama,dekoratif tuğla kaplama,vb) olarak kullanılır. Dış cephe levhası PermaBase, dış cephe duvarı yapımında, saçak altlarında, binaların dış cephelerinin kaplanmasında, dış cephelerde kaplama malzemelerinin altında ve her türlü ıslak hacimlerde kullanılan çimento esaslı levhadır.


Guardex, su ve neme karşı güçlendirilmiş çekirdeği ve renkli cam elyaf şilte kaplaması ile dış duvar imalatında kullanılan dış cephe kaplama levhasıdır. Asınıfı yanmaz, dış cephe cephe kaplama plakasıdır. Dış cephe kaplamalarında en önemli dekoratif öğeler olan kat silmeleri, söveler ve saçak altı kaplamaları, kolay kesilebilen ve istenen renge boyanabilen Hekimboard fibercement dış cephe kaplama levhaları ile üretilebilir. Dübel uygulamasının amacı EPS ısı yalıtım levhasını rüzgar vb. Duvara yapıştırılmış olan EPS ısı yalıtım levhası diğer levhalar ile birleşim yerlerinden plastik dübel ile metrekareye altı adet gelecek şekilde dış cepheye sabitlenir.


Binaların enerji verimliliğini ve ısıl konforunu artırmak için weber, dış cephe ısı yalıtım (mantolama) sistemlerini sunmaktadır. Yüksek performanslı ısı yalıtım levha seçenekleri. Yangın Yönetmeliği Değişiklikleri (PDF - 24KB).


Duvar yalıtım malzemeleri olarak, dış cephe levhası , ara bölme levhası , iç yalıtımda kullanılan kompozit levhalar (kalibel) pazarda kullanılmaktadır. BoardeX dış cephe kaplama levhası ile birlikte farklı duvar sistem çözümüne de ulaşabilirsiniz. Bu farklı dış cephe duvar sistemi ile düşük U değerine sahip dış cephe duvarları tasarlanır.


Esnek Fibercement Levhalar, HEKİM YAPI belli bir çap ölçüsünün altında bombeye sahip iç ve dış cephe tasarımlarında kullanılmak üzere HEKİMBOARD ESNEK Fibercement levhaları geliştirdi. Uygulama son kat dış cephe boyası uygulaması ile tamamlandı. Dış cephe duvar, tavan, saçak altı uygulamalarında, iç mekan ıslak hacimlerde, havalandırmalı cephe uygulamalarında kullanılabilir.


Bu durum, tamamen mantolama tekniğine bağlı olarak değişir. BONUSPAN Çeşitleri Bonuspan Gold ısı yalıtım levhaları , dış cephe kaplamaları ve siding uygulamalarında kullanılmaktadır. Dış duvarlarda oluşacak ısıl gerilmelerini minimuma indirir. Isı yalıtımı binada yalıtım sağlanması için dış cepheye uygulanan bir sistemdir.


Tekniğine uygun bir ısı yalıtımı uygulaması enerji tasarrufu demektir! Isı transferini azaltarak tasarruf sağlamak için. Bu şekilde artık binalarda ahşap gibi çürümeyen, böceklenmeyen, sürekli bakım gerektirmeyen doğal. Bu özellikler göze alındığında dış cephe mantolamaları arasında yalı baskı mantolama çeşidinin son derece önemli olduğunu anlayabiliriz.


Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan dış cephe kaplama levhaları üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Outwear her türlü hava koşullarında uygulanabilir. Bir sene boyunca üzerine kaplama yapılmasa da performansını düşürmez. Yatay ve düşey taşımalarda işçilikten kazandırır.


Dış cephe levhaları

Wooler GOLD (GOLD BLACK, GOLD YELLOW, GOLD ALU) havalandırma boşluklu ve havalandırmasız giydirme dış cephe duvarları için kullanılmaktadır. Evinizi Isı ve suyun yıpratıcı etkilerine karşı koruyun. BoardeX, tüm saçak altı uygulamalarında kullanılır. Kullanım Alanları:Giydirme cephelerin ısı ve ses yalıtımında kullanılır. Dış Cephe Levhası - Wooler GOLD.


Dış_Cephe Levhaları Var ürünleri. Tek yüzeyi alüminyum folyo yada siyah cam tülü kaplı taş yünü levhadır. Ankalaj ekipmanları sayesinde cephe yüzeylerinde taşıyıcı profiller arasına uygulanır.


Pimler sayesinde cephe duvarına monte edilir. Expanded Polistiren Levhalar. Extude Polistiren Levhalar.


Her türlü binanın iç mekan ve dış cephe kaplamasında kullanılan Betopan dış cephe kaplama levhaları , Betopan tarafından önerilen kurallara uyulması durumunda cepheyi uzun yıllar korurken yapının cephe mimarisinde değişikliklere olanak sağlamaktadır. Dış cephe mantolama uygulaması yapı fiziği açısından en uygun olan ısı yalıtım sistemidir. Sistemin ana prensibi hiçbir aralık kalmadan cephenin tamamının ısı yalıtım levhaları ile kapanması olduğu için söz konusu unsurların mantolama sonrası cepheye monte edilmemesi çok daha sağlıklı bir karar olacaktır. DIŞ CEPHE MANTOLAMA FİYATLARI Bina dış cephe mantolama fiyatları, uygulama yapılacak binaların yalıtım ihtiyaçları ve kat maliklerinin beklentilerine göre değişiklik gösterebilir. Outwear, keçe tipi liflerle güçlendirilmiş, yangın dayanımı ve yüzey sertliği artırılmış, su emme oranı azaltılmış dış cephe levhasıdır.


Taşyünü ( Kahverengi ısı yalıtım levhası ) Mantolama da cephe giydirmede polistren levhalar kullanılmaktadır. Akrilik emülsiyon esaslı, tekstürlü, grenli dış cephe kaplaması. Mantotherm Taşyünü Isı Yalıtım Levhası. Doğal elyaf içeren, ısı, ses ve yangın yalıtım malzemesi.


Online Duvar Paneli Satış Sitesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar