19 Mayıs 2016 Perşembe

Bahçe kapısı otomatiği

Elektrikli bir bahçe kapısı tesis edin ve evinizi bağlayın. Uzaktan kumanda el vericisi çoğaltılabilir. SÜRME BAHÇE KAPILARI İÇİN REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR sürme kapı motoru, redüktörlü motor, yana kayar kapı , kumandalı bahçe kapısı , garaj motoru. GEARMOTORS FOR RESIDENTIAL SLIDING GATES.


Bu farkındalık bizim tarihsel motor teknolojileri ile kanıtlanmıştır. Ve bu teknoloji ürünlerimizin en son Avrupa standartlarına ve ayrıca CE işaretinin avrupa şartnamesine uygunluğu olarak tanımlanmaktadır. Motor seçimi yaparken kapının günde ne kadar çalıştığına bakılarak yapılmalıdır.


Motor sistemi ile çalışan bu kapılar oldukça sağlam kapılardır. Genellikle, apartman girişlerinde, villalarda, iş yerlerinde, stadyumlarda, büyük kapı girişi olana yerlerde özellikle okullarda kullanılmaktadır. Yaklaşık projemizde otomatik kepenk, fotoselli kapı , panjur, garaj kapısı ve bahçe kapısı motoru ürünlerinin hizmetini aldık. Zamanında hızlı çözümlerle projelerimiz de vazgeçilmez firmalar arasındadır. Başarılarının devamını dilerim.


Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Teklif Almak için Lütfen Tüm Boşlukları Doldurunuz. Bft, Nice, Faac Ve Somfy Yetkili Bayii. Hayatımızın birçok alanında değişik tür ve yerlerde kapılar kullanmaktayız.


Binalar, iş hanları, bahçeler , garajlar, hastaneler ve çok daha fazla sayabileceğimiz noktalarda sürekli bir takım kapılardan geçmekteyiz. Bu sayede garaj kapısı karşısına çıkan ani engellerde durur. Otomatik bahçe Kapı Motoru. Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres.


Turnike ve Kartlı Geçiş Sistemleri. Yabancıların izinsiz girmelerini engelleyerek güvenli bir ortam ve güzel bir görünüm sağlayabilirsiniz. Hayatınızı basitleştirir ve konutunuza kıymet katar.


Br Kapı bahçe kapısı , fotoselli kapı ve otomatik seksiyonel kapı hizmetleri verir. Hörmann bahçe giriş kapısı motorları, devreden çıkarma otomatiği sayesinde, açılmanın ve kapanmanın her evresinde güvenilir şekilde çalışır. Yana kayar ferforje kapı , profil-sac bahçe kapısı imalatları kendi fabrikalarımızda üretilmektedir.


Bahçe kapısı otomatiği

Kayar tip bahçe kapıları hızlı açılış özelliği ile zaman kaybını asgari düzeye indirgemektedir. Parçalı olarak üretilen otomatik kayar bahçe kapıları kolay montaj imkanı vermektedir. Kremiyer dişli üzerine monte edilen sviç aparatları motor dişlisinin üzerindeki sviç yayına çarpası ile durmasını sağlar. Kapınızın kanat genişliği, kapının ağırlığı, kapının kullanım sıklığı ve açılma hızı seçenekleri en uygun motor seçimi için işinizi kolaylaştıracaktır. Dış ortam (Site kapısı , bahçe kapısı ) Teknik Özelikler: 9Kart Tanımlama Kapasitesi İster kart ister anahtarlık (Keyfob) ile kullanım Röle Çekili Kalma Süreleri Ayarlanabilir.


Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar , yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız. Beta Motorlu Kapı Sistemleri. Bahçe kapı sistemleri olarak. Kural Kapı firmaların fabrika ve depo kapısı ihtiyacına kaliteli üretimi uygun fiyata sunar. Van AlüminyuVan ve çevre illerinde alüminyum doğrama alüminyum pencere kompozit panel kaplama ve cephe isleri yapan bir firmadır.


Paslanmaz ve Ferforjeler. ETİKETLER: quiko motor, lentus, recor ers kapı , bursa, ers radarlı, fotoselli, manusa fotoselli kapı , otomatik kapı , kapı bariyerleri, kapı bariyeri, seksiyonel kapılar bursa, seksiyonel giyotin kapılar , seksiyonel garaj kapısı , seksiyonel kapı fiyatları, seksiyonel kapı , seksiyonel, fotoselli kapı fiyat fotoselli kapı sistemleri, fotoselli cam kapı , fotoselli kapı tamiri. Isı Yalıtımlı Yüksek Hızlı Spiral Kapılar.


Doorsan otomatik kapı sistemleri temsilcisi olduğu markalar ile hizmet kalitesini dünya standartlarına ulaştırma hedefindedir. Misyon ve Hedefimiz Gelişen global pazarda güveni, kaliteyi zirveye taşıyan öncü kuruluş olmak nihai hedefimizdir. Panjurlar, bahçe kapıları , alarmlar, garaj kapıları ve home motion olanaklarına yönelik tüm Somfy çözümlerini keşfedin.


Gizli kapı otomatikleri genellikle şahsi evlerin girişinde kullanılır. Eğer dairenizin girişini otomatik sistem kurmak isterseniz bu sistemi tercih etmelisiniz. Sizleri anahtar derdinden kurtaran bu sistem ile rahatça dairenize girersiniz. Tüm kapı sistemlerimize otomatik sistem eklenebilmektedir.


Kumandalı kapılar günümüzde yoğun olarak kullanılmaktadır dilerseniz sizde kumandalı kapı yaptırabilirsiniz. Genellikle yana kayar olarak yapılır fakat kayma yerleri olmayan mekanlarda iki yana veya tek yana açılan kanat şeklindede uygulama yapılabilinir. Plaka tanıma sistemi, HGS sistemi gibi izin verilen durumlarda kapı otomatik çalışabilmektedir. Sürgülü Yanakayar Kapı motorları kampanyası.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Yana kayar bahçe kapısı motorları müstakil konutların bahçe girişlerinde, işletmelerin ana girişlerinde, apartman ve sitelerin otopark girişlerinde tercih edilen mekanizmalardır. Misafir Kullanıcı Cevap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar