30 Mayıs 2016 Pazartesi

Şeffaf koruma filmi

Tl civarında yapılan masraf sonucu aracı korumak düşüncesiyle yapılan bir uygulamanın acabasını ikinci el satmak isteyen bir kişiye katkısı gerçekten var mı? Eğer boya koruma filmi 5-yıldan fazla süredir aracın üzerinde değilse, bu film boya koruma filmi değil, sıradan hatta ucuz bir laminasyon filmidir. Düz ve kavisli yüzeyler için uzun vadeli koruma sağlayan parlak ve şeffaf kaput boya koruma folyosu araç rengini değiştirmek için değil, araç kaputunu ve rengini korumak için kullanılır. This feature is not available right now. LLumar Boya Koruyucu Film , Şeffaf Boya Koruyucu, Skip to content.


Aynı zamanda STEK tarafından geliştirilen özel yapışkanı sayesinde otomobil yüzeyinde eşsiz bir parlaklık sağlamaktadır. Ayrıca far ışıklarınızı sadece renklendirmekle kalmayıp şeffaf koruyucu far folyoları ile farlarınızı dış etkenlerin olumsuzluklarına karşı koruma altına da alabilirsiniz. Aracınıza eskisinden daha farklı bir hava katmak istiyorsanız bu aksesuarları kaçırmayın. GMC Film şeffaf folyo kaplama (boya koruma filmi ) yoldayken sıçrayabilecek herhangi bir cisme karşı koruma sağlar.


GMC Film boya koruma filmleri , her türlü araçta boya yüzeyini korumak için özel boya koruma filmleridir. Ama verilen teklifler astronomik düzeyde. Parlaklığında tonunda hiçbirşekilde fark olmamalı. Koruma amaçlı film de olabilir adı.


Aracın boyası neyse aynı onun gibi dursun istiyorum. Llumar ve ziebartla ilgileniyorum. Venture shield gerçek kaput filmidir. OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı.


Boya koruma ile beraber komple film yapildi. TL indirim 10TL. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Online sipariş verilebilir. Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.


Yapan yer ben daha demeden kendisi bu filmi artik degistirelim dedi ama ben biya kalmasindan, vernik atmasindan endiseliyken onlar sorun olmayacagini soylediler. Aracı eşim kullanacak, bu yüzden koruma filmini yaptırmak zorundayım. Mavi, Siyah, Beyaz veya renge kadar baskı imkânı. Seramik koruma taş izinden falan korumaz,güneşten ve kuş pisliğinden korur.


Benim arabanın ön tarafında komple şeffaf film var. Ben uzun yolda yaptığımdan kaputta 90cm LLumar şeffaf film var. Gerçi ben denyo olduğumdan, zırt pırt boya koruma uygulaması yapıyorum. Genelde de kapalı park alanlarını tercih ediyorum. Bu arada film üzerine de cila uygulaması yapılabiliyor.


Şeffaf koruma filmi

LLumar AIR cam filmi olağanüstü düzeydeki koruma özelliğini sağlamak için nano seramik teknolojisini kullanır. Tüm LLumar cam filmi ürünleri UV koruması sağlarken, AIRşeffaf film , otomobil camlarının koyu renk olmasını istemeyen ya da koyu renk cam filmlerinin yasak olduğu yerlerdeki kullanıcılar için cazip bir seçenek oluşturur. Başarılı ve yeni nesil bir laminasyona sahip olan kaput koruma filmleri on yıla dek sararmaksızın ve dökülmeksizin ultra şeffaf olan parlaklıkları ile araç yüzeylerindeki performanslarını sürdürebildikleri, hatta daha gelişmiş teknolojililerin kendi yüzeyindeki çizikleri ısı ile tamir edebildiği bir gerçektir. Parlak ve şeffaf kaput koruma filmi araç rengini değiştirmek için değil ,araç kaputunu ve rengini korumak için kullanılır.


Yüksek UV koruma özelliği vardır. Buda renk solmasını engeller. LLumar boya koruma filmi boyanız’ın görüntüsüne zarar vermeden ve ömür boyu üretici garantisi verilen film ile araba boyanız’ın kabarmasını, şişmesini ve sararmasını engeller.


Arabanızı görüntüsünü dünyanın en şeffaf koruma filmi ile muhafaza edin. Dilerseniz renk değişikliği ile farklı ve estetik bir yenileme yapalım dilerseniz şeffaf film ile orjinal boyanıza tam koruma sağlayalım. Uzmanlık, bilgi ve deneyimlerimiz ile sektörde numara olduğumuz konusunda iddialıyız. Araba işlerinden bana nazaran daha çok anlayan arkadaşlardan ricam, hakkında çok fikir sahibi olmadığım seramik kaplamanın mı yoksa şeffaf film ile kaplatmanın mı boya koruma için daha mantıklı olacağına dair bilgi vermeleri.


Kalın ve esnek yapısı sayesinde Şeffaf folyo aracın boyasına dışardan gelen hafif darbelere karşı ve çiziklere karşı üstün koruma sağlar. Aracınızın kaput boyasını korumak amacıyla şeffaf koruma filmi uygulaması yaptırabilirsiniz. Ankara EMR Garage olarak yıl garantili tam boy kaput koruma film uygulamasında 3TL kampanya fiyatı sunuyoruz. Alman üretimi yıl garantili Oraguard marka şeffaf koruma filmini yüksek kaliteli işçilik ile aracınıza uyguluyoruz.


Esnek yapısı sayesinde aracı komple kaplayarak boya koruma olarak veya kaput, tampon, aynalar ve çamurluk gibi kısmi çalışmalarda taş vurmalarına karşı koruma sağlayabilirsiniz. Mobil Uygulamamızı İndirin. NANO TEKNOLOJİK yapısıyla,ay boyunca bir çeşit kaput koruma filmi görevi yapar ve çok güçlü lekeler dahi olsa kolaylıkla araç üzerinden gitmesini sağlar.


Beyler aranızda kaputa şeffaf koruma filmi ceken var mı? Ben Tabiri caize sütyen diye adlandırılan siyah suni deri almıştım fakat bunun kaputa boyasına. Kabarma ve soyulmaya karşı garantisi vardır. Altındaki boya yüzeyinin tahribatını önler.


Şeffaf koruma filmi

Boyanın güneş ışınlarıyla solmasını engeller. SERAMİK KAPLAMA, CAM FİLMİ , ŞEFFAF FOLYO KAPLAMA, BOYA KORUMA , DETAYLI TEMİZLİK. Otomobilin orijinal görüntüsünü değiştirmez.


Range Rover Şeffaf Folyo Kaplama Uygulaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar