20 Mayıs 2016 Cuma

Cam balkon emniyet kilidi

Cam kapıların yada cam balkon kapılar için uygun olup, Çift. TL (15) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Penkid Pencere Cam Emniyet Çocuk Güvenlik Kilidi Anahtarlı. Gold seri cam balkon emniyet kilidi güvenliğinizi sağlamasının yanında siyah ve gri renk seçenekleri ile cam balkonunuza şıklık katabilirsiniz.


DETAYLAR İÇİN İNCELE BUTONUNU TIKLAYINIZ. Home Puzzle Cam Kapak ve Dolap Kilidi Li. Tüm bunlara ek olarak evin balkon ve teras gibi alanlarına da çocuklar mutlaka yetişkin. Cam Kapı Kilit modelleri, cam kapı kilit markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Ben 4ünü pencereye, 1isini de balkon kapısına taktım.


Yattığım yerin tam üstünde bir pencere vardı, tamamen açıldığında kafamı çarpma riski oluşturuyordu. Bu sistem pvc pencere kapı, alüminyum pencere kapı, cam balkon , çelik kapı sistemlerine montaj yapılmaktadır. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. TL KDV DAHİL İndirim. BEREKET CAM BALKON SİSTEMLERİ Tasarım-imalat-montaj-servis.


Bereket Cambalkon Sistemleri. Veya, geceleri rahatça uyuyup, huzur içinde evinizde yaşayabileceksiniz. Emniyet Kilidi PVC Pencere ürünü sağlam ve uzun ömürlü olmasyıla dikkat çekmetedir.


Proje Uygulamaları Manzaradan ödün vermeyen yapısı ve tüm mekanlara uygun renk seçenekleri ile kullanıcılarına. Camoda Cambalkon Sistemleri. Miny Baby MB-4Merdiven- Balkon Güvenlik Filesi. Yeni Özel 9Priz Koruyucu. Camın Üzerinde,Delik Açmak,Kesmek vs.


Gibi Uygulamalara Gerek Kalmadan Çok Kısa Zamanda Uygulanır. Kod:CKS-9Kaplama: Paslanmaz çelikten üretilmiş renk satendir,. Düşük maliyetle takılabilen emniyet kilidi beş renk seçeneğiyle pencerelerinize uyum sağlar.


Emniyet kilidini uygun fiyatlarla taktırabilir ve güvenilir ortamlarda. Kale Kilit 1Bne Emniyet Kartlı Bilyalı Barel (Mm) 2. Ekstra indirimli fiyat. Sepete Ekle (14) Kale Tuzaklı Mandallı Silindir Çelik Pimli Saten 68Mm.


Kale Silindirli Tirajlı Dıştan Takma Demir Kapı Kilidi Siyah 14Cm 42. Seçeneklerimiz arasında cam kapınıza yada pencerenize kesme, delme v. Cam balkon için emniyet sağlayan kilit seçeneklerimize göz gezdirin. Bu ürün cam cama dediğimiz kilit sistemidir. Cam Balkon Tamiri, yeşilköy cam tamir. Sürme cam balkon için fotoselli kapı kilidi kullanılır.


PVC pencere ve kapılar için kullanılan emniyet kilitleri kapıların ve pencerelerin dışarıdan açılmasını zorlaştıracak şekilde güvenli şekilde yapılır. ANAHTARLI HALATLI PVC KAPI PENCERE EMNİYET KİLİDİ anahtarlı ve halatlı yapısı sayesinde ister pencerenizi tam açın, isterseniz de halatı sayesinde pencere veya kapınızı aralayarak kullanın. Ara bağlantıyı sağlayan pvc kaplı çelik halat son derece sağlamdır. Penkid pencere emniyet kilidi , çocuklar için kapı ve pencere güvenliğinde eşsiz bir sistemdir.


Cam balkon emniyet kilidi

Uygulandığı pencerenin tam açılmasını engelleyerek havalandırma sağlarken düşme vakalarının önüne geçer. Sadece anahtarı ile açılabildiğinden tam güvenlik sağlar. Dolayısıyla, kilit kapalı olduğu sürece sistem, çocugunuz için emniyetlidir. Alarmlı pimapen emniyet kilidi (pencere, kapı güvenlik emniyet mandalı) İNDİRİM!


TL 2TL (KDV Dahil) 2TL. Artık günümüzde tüm pencereler ve balkon PVC veya alüminyum olarak kullanılıyor. Yale Kartlı ve Şifreli Dijital Dıştan Takma Kilit - Cam Kapılar İçin.


Blıster Trajlı Daire Kilidi 12cm. Toggle navigation CAM BALKON SİSTEMLER. FOTOSELLİ KAPI EMNİYET KİLİDİ. CAM YAPIŞTIRICI DAYSON (GRI) 2ML.


Uzun Ömürlü Sorunsuz Sistemler İçin Logolu Ürünleri Tercih Edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar