30 Mayıs 2016 Pazartesi

Tank palet fabrikası

Ana Bakım Fabrikası kararına ilişkin belli kesimler hemen bunu istismar etmeye başladı. Dikbayır, “Milli fabrikamıza sahip çıkmalıyız. CHP grup başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç.


Ana Bakım Merkezi Komutanlığı personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapacak. Büyük Taarruz” diyoruz… Aslında orijinal adı “sad” harekatıydı. Tank Palet Fabrikası yani 1. Arap alfabesinin sad harfiydi… Kozmik gizliliğe sahip taarruz planlarının üzerine “ص” işareti. Buna inananlara üzülüyorum.


TANK PALET FABRİKASI TARTIŞMASI. Oradaki alet, edevat, makine ne varsa yine devletin olmaya devam edecek. Sadece oranın işletme hakkı devrediliyor. Bu fabrika yeniden kurulsa bedeli milyar dolar. Türk ordusunun savaş alanına dizilişini kağıda çizerseniz, karşınıza “ص” şekli çıkar… Mustafa Kemal bu yüzden bu kod adını vermişti.


Bakan Akar ve beraberindeki heyet, Valiliğin makam odasında basına kapalı görüşme gerçekleştirdi. ASELSAN ve MKE vb örnekleri gibi. Erzurumlular da fabrikanın satışına karşı il genelinde imza kampanyası başlattı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Sakarya da temaslarda bulundu. Fabrika arazisindeki her türlü taşınmazın üretim, bakım ve onarımda kullanılan her türlü teçhizatın mülkiyeti devlete aittir ve öyle kalacaktır” dedi.


Değeri milyar dolar, bugün kursanız milyar dolar. Katar ordusuna peşkeş çekiyorsunuz. Daha fazlası üretilsin, orada üretilenler üretilsin, yapılanlar yapılsın ama bunun üstüne çok dahası konulsun, çok daha değiştirelim, geliştirelim. Altay tankı Arifiye’deki, devletin Tank-Palet Fabrikası ’nda üretilecek. Sözleşmeyi ve fabrika projesini iptal eden BMC’nin sahibi kim?


Tank palet fabrikası

Erdoğan’ı gördükçe aşık oldum. Websitelerimizde, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 36. Fabrika alınan karara göre ihale usulü ile yıllığına özel bir şirkete kiralama yöntemi ile verilecek.


Atalay,”Kimse bir şey bilmiyor. O işçilerin yerine koyun kendinizi. Onların zarar göreceği bir şey yaptırmayız” diye konuştu. Türkiye’nin önemli fabrikalarından bir tanesi, o bölgenin can damarı” ifadelerini kullandı. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Mevcut personelin tasfiyesi, işinden, aşından ekmeğinden edilmesi asla söz konusu değildir dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin elindeki tüm paletler , bu fabrikada üretiliyor. En son sınırdaki IŞİD Operasyonu ve Suriye’deki Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında kullanıldığımız Fırtına Obüslerinin üretildiği fabrika da burası. Askeriyeye ait olan tank-palet fabrikası bir yerlere cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile peşkeş çekilmiştir. Vatandaşlarımız adına, Sakaryalılar adına buradan kınadığımı ifade etmek istiyorum.


Her türlü hakkı saklıdır. Yorumlar - Toplam ( ) Yorum Yapıldı. Bu çok farklı bir yazı olacak. Fabrikada çalışan kardeşlerimizin özlük haklarında da hiçbir gerileme yaşanmayacaktır.


Tank palet fabrikası

TÜBİTAK MAM Başkan Danışmanı Prof. Ali Ata ve Enerji Enstitüsü Md. Alınan karar sonrasında fabrika içindeki işçiler eylem yaparak kararı protesto etmeye başlamıştı. Ayrıca 2adetlik küçük ölçekli seri üretim için yeni bir fabrika kurulması uygun bulunmadı.


Bazı Gazetelerde özeleştrme ile ilgili haberler çıkmıştı. Ayrıca sosyal medyada bazı bilgiler dolaşmaktaydı. Arazideki her türlü taşınmazın mülkiyeti devlete aittir. Firma yüzde elli Katar, yüzde elli Türk ortaklığı olan bir firmadır. Gelin özelleştirmelerin ülke geleceği ile olan doğrudan ilişkisini anlamaya çalışalım.


Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında kullanılan Fırtına Obüs silahlarının seri üretiminin bu fabrikada gerçekleştirildiğini söyledi. Firmamıza ait iletişim bilgilerimiz, adres ve telefon bilgilerimiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar