24 Temmuz 2018 Salı

Sunta levha

Sunta levha

Sunta kelimesinin aslında yonga levha ürününün karşılığı olan bir marka olduğunu biliyor muydunuz? Suni-tahta kelimelerinin birleştirilmesiyle bir Türk şirketi tarafından pazara kazandırılan sunta kelimesi, bugün ürünün gerçek tanımlaması olan yonga levhanın önüne geçerek ürünle bütünleşmiş durumda. Sunta yongalama makinalarında küçük parçalara bölünen vasıfsız odunların hammadde olarak kullanıldığı odun parçacıkları belli bir nem oranında kurutularak tutkalla karıştırılır, belli bir sıcaklık ve basınç altında preslenerek tutkalın reaksiyona girmesi sağlanır.


Elde edilen plaka mamüller zımparalanıp ebatlanarak pazara sunulur. Sunta veya mdf mobilya tercih ederken, kalitesinin Estandartlarına uygun olmasına özen göstermelisiniz. Bu özelliği onun insan sağlığına uygun olduğunu ve anti kanserojen yapıda üretildiğini gösterir.


Mdf Levha modelleri, mdf levha markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Sunta ya da diğer adıyla yonga levha son zamanlarda çok yönlülüğü ve ucuz fiyatı nedeniyle inşaat sektöründe popülerlik kazandı. Her türlü mobilya, panel ve bölme yapıların üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Stoklarla sınırlı olan çıkma, kullanılmış sunta veya MDF’ ninde satışını yapıyoruz.


Sunta levha

HAM MDF TANIHAM MDF ağaç liflerin eşit birleşmesi ile oluşur. OSB levha çeşitleri, fiyatları, stokdan hemen teslim ! Yonga levha ve MDF yüzeyini Dünya da yeni bir teknoloji olan ultraviyole (uv) boya baskı tekniği ile CONTİNUE sistem. Detayli Bilgi : SLAYT RESMİ EKLENMEMİŞ. Lütfen Yönetim Panelinden Ekleme Yapınız : HABERLER. Sunta İmalat konusunda yardım almak isteyenlere gerekli bilgi verebilirim.


Sunta levha daha çok çatı kaplamalarında ve evlerin iç kaplamasında kullanılır. Türkiye Yongalevha Ve Liflevha Endüstrisinin Durum. Ağaç malzeme günümüzde hem masif hem de odun kompozitleri olarak çok geniş ve değişik alanlarda değerlendirilmektedir. BİZE ULAŞIN Bize ulaşmak için formu doldurabilirsiniz. MDF levha , pürüzsüz yüzeyi sayesinde birçok alanda kullanılıyor.


Bunların yaklaşık kadarı lif levhalar, plastik levhalar. Sunta fiyatları ham mdf kullanıldığı alanın özelliklerine ve suntanın kalınlığına göre değişmektedir. Türkiye’de bu ürünü ilk üreten markanın adı ile anılması sonucunda ismi piyasada sunta olarak geçmektedir. Vasıfsız ince çaplı odunların hammadde olarak kullanıldığı, birinci sınıf keresteye alternatif olarak üretilen ahşap plakadır.


Yüksek Yoğunluklu Yonga Levha özlü paneller, alttan 5mm galvanize çelik, üstten 2mm Laminant ve panel yan yüzeyleri sert PVC kenar bandı ile kaplıdır. Yonga levha sınıflarının özellikleri pan-Avrupa SFS-EN 3standardına göre belirlenir. SUNTA ÖZLÜ HLP KAPLI PANELLER. Yonga levha standartları levha yüzeyi için kalite gereksinimleri oluşturmaz ancak üreticiler görünümüne göre levhaları A ve B kalite şekline kategorilendirir. Yeni sayılabilecek olan malzemelerden birisi ise sunta malzemelerdir.


Osb Levha malzemeler başta inşaat olmak üzere mobilya, taşımacılık ve benzeri pek çok alanda tercih edilmekte olan bir malzeme çeşididir. Sunta malzemelerin kullanım alanlarının genişliği,. Arkadaşlar şimdi yonga levha diye bi malzemeden bahsediyorlar. Richmond Brooks diye bir firma bunu yapıyor.


Bunların dışında Yonga levha denilen Suntalam malzeme kullanılır. Türkiye’de bir elin parmaklarını geçmeyecek büyük sunta ve mdf malzeme üreticileri bulunmaktadır. Piyasada yaygın olarak markalı veya markasız firmalar bunlardan bir kaçı ile yoğun olarak çalışmaktadır.


Site içeriği Nemka Yapı Tic. MDF ve Sunta Arasındaki Fark Nedir? Bir Yaşam Alanı Olarak Ofis. Geçmişin Naifliği Bugünün Enerjisiyle Buluşuyor: Vintage.


Dekorasyon Trendleri: Dekorasyon Eğilimi. Bu Sezon Ahşap Mobilyalarınıza Pastel Tonlar Eşlik Ediyor. Rutubet ve nem olmasa dahi, sunta mobilyalar zamanla itilme ve çekilmeye maruz kalırsa veya kapakları kuvvetli vurulursa, bu seferde çatlama gibi sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz.


SuntaLAm, sunta levha üzerine, teknolojik emprenye makineleriyle melamin reçinesi ve tutkal emdirilerek yanmaz ve su geçirmez hale gelen dekor kağıdının kaplanmasıyla elde edilir. Yorumlar Bu sayfa ait yorum bulunamadı. Suya ve neme karşı standart levhalara göre daha yüksek mukavemet gösteren, piyasada yeşil sunta diye adlandırılan levhalar dır.


Müşteri taleplerine göre özel ölçüler de üretimi gerçekleştirilmektedir. Mdf lam suntalam bayi ve ebatlama bantlama aksesuar dekorasyon varidoor Laminat Parke Vario Mobilya aksesuarları oda kapıları kapı. In İstanbul, Infobel has listed 165registered companies. CM latalar konularak üzerine kat daha palet konulabilmekte. OSB Firetex - Ateşe Dayanıklı Levha.


Vasıfsız, ince çaplı odunların hammadde olarak kullanıldığı, birinci sınıf keresteye alternatif olarak üretilen ahşap plakadır. Odunlar, yongalama makinelerinde küçük parçalara bölünür. Tercih edilme sebebi geri dönüşümü yapılabilmesidir. Asıl adı Yonga levha olmasına rağmen, Türkiye’de satışını yaptığı ilk firmanın ismi yani “ Sunta ” ile özdeşleşmiştir.


Suntalam, sunta levha üzerine, teknolojik emprenye makineleriyle melamin reçinesi ve tutkal emdirilerek yanmaz ve su geçirmez hale gelen dekor kağıdının kaplanmasıyla elde edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar