19 Temmuz 2018 Perşembe

Kıvırcık halı

KIVIRCIK PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED SİRKETİ. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Halı , Paspas Koltuk, Koltuk Kılıf. TL (1) cakmaklarzuccaciye 98.


Alan kişi tarafından ihtiyaç duyulan boyutta kesilerek kullanılıyor. Kimi zaman da kıvırcık paspas yolluk olarak tercih ediliyor ve kesilmeden değerlendiriliyor. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Davetlerde ya da yaya trafiğinin olduğu mekanlarda kullanabileceğiniz gibi iç mekan tasarımlarınızda da kolaylıkla kullanabileceğiniz kıvırcık paspas kullanım amacınıza uygun modelleri ile mekan. Duvardan Duvara Halı – Halıfleks – Döşemelik Halı seçerken bazı teknik terimlerin adını bilmek yararlı olacaktır. Evler için üretilmiş halıların iş yerlerinde kullanılması doğru değildir ancak iş yerleri için üretilmiş halılar , istenildiği takdirde evlerde de kullanılabilir. Halı Stores kalitesi ve güvencesi ile inceleyebileceğiniz kıvırcık paspaf fiyat aralıkları pazarda bulabileceğiniz en ucuz kıvırcık paspas modelleridir.


Az yoğun trafik Güneş ışınlarına karşı ultraviyole koruma. Soğukta kırılma derecesi: -C Antistatik, alev geciktirici Taban yapısı: Altı açık Ayakkabı tabanını yormayan esnek yapı. Karo Halı - Karo Halı Modelleri. Di̇ğer Paspas fiyatı Ev Tekstili kategorisinde. Yolluklara ait tüm modeller kesinlikle tüy dökmeyen bir üretim teknolojisi ile üretilmektedir.


Karda buzda yağmurda ve ıslak alanlarda, kaymaz , ultra dokulu , tutucu yüzeyli ve kaydırmaz pvc yolluk. Ayrıca çamur sıyırıcı, toz tutucu, konforlu, nem alıcı , estetik , hijyenik , dış mekan halısı. Kaygan zeminlerde yüksek insan trafiğini kaldırabilecek şekilde tasarlanmıştır.


Kıvırcık Yolluk – Halı Nedir ? Plastik malzemeden üretilen kıvırcık halı zemin kaplama ürünü spor tesislerinde, buz pisti sahalarında ve reaksiyon alanları gibi birçok yerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Golden Carpet olarak sadece Tayvan malı kıvırcık paspas kullanmaktayız. Kesinlikle Çin malı bir iki ayda dağılan kıvırcık paspasları kullanmıyoruz.


Logolu kıvırcık paspas tedarikçisi olduğumuz kurumsal firmalar kalitemizi onaylamıştır. PROFESYONEL ZEMİN - YAPI - MİMARİ. Pvc paspas ürünlerinden biri olan kıvırcık paspas, özellikle bina girişi, kapı önü, teras, bahçe, büro, hol gibi insan trafiğinin yoğun olduğu iç veya dış mekanlarda hem dekoratif yönü hem de temizlik işlevi ile öne çıkıyor.


Kıvırcık halı

Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. Geçirgen yapısı ile suyu altına alır ve yüzey kuru kalır. Alev almaz özelliği ile güvenlidir.


Hem sert hem de yumuşak tabanlı kıvırcık halı modelleri bulunmaktadır. Bununla birlikte kıvırcık halılarda istenilen renk ve desenler mevcuttur. Aynı zamanda kıvırcık halılar oldukça sempatik görünen istenilen boy ve ebatta kesilip kullanıcının hizmetine sunulabilir. Genel olarak salon dekorasyonunda.


Kıvırcık halı

Yastık görevi gören kıvırcık yapısıyla konforlu bir yürüyüş sağlar. Kiri üstünda tutmaz, altında biriktirir. Islak zeminlerde rahatlıkla kullanılabilir. Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir. Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Z mat paspas modelleriyle depo, ofis gibi alanlarda da kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Islak Zeminler için Özel Paspaslar Evinizin mutfak, banyo gibi ıslak zeminli alanlarında kaymaz tabanlı paspaslar kullanarak zeminde kayma ve düşme tehlikesini ortadan kaldırabilir,. Teknik Özellikler : SÜPER 16mm kalınlığında dayanıklılığını koruyucu kalın lifli yapı 1. Ankara da ucuz kıvırcık halı ve paspas.


Yağmurlu ve karlı havalar da bina, mağaza , iş yerlerinde kaymayı önler. Malzememiz orjınal kıvırcık halıdır. Stoklarımızda renk seçeneklerimiz mevcut dur. Boy : İstenilen ölçüye göre ayarlanır.


Antibakteriyel, antistatik, antialerjik özelliklerinin yanı sıra kolay uygulanır ve uzun yıllar rengi solmadan ilk günkü görüntüsünü saklar. Oturum Aç Bizimle iletişime geçin. Karşılaştırma Listesine Ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar