16 Temmuz 2018 Pazartesi

Astra g kapı fitili

Astra g kapı fitili

Orjinal ASTRA Fitil yedek parça çeşitleri bedava kargo ile burada! Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz. Tüm müşterilerinin memnuniyetini sağlayan bir alışveriş için, firmamızı tercih etmek çok doğru ve yerinde bir kararın göstergesi olarak bir ayrıcalık göstermektedir. OPEL ASTRA Fitiller oto yedek parçaları. N KAPI ÇERÇEVE FİTİLİ CA 23TL 15TL.


Opel Ön Kapı Cam Dış Fitili Sol siparişini hızlı bir şekilde bu alandan verebilirsiniz. Dizel otomatik aracımı, aldığımdan bu yana kadar kere,kapıdan gelen çok rahatsız edici sesler yüzünden servise. Opel Vectra B Orta Kapı Direk Fitili Sol.


Astra g kapı fitili

Resimde ürünün arkası gözükmesi için adet olarak gözükmektedir ürün fiyatı adet için geçerlidir) Etiketler:. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Kapı Fitil Arka Sağ Ve Sol Yedek Parça.


Doğan, Şahin, Kartal, Renault Renault 1 Renault gibi araçlar mevcuttur bizdeki kapı fitilleri o tip araçlarla aynıdır yazmamızın sebebi bu araçlar etrafınızda mevcut ise kendi aracınızın kapı fitilleri ile mukayese edip ona göre alım işlemini tamamlayabilirsiniz. Bu ürünü kredi kartı, havale veya kapıda ödeme seçeneği ile kolayca sipariş verebilirsiniz. Gün Kouşulsuz İade Garantisi.


Opel Astra G Krom Yan Kapı Çıtası, Prç. Boyu Paslanmazlık Garantisi! GOBL KAPI FİTİLİ DOĞAN KARTAL ŞAHİN MURAT 1TOFAŞ. Maral Kapı Döşeme Üst Bakaliti Ön Sol Şahin Kartal Tofaş. Oto Fitil Aksamı (333) Kabin Malzemeleri (169) Metrelik Fitiller (0) Oto Cam Sökme Aparatları ve Yapıştırma Grubu (11) Oturum Aç Kayıt Ol Parolamı Unuttum Hesabım Adres Defterlerim Alışveriş Listem Siparişlerim Dosyalarım Otomatik Ödemeler Puanlarım İade Taleplerim Bakiye İşlemlerim Bülten.


Bijon Absli Astra G Vectra A GT Meriva. Kalorifer Petek Behr Tip Astra G Zafira A. Muhtemeeln arkadaşınızın aracı sizinkinden daha eski model bir Astra. Sonradan Classic III olarak çıkan modellerde bazı yalıtım elemanları koyulmadı.


ASTRA G ORTA DİREK FİTİLİ SAĞ ORJİNAL yedek parça siparişini ürünü sepete ekleyerek ya da hemen al butonunu kullanarak sipariş verebilirsiniz. Chevrolet Aveo Sağ Arka Kapı Komple Orjinal GM. GM yedek parça siparişleriniz için aşağıda bulunan bölümlerden satın alacağınız yedek parça ile ilgili taksitlendirme ve diğer tüm detayları inceleyebilirsiniz. OTO KAPI FİTİLİ VE DIŞARIDAN GELEN SESLER - Duration: 4:11.


Cam fitili , kapı koruma bandı gibi yağlı ve parlak zemine sahip plastik aksamların üzerindeki bu zemin kaybolana kadar temizlenmesi gerekmektedir. Yan sanayi alırsın gün sonra ne olur bilemezsin. Servise geçen yıl sorduğumda yaklaşık 300ytl demişti.


Orijinal ve İthal Bol Ürün Seçenekleriyle hizmetinizde. Astra G - Ön Kapı Cam Sıyırıcı Fitili (dış) haftalık Astra G sahibiyim. Kapı fitili , ısı kaybını önlemek ya da soğukluğu muhafaza etmek, toz, yağmur, çamur, böcek gibi dış etkenlerden korunmak için hem araçlarda hem de kapı ve pencerelerde kullanılır. Yapıştırma gerekmez sanırım fitilin kaportaya geçen kısmında kaporta sacını sıkı tutması için, içerisinde ince sac şerit olur. Eski arabalarda kapı fitilleri böyleydi şuan fordlarda farklımı bilemiyorum.


Toyota Corona Çıkma Yedek Parça Çeşitleri. E-BÜLTEN HABERCİSİNE ÜYE OL. Kampanyalar,indirimler ve duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olun.


Toplam üründen 1-arası gösteriliyor. Sadece Sağ arka kapı fitili ankara iskitlerde yan sanayi lira ya aldım. Kayıtlı Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir. Gizli Üye) Hiperaktif Toyotacı. Anasayfa › CHEVROLET › LACETTİ › Kaporta › Lacetti Cam Sıyırıcı Fitil Sol Ön Kapı (Orjinal) Lacetti Cam Sıyırıcı Fitil Sol Ön Kapı (Orjinal).


Her arabada sorun çıkabilir. Temin etmek için bizimle iletişime geçiniz. Bu web sitesinde bulunan çerez ayarları tüm çerezlere izin ver şeklinde belirlenmiştir. Bu şekilde, siz web sitemizi gezerken size en iyi deneyimi yaşatabilmekteyiz.


Astra g kapı fitili

Kapak - Çamurluk - Davlumbaz Profilleri. Komponentli Lastik Profiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar