24 Temmuz 2018 Salı

Sarıçam kereste

Sarıçam kereste

Amacımız müşterilerimize en kaliteli ürünü sunmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmaktır. Sarıçam , kızılçam ve karaçamdan üretilmektedir. Bu ürün fırınlanmış olarak üç kalitede üretilir.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Ladin kereste başta mobilya sektörü olmak üzere bunun yanı sıra kapı ve pencere imalatında, ahşap dekor uygulamalarında, ahşap binalarda. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Bu suretle ülkesi ve müşterileri için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmayı hedefler. Haritadaki konumu (tahmini) Harita yükleniyor. Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır. Konum bilgisi hatalı olabilir.


Görüş yazmak için lütfen giriş yapınız Giriş yap Üye ol. Firmalar Firma Yetkilisi veya Telefon. Isıyı izole edebilmesi nedeniyle sağlıklı döşeme tipidirler. Fabrikamızdan çıkan ürünlerin fiyatlarını dilerseniz sitemizde ki iletişim formundan, dilerseniz de telefon numaralarımızdan bize ulaşarak öğrenebilirsiniz. Başta kapı ve pencerelerde olmak üzere ağaç malzemenin kullanıldığı her alanda kullanılabilen bir ağaç türüdür.


Kullanım alanı çok geniştir. Ladin ağacı soy olarak çam familyasından olup, bazı yönleri ile çam ağacından ayrışmaktadır. SARIÇAM KERESTECİLİK - BAHÇELİEVLER cumhuriyet.


ERKA AHŞAP - ERKA AHŞAP PROFİL KERESTECİLİK SAN. Erol Hüseyin Kanat) Haydaroğlu Mah. Firmamız tarafından imalat ve ithalatı yapılan sarıçam kereste ürünlerini dilediğiniz zaman stoğumuz da hazır bulabilirsiniz. Firmamıza Ukrayna’dan tomruk halinde gelen sarıçam tomruklar, Ankara’da tam otomatik bilgisayarlı makinelerle üretilip, Akyurt fabrikamızdan Türkiye’nin her yerine sevk edilmektedir.


Bilgisayarlı biçim hata payını sıfıra indirmekte, üretilen kereste plywood ile mükemmel uyum sağlamakta ve kalıpta harika sonuçlar. Kurutulduğun da iletkenlik özelliği bulunmayan kereste , inşaat, mobilya, kağıt endüstrilerinde kullanılmaktadır. Mamüllerimiz Teknik Olarak Fırınlanmıştır.


Sizlere daha kaliteli, güvenilir ve sürdürebilir hizmetler verebimek için fikirlerinizi, istek veya şikayetlerinizi lütfen bizlere iletin. Firmamız, orman ürünleri sektöründeki tüm faaliyet alanlarında hizmet sunmaktadır. Sahip olduğu dayanıklılık ve doygunluk ile çam kereste modelleri günümüzde birçok farklı ahşap ürününde kullanılmaktadır.


Yumuşak dokusu sayesinde Çam kereste kolay işlenebilme imkanı sunar. Bu sebeple masif doğrama işlerinde çok yaygın olarak tercih edilir. Tomruk ve kereste adına her türlü çeşit ve uygun fiyat garantisi. Duvar, pergole ve çatı alt yüzeyi kaplama malzemesi olarak kullanılır.


Sarıçamı diğer çam türlerinden ayrı tutan özelliği ise sert olmaması, kereste kalitesinin daha yüksek olması ve rengidir. Bu nedenle doğramada, mobilyada, parkede ve kaplamada kullanılan sarıçam ağacı kereste kalitesiyle en çok tercih edilen çamlardandır. Plywood ağaç tabakalarından oluşan bir paneldir.


YALÇIN ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKET. Diğer çam sınıfına göre işlemesi kolay olmakla beraber dekoratif anlamda ön plana çıkmaktadır. Daha kuru kereste elde edilir. Suni kurutmanın sakıncaları.


Bu da eşyanın ve elemanın rahat çalışmasını engelleyecektir. Ayrı bir tesis gerektirir. Her türlü orman ürünlerinin ham mamul yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi bunların işlenmesi yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması pazarlanması, Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste tomruk imalatı, her nevi. Kerestede renk değişikliği görülebilir. Yüreğir) Adres: kocaoğlan mh.


Her müşteri için standart uygulama Güvenilir verilere dayalı hizmet sunmak Satış öncesi ve sonrası müşteri hizmetleri Bilgi paylaşımı Yüksek kalite ürün çeşitliliği Pazarlanabilir, satilabilir ürün çeşitliliği Profesyonel depolama, ürünlerin elle ve makineyle işlenmesi. Bulgaristan’da bulunan fabrikamızda orman kesimleri için oluşturduğumuz kalifiyeli eleman kadromuz sayesinde ağaçların güvenle fabrikamıza sevkiyatını sağlayarak dilediğiniz ebat ve ölçülerde, dilerseniz fırınlı, dilerseniz emprenyeli sarıçam , ladin kereste , inşaatlık çam kereste ve bağ direği olarak İstanbul’da. Orman Ürünleri, kereste , lambri, döşeme, deck, parke, alın tahtası, süpürgelik, osb, plywood ve masif panel gibi ürünlerin satışını yapmaktadır.


Zira İskandinav bölgelerinde oldukça kıvrımlı bir şekle sahip olan sarıçam ağacı ülkemizde tam tersi bir yönde pürüzsüz sayılabilecek bir yapıda uzamaktadır. DOĞRAMALIK KERESTE ÇEŞİTLERİ. Kalın veya ince yada geniş kesilerek tomrukdan,daha sonra inşaat kalıbı veya çatı yapımında kullanılır kereste.


Bu ürünleri üreten tesisler çoğunlukla kereste fabrikalarının özel bir kısmını teşkil edecek bir şekilde kurulmuşlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar