18 Temmuz 2018 Çarşamba

Saray alüminyum kompozit panel

Saray alüminyum kompozit panel

El makineleri, panel testereleri ve kompozit panel kesim makineleriyle her türlü kesme, biçme, delik açma, bükme işlemleri uygulanabilir. Nerede kullanılacağı ile ilgili ön bilgi elde edilerek fiyatlandırmya yapılabilir. NVANI İLE ALÜMİNYUM SEKTÖRÜNDE BÜYÜYEREK. Etkileşim kurmak, sohbet etmek ve fotoğraflarımızı görmek için bizi takip edin. Silikon (Soudal) Ürünler.


Saray alüminyum kompozit panel

Kompozit Panel fiyatları için bizi arayınız. SARAY ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL. HER EBATTA VE HER RENKTE KOMPOZİT PANEL SATIŞIMIZ MEVCUTTUR. CAKA, KAYNAK, SİLİNDİR, KESİM, BÜKÜM VE DERZ İŞLERİNİZ YAPILIR.


Yeni web sitemiz ile sizlerin hizmetindeyiz. Giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel imal etmektedir. Boyası solmaya karşı yıl garantilidir.


Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Sandviç elemanlar (perde duvarlar için dolgu),Dış cephe giydirme, çatı konstrüksiyon kaplamaları,Kanopi kaplamaları,Balkon ve tünel giydirme, panel Kapı. Hafifliği, sağlamlığı, esnekliği, düz yüzeyler sağlaması ve diğer yapı elemanlarını destekleyici özelliği ile tüm dünyada tercih edilen bir kaplama malzemesidir. Alutechbond ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-posta listemize üye olun ! Katalogları inceleyip bizimle iletişime geçebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Yüksek rijitlik ve mukavemet özelliğine sahiptir. Aluminance alüminyum kompozit paneller ileri teknoloji ile üretilmiş olup, modern mimaride rahatlıkla kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir yapı elamanıdır. Her türlü bina ve konstrüksiyonun yeni bir görünüm, modern çizgi ve temiz bir cepheye sahip olmasını sağlamaktadır. Alüminyum Kapaklı Giydirme Cephe Sistemleri. LETİŞİM BİLGİLERİ Nato Yolu Cad.


Saray alüminyum kompozit panel

Sakraya Metal Toptan kompozit panel satışı. Gerçekleştirdiğimiz uygulamalar. PVC Ürünler: S-Kapı ve Pencere Sistemi, S-Kapı ve Pencere Sistemi, S-7Sürme Sistemi, S-7Sürme Sistemi. Ahşap görünümlü alüminyum kompozit cephe kaplaması standart renklere göre usd fiyat farkı vardır. Dış cephe kompozit kaplama, asaş, saray ve akpa marka alüminyum alikobant composite paneller ile bina cephe giydirme sistemidir.


Burakbond sayesinde istenilen renklerde yüksek mekanik özelliklere sahip performanslı ürünleri hızlı biçimde temin edebilirsiniz. AluTechBon Satechbond ve Petechbond ile Müşterilerimize sınırsız renk seçeneği imkânı sunmaktayız. Fakat alüminyum kompozit paneller genellikle binaların dış cephelerinin kompozit panel kaplama için kullanılır.


Binaların dış yüzeyi ne kadar eskimiş olursa olsun, alüminyum kompozit cephe giydirme ile binalarınız çok modern ve şık bir görünüme sahip olur. Cephe Yapı olarak imalatını gerçekleştirdiğimiz tüm ürünlerde ileri zamanlarda herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmaması ve kalitemiz gereği müşteri menmuniyetini ön planda tutarak tercihimizi kaliteli malzemelerden yana kullanmaktayız. Otuz yılı aşan tecrübesiyle pencere kapı sistemleri, sürme sistemleri, giydirme cephe sistemleri, güneş kırıcı sistemleri, alüminyum kompozit panel ve Saray Cotta gibi mimari sistemleri geliştiren Saray , aynı zamanda sanayi ve mühendislik için yüksek kalitede alüminyum profil üretimi yapan ülkemizin lider firmalardan biridir.


PVDF Kaplaması olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Bir çok renk seçeneğinin yanısıra granit ve ahşap desen seçenekleriyle mimari estetiğe tamamlayıcı bir unsur olarak cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Adını da bu bir yüzeyinde yer alan alüminyum kompoze maddeden almaktadır. Saray Asınıfı alüminyum kompozit panellerin tüm yanmazlık ve kalite testleri gerek yerli gerekse uluslararası laboratuvar tarafından test edilip sertifikalandırıldı. Bir sonraki projeniz için kaliteli ve uygun bir cephe sistemi mi arıyorsunuz?


Bİr yapıdan beklentİlerİnİz? ASAŞ ve SOUDAL bayilikleri olan ALUAKS ALÜMİNYUM cephe uygulama sektörüne verdiği kaliteli hizmet ve deneyimi ile ön plandadır. Tamamen cam görünümü istendiğinde silikon cephe sistemler tercih edilir. Bu sistemde cam kasetler arasında ince.


Aluminyum kompozit panel , iki adet aluminyum levha ve arasındaki düşük yoğunluklu polietilen dolgunun birleşiminden oluşan yapı malzemesidir. Yapıştırıcı granül ile polietilenin aluminyum levhaya yapışması sağlanmaktadır. Soli Metalik ve Özel efekt renklerinde üretilen kompozitin boyalı yüzü, UV ışınlarına dayanıklı floropolimer fırın vernikli (PVDF) üst kaplama sistemiyle dış cephe uygulamalarında kullanılır hale getirilmiştir. Beşiktaş Fulya’da bulunan katlı Polat Tower’da, Temmuz’da çıkan yangının ardından tadilat çalışmaları devam ediyor.


Binaların duvarlarının yağmurdan korunması amacıyla yapılan mimari bir tarzdır. Saçakların ana vazifesi binanın duvarlarının yağmur suyundan etkilenmemesidir. LWSDQHOGR÷UXGDQoelik konstrüksiyona yada alüminyum alt konstrüksiyona.


Birden fazla malzeme ile kaplanmaya elverişlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar