25 Temmuz 2018 Çarşamba

Ince doğal taş

Ayrıca transparan (ışık geçiren) (transparent) ince taş halide vardır. Oval yüzeylere kaplanabilmesi,hafif olması,taşıma ve uygulama kolaylığı avantajlarından bazılarıdır. Ince Dogal Tas ile Otel Dis cephe uygulamasi. Bu özelliği sebebiylede kaplandığında değişik hazlar verir. Gezegenimizin çeşitli bölgelerinden elde edilmiş gerçek doğal taşların özenle işlenerek elde edilmiş ince , esnek ve doğal hali ile bu mümkün.


Ince doğal taş

Uygulanılacak yüzeye poliuretan yapıştırıcımız boşluk bırakılmadan sürülmelidir. Teknolojik yöntemlerle katmanlarin birbirinden ayristirilmasi ile olusur. Doğal Esnek İnce Taş Koyu Gri. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


Değerlerimizden ve kalitemizden ödün vermeden, ortak bir kazanç için tüm imkanlarımızı seferber ederek, sürekli gelişen, kar eden ve vizyonu doğrultusunda ilerleyen, güvenilir ve başarılı bir firma olmak. Bu taslar özelligi geregi katman katmandir. Projelerinizde kullanabileceğiniz incedoğaltaş markası ile satışını yaptığımız ürünümüz, ince doğal taş – 5MM kalınlığında DOĞAL , ESNEK VE HAFİF 1taş katmanıdır.


TL Vergiler Hariç: 3493TL. California Gold ince doğal taş. Devamını Oku Detayları Göster. Ortalama mağırlığı kğ civarındadır. Estetiğin ve mimarinin öncüsü olan pek çok marka ile yaptığımız ve sunduğumuz çalışmalar, aslında mimarinin özünü oluşturan temelleri baz alıyor diyebiliriz.


Montaja hazır, kendinden renklidir. Görününen yüzey 1doğal taş katmanıdır. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Arka yüzeyinde kullanılan cam elyaf takviyeli.


Ince doğal taş

Multi Color ile ince dogal tas kaplama. AUTUMN transparan incedogaltas ile abajur ürünümüz. Black Line ve jerra green ince dogal tas. Paneller 105x210cm ölçülerindedir.


Bu katman fiberglass ve polyester karışımı ile desteklenmiştir ve gerçek taştan daha sağlam. Hafif, ince ve esnek olması sayesinde bir çok kullanım avantajı sağlamaktadır. Flexystone doğal , ince ve esnek taş kaplamalarıdır. Doğada kendiliğinden oluşan kayrak taşlarının katmanın ayrıştırılması ile oluşur.


Ince doğal taş

Transparan ince doğal taş ile lambader, 1esnek ve ince mm kalınlığında incedoğaltaş ile yapılmıştır. Mesaj gönder kısmından firma yönetimini devralabilir ve doğrulama için ekiplerimizin size ulaşmasını. Taş kaplamanın dünyadaki en hafif ve ince formunu yansıtan CHAPA, 1doğal gerçek taş katmanından oluşuyor. NCE DOĞAL TAŞ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz.


Gerçek doğaltaş katmanıdır. Uygun fiziksel özelliklere sahip doğaltaşlar ileri teknolojik yöntemlerle 0. Architecture écologique, Istanbul ve Motos hakkında daha fazla fikir görün. NCE KAYRAK TAŞI Ürün Göster. KALIN KAYRAK TAŞI Ürün Göster.


EBATLI KAYRAK TAŞI Ürün Göster. ITA KAYRAK TAŞI Ürün Göster. PEYZAJ TAŞLARI Ürün Göster.


Her biri, gerek görünüm ve gerekse de sahip oldukları renk ile desen bakımından eşsizdir. Homojen yapısı sayesinde düzgün kırılma yüzeyleri vermesi açısından, yapı taşları konusunda özellikle tretuvar ve yolların döşenmesinde aranan bir doğal taş haline gelmiştir. Fiyatlar ton cinsindendir.


DOĞAL TAŞLAR Taş : Dünya üzerinde her yerde görülen, elle dokunulunca sertlik gösteren ve yer kabuğunun yapısında bulunan bir çok mineralden meydana gelen kırılgan bir maddedir. Yonma işlerinde kullanılacak taşlar ince taneli kolay işlenir yapıda olmalıdır. Silikon katkılı renkli derz dolgu harcı weber.


Yüksek performanslı, elastik, küf, mantar ve yosun oluşumunu engelleyen, renkli derz dolgu harcı. Granit blokların, küp taşa nazaran biraz daha ince kesildiği daha büyük ebatlı doğal taş türüdür. Transparan Classic ürünümüzün aksine arkasında cam elyaf yerine transparan epoksi kullanılmıştır, ışık geçirgen olma özelliğini transparan epoksi den almaktadır.


Yaşadığı mekanlarda doğal güzelliği tercih edenlerin seçtiği doğal taşlar kültür taşlarıdır. Kültür taşları doğal taş görünümüdedir. Bu yüzden uygulaması kolaydır ve kullanılan alanda yer tasarrufu sağlar. Kolay temizlenir ve doğal bir malzeme olduğu için ahşap ve mermer desenli strafor duvar panelleri oldukça ilgi görmektedir.


Duvarlarınıza dikkat çekici renk ve desen oluşturmak hem de sağlıklı ve doğal bir malzeme kullanmak istiyorsanız ince ahşap ve mermer deseni straforlar tam size göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar