23 Temmuz 2018 Pazartesi

Doğal taş görünümlü plaka

Doğal taş görünümlü plaka

Hafif oldukları için alternatif taş malzemelere göre taşınmaları ve uygulamaları oldukça kolaydır. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Taş panel, hafif yapısı, zemin hariç iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabilen çok yönlü dekoratif doğal taş görünümlü aranan üründür. Artstone duvar panellerinin doğal görünümü, kolay uygulanabilir olması ile tercih. Fiberglas takviyeli polyester, doğal taş tozu ve özel kimyasallar karışımlarından üretilmiştir.


Doğal taş görünümlü plaka

Lwd 5doğal taş görünümlü duvar plakası bilgileri, strafor taş kaplama fiyatları, duvar kaplama modelleri ve strafor taş kaplama çeşitleri yer almaktadır. Patentli üretim tekniğiyle korunan, yüzeyindeki 1doğal doku ve doğal renginden meydana gelmektedir. Taş Panel Mekanlarımızda rustic bir hava elde etmek için taş görünümlü duvarlar isteyebilirsiniz. Artık taş görünümlü duvarlar elde etmek çok zor değiller. Gelişen teknoloji ile birlikte doğal taş görünümlü paneller ile kolay bir şekilde istenilen dekoratif duvar stiline ulaşabiliyorsunuz.


Kendinden hazır renk ve dokusundadır. Fugalı ve doğaltaş görünümlü yüzey istenen uygulamalarda rahatlıkla kullanılmaktadır. Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda taş hissi verir. Fiberglas, polyester mastik ve doğal taş tozundan imal edilmiştir.


PVC, MDF veya doğal taş değildir. Genellikle panel olarak satışa sunulan ve yapıştırıcılar ile uygun zeminlere uygulanabilen doğal taş plakaları , son yılların vazgeçilmez dekorasyon trendlerinden de birisi. Pastel renkleriyle dar mekanları genişletme etkisi de olan bu ürünle, yatay bir katman ile ikonik bir mekan oluşturabilirsiniz. TUĞLA TAŞ GÖRÜNÜMLÜ STRAFOR DUVAR KAPLAMA ÜRÜNLERİ İLE HEM YALITIM HEM GÖRSEL HEM BOYUT. DOĞAL TAŞ GÖRÜNÜMLÜ PANEL SİSTEMLERİ.


Montaj tekniği sayesinde plakalar arasındaki birleşim yerlerinde görüntü devamlılığı sağlanır. Tv ünitelerinin arkasına, şömine üstlerine , sadece iki kolon arasında kalan bir duvara uygulanabiliyor. Ladrillo Scritto Tuğla Panel. Dekoratif taş duvar paneli ürünleri için sayfamızda gezininiz.


Uygulamanın yapılacağı duvarın üzerinde tüm parçalar birleştirilebilir. TL (1) ErMarmaraDekorasyon 100. Dijital Kesme Taş Baskılı Duvar Paneli Strafor Köpük Pano 300. Doğal Tuğlalar Kültür Ta. Farklı görünümlerde paneller mevcuttur doğal taş görünümlü paneller,tuğla görünümlü paneller,beton görünümlü paneller,ahşap görünümlü paneller gibi.


Bu görünümlerin doğal halleri duvarınıza yük yapar ve temizliği,bakımı zordur ancak paneller daha kolay temizlenir. Ziyaretçilerinizin aradaki farkı anlayamayacağı kadar profesyonelce işlenen malzeme, aslında taş değil fiber glass, yani cam elyafıdır. Taş görünümüyle büyüleyen kaplamalarımız stoklu olup türkiye geneline kargo teslimatı yapıyoruz. Taş Dekorasyon İstanbul Türkiye.


Doğal taş görünümlü plaka

Siparişlerinizi ürün seçimi sonrası iletişim adresimize siparişlerinizi vere bilirsiniz. Taş duvar panelleri fiberglass, polyester ve mastik yapılı, düz plakalara halindedir. Beton Görünümlü Paneller;. Bu taş cephe kaplama modelinde uygulama çok basittir farbikadan plakalar halinde yapıştırılmış boyanmış gelen malzeme kullanılacak alana galveniz profillerin üzerine vidalanarak montaj. Panellerin yapısı gereği ince olması her alanda kullanım olanağı veriyor.


Plakalar halinde satılır ve ortalama bir plakanın kaplamadığı alan 60m² dir. Duvar Kaplama Panelleri Nerelerde Uygulanır? Bu ürünler eps olup tamamı doğal taş görünümlü ve yalıtımlı kaplamalardır. BAZALT PLAKA TAŞINI TERCİH ETME SEBEPLERİ NELERDİR? Burada “ doğal ” kelimesi ile kastedilen doğal görünümlü işlenmiş taşlar değil, doğadan çıktığı haliyle, sadece kesilerek biçim verilen, işlenmemiş taşlardır.


Geçerli fiyat dizi fiyatıdır. Bileklik, kolye, tesbih ve aksesuar yapımında kullanılabilir. Eski antik görünümlerini gerçek taştan ayırt etmekte zorlanacaksınız.


Taş görünümlü saksılarımız büyüktür ama bunun yanında hafif ve dayanıklıdır. Soğuk buzlu kış günlerinde donmaz çatlamaz kırılmaz, en sıcak havalarda genleşip formu bozulmaz. Bu saksıların gerçekten taş olmadığına inanmakta güçlük çekeceksiniz. Standart plakalar halinde.


Düzenden uzak, biçimsizce kesilip rastgele yerleştirilmiş taşların oluşturduğu doğal taş dokusu ile Kalyota, hayranlık uyandıran mekanlar yaratmak isteyenlerin tercihi. AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ YER KAPLAMALARI - LVT. DOKU TASARIMLI YER KAPLAMALARI - LVT-LVP. Büyük boyutlu, ahşap görünümlü serbest döşenebilir uzun plakalar LVP Renkler.


Sedir ağacı görünümlü yüzeyi ile ahşabın sıcak görüntüsüne sahip olduğundan ahşap görünümü istenen tüm yerlerde rahatlıkla kullanılabilirler. Ofis, Ev, Mağaza, Showroom dekorasyonu için pratik uygulamalı taş desenli FİBER paneller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar