27 Mart 2018 Salı

Islak görünümlü allık

Islak görünümlü allık

Islak Görünümlü Makyaj Yapmak İsteyenler İçin İpucu. Böylece daha sağlıklı bir görünüm elde edersiniz. Makyajda mat ve donuk bir görünüm artık son derece demode sayılıyor. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Koyu olan gölgeleme, açık olan ise aydınlatma etkisi yaratacağından elmacık kemiklerinizi ön plana çıkarır, yüz hatlarınızı vurgular.


Doğal bir bronzluk kazandırır. Karma ve kuru ciltler için: Nemlendirici fondöten ıslak makyaj için uygun tercih olacaktır. Mat görünüm istenmediği için tüm. Nars’ın yeni nesil allıkları Dual Intensity Blush ’ların hepsi çok harika!


Kuru kullanınca hafif parlak, nemli fırçayla kullanınca saten gibi bir bitişe sahip oluyorsunuz. ABONE OL tuşuna basarak kanalıma abone olmayı unutmayın! Fondöten işlemi bittikten sonrada allık işlemine sıra geldi. Mat, neon, parlak ve ışıltılı renklerde ve ıslak görünümlü ojeler, french manicure setleri, tırnak dokunuzu zedelemeyen sünger oje.


Maybelline Köpük Allıklar çok kullanışlı. Yine de isteğe bağlı olarak kullanabilirsiniz. Islak görünümlü makyaj yapmak için fondöten uygulamanıza gerek yok.


Veya tek renk bir allık da sürebilirsiniz. Bu noktaya kadar normal bir makyaj yaptık. Sıra ıslak görünümü elde etmeye geldi. Bu trend için, sen de kremsi yapıdaki allıkları kullanabilirsin. Ama yüz hatlarım belli olsun derseniz elmacık kemiklerinizin altına hafif bir bronz allık.


Nars Dual Intensity Allık (1TL) (7) Özel Saydam Prizmatik Teknoloji ile hafif, lüks doku ve çok boyutlu efekt sağlıyor. Koyu renkli ve aydınlatıcı olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan bu ürünü ister kuru ister ıslak olarak uygulayabilirsiniz. Islak kullanıldığında cilde yoğun bir parlaklık verir. Her makyaj gibi ıslak görünümlü makyaj da temiz ve iyi nemlendirilmiş bir ciltte çok daha kusursuz görünür. Makyajınıza geçmeden önce cildinizi güzelce arındırıp, nemlendirici kreminizi sürünüz.


Elmacık kemiklerinize doğal tonlarda bir allık uygulayabilirsiniz. Yumuşak bir fırça kullanmayı tercih edin ve. Artık son zamanlarda ıslak makyaj olayını sıklıkla duymaktayız. Islak makyaj ı ünlülerden normal insanlara kadar pek çok kadın artık günümüzde tercih etmektedir.


Eski Victoria’s Secret meleği ıslak görünümlü makyajını genellikle şeftali rengi allıklar , bronz tonlarda far ve ince bir eyeliner ile kullanıyor. Cilt tonunuza uygun doğal bir tonda allık uygulayabilirsiniz. Son zamanların çok konuşulan ve kadınlar arasında popüler olan makyaj trendi ıslak görünümlü makyaj için şunları yapmanız yeterli.


Işıltılı bir allık , ışıltılı bir kapatıcı, ışıltılı ve açık renkte bir far, siyah rimel ve nude tonlarda parlak bir ruj. Daha canlı, parlak ve biraz da ıslak görünümlü makyajlar bu yaz çok moda! Dudaklara açık tonda ruj sürerseniz de mutlaka. Yaz aylarının en çok tercih edilen makyaj trendi strobing ( ıslak görünümlü makyaj) tüm kadınların gözdesi olmuş durumda.


Strobing Tekniği de denen ıslak görünümlü makyaj, ışığın doğal olarak yüzünüze vurduğu yüksek yerlere aydınlatıcı sürerek daha doğal ve nemli bir görünüm elde etmek için kullanılır. Taze, canlı ve parlak bir cilt görünümü istiyorsanız sizler de ıslak görünümlü makyaj trendini yakalamalısınız. Hafif ışıltılı ıslak görünümlü makyaj uygulamalarını seviyorsanız, bir Flormar fondöten sahibi olmalısınız.


Flormar allık ve Flormar dudak kalemi gibi ürünler de bu konuda size destek olacak. Pigmentli yapısı, kalıcılığı ile her renkte far paletleri, maskaralar, kaş ürünleri, göz kalemleri, eyelinerlar ile. Bugün sizlere ıslak görünümlü bir makyaj hazırladım.


Islak görünümlü allık

Eğer videomu beğenirseniz beğen butonuna basmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın. Gözlerinize ise ağır bir göz. Vurguladığınız elmacık kemiklerini doğallıktan uzaklaşmadan renkli tonlarda bir allıkla tamamlamak şart! Yanaklarına renk katmak için de, sevdiğin renkte ışıltılı bir allığı elmacık kemiklerine uygulayabilirsin.


Alt kısımlara koyu allık , üst tarafa açık renk kullanarak sürün. Ayrıca göz altı bölgesi için de kapatıcı kullanabilirsiniz. Sonrasında ise yanağınızın üst kısmına açık renk allığı ve alt kısmına da koyu renk allığı uygulayın. Bu makyajda allık ve aydınlatıcılar baş rolü oynadı.


Islak görünümlü allık

Bunlardan ilki de glossy make up oluyor:) yani ıslak görünümlü makyaj, ışıl ışıl parlayan cildimi daha bir ışıldıyor, aydınlatıcıların da dibine vuruluyor elbette:). Açık ve koyu renklerde iki allık kullanın. Koyu tondaki allığı elmacık kemiklerine, açık renkli allığı üzerine uygulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar