27 Mart 2018 Salı

Füme rengi cam

Koyu renk camların güneşe karşı daha iyi korudukları biliniyor. Koyu renkleri camlar gündüzleri balkonun içinin fazla görünmemesi amacı ile de kullanılmaktadır. Bunda şüphesiz içeriyi diğer renklerden daha az göstermesi ve güneşi daha fazla kırması başlıca etmenlerdir. Füme ,Bronz,Mavi ve Yeşil olmak üzere farklı renk alternatifi bulunmaktadır.


Füme rengi cam

Cam Balkon kanat genişlikleri, balkonunuzun uzunluğuna göre eşit olarak bölünmektedir. Aradaki farkı görebilmeniz açısından, aynı binada sol tarafta füme renk cam balkon ve sağ tarafta şeffaf renk katlanır cam uygulaması dikkatinize sunulmuştur. Müşterimizin tercihi nedeni ile böyle bir uygulamayı gerçekleştirdik.


Genellikle daha çok güneş alan cephelerde kullanılır. Füme renk güneşi engelleyerek ortamı serin tutar. Cam balkon sistemlerinde cam kanatları için tercih edilen beş renk seçeneği bulunmaktadır. Bu renkler yeşil, mavi, bronz, füme ve şeffaf renklerdir. Füme Rengi fiyat avantajını yakala!


DV VC Blu-ray DVD Film Blu-ray Poster, Afiş, Hatıralar, Sinema TV Tümünü Gör. Tabloda belirtilen fiyatlar şeffaf renk cam natürel alüminyum içindir. Renkli cam mfarkı TL’dir. Ral rengi mfiyat farkı TL’dir.


Ahşap desen mfiyat farkı TL’dir. Renli cam mfarkı TL’dir. Cam korkuluklarda farklı renk camlar kullanılabilmektedir. Bronz renk mfiyat farkı TL’dir. Piyasada en çok görebildiğimiz bronz cam , yeşil cam , mavi cam , füme cam , turkuaz cam ve koyu füme cam renklerdir.


Bunun yanında opak cam , buzlu cam ve extra clear cam gibi özellikte de camlar bulunmaktadır. Tespih Antika Objeler Antika Cam Objeler Antika Giyim, Tekstil, El İşi Tümünü Gör. Dikkat incelemiş olduğunuz ürün orta ton, dıştan bakınca yarım aynalı-içten bakınca füme görünümdür, dışarıdan içerisini göstermemesi ve ısı yalıtımı için üretilmiştir.


Amerikan Çizilmez Yıl Garantili. Renk değiştirme ,dekoratif. Yedek Anahtarı Servis Kitapçığı mevcuttur. Bakım Faturası mevcuttur. Satışta fatura kesilecektir.


Füme rengi cam

Araçta tramer-değişen-boya- çizik dahi yoktur. Füme bir çok profil rengi ilede çok uyumlu olması bir çok müşterimizi buna yöneltmektedir. Bu renk modeli dışında mavi, bronz, yeşil ve şeffaf modelleri de bulunmaktadır. CAM RENGİ SEÇİN Balkonunuz ve Dış cephenize uygun cam rengini seçin.


DEVAM ET GERİ DÖN FİTİL SEÇENEKLERİ. Koyu kül rengi ile de tanımlanırken, her alanda kullanılmaktadır. Hemen hemen her renkle uyumlu olup, zümrüt yeşili, bordo, vişne, kahverengi gibi renklerle kombine halinde şıklık ve zerafetin temsili bir renktir.


Net olarak işlemlerinizi kolaylaştırmak açısından adımda istediğiniz profilde cam balkonunuzu istediğiniz renk ve özelliklerde oluşturmanız için sizlere kolay sorular sorduk. Eloksal profil ve füme cam rengiyle balkonumu kapattırdım. Etiketler: fotokromik cam , güneş camları, güneşte koyulaşan camlar, kolormatik camlar, koyulaşan açılan cam rengi , tr transitions transitions camlar. Füme , bronz, mavi, yeşil…Bir de saydam yada şeffaf rengi eklersek adet ana renk kullanılmaktadır.


Sırasıyla cam renklerini ve tercih sebepleri ile alakalı bilgilendireceğiz. Füme cam balkon rengi dışında bronz, mavi, yeşil ve lila gibi birçok cam balkon renklerine de rastlayabilmek mümkün. Faturanızda yer alan ürüne ait renk , model değişikliği talebiniz için iade işlemleri başlatılacaktır.


Paslanmaz modern tasarım Metal avize kasası üzerinde adet füme renk optik desenli cam bulunmaktadır. Montajı yapışkanlı olduğu için çok basittir. Bunlar sırası ile yeşil, mavi, füme , bronz ve şeffaf renklerdir. Camlar veya mm kalınlığa sahiptir ve temperlidir. Lamine Cam , mavi, yeşil, füme , bronz, turkuaz ve koyu füme renkli camlarla üretilebilir ve dekorasyonda farklı seçenekler sunar.


Lamine Cam Opak ve Şişecam Lamine Cam Buzlu, gün ışığından ödün vermeden gizliliğinizi ve güvenliğinizi sağlar. TL Kredi Kartlarına Vade Farksız Taksit ve Ücretsiz Kargo! Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Güneş Gözlüğünde Kahverengi ve Füme Cam Tercih Edilmeli - Istanbul. Diğer Tv Ünitesi Seçenekleri. Güneş gözlüğünde en etkili ve tavsiye edilen cam rengi kahverengi ve fümedir.


Cam balkon fiyat hesaplama, katlanır cam balkon fiyat hesaplama, sürgü cam balkon fiyat hesaplama, giyotin motorlu cam balkon fiyat hesaplama yapmak o kadar zor bir işlem değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar