19 Mart 2018 Pazartesi

Thermowood iroko

Doğal haliyle oldukça dayanıklı olan iroko ağacı, Novawood’un uyguladığı thermowood işlemiyle dayanıklılığı artarak birçok özellik kazanmaktadır. Tropik ağaç olan Teak’in ikamesi olarak tasarlanan novathermowood İroko Deck’ler fayda – maliyet dengesini sağlamaktadır. Sert yapısından faydalanmak maksadı ile daha çok özelliklerine uyum sağlayacak alanlarda kullanılması ön görülmüştür. Egzotik bir ağaç olan İroko ’nun dayanıklılığı, açık bal rengi ve yapısının doğal şıklığı onu ideal bir dış mekan kaplama ağacı yapmaktadır. Doğadan elde edilmesi ile başlayan süreçte dayanıklılığı ile bilinen iroko ağacına thermowood işlemi sayesinde stabil ve etkileyici sonuçlar elde edeceğiniz bir çözüme kavuşturuyoruz.


Its light amber colour and an elegant look captures perfection with its modern aspect. Detaylar: Genel Özellikleri : Yaşken koyu sarımsı kahve tonlarındadır, kurudukça ve gün ışığına maruz kaldıkça koyu kahveye döner. Sertlik derecesi yüksek, dış ortamlara en dayanıklı ağaçlardandır.


Uzun yılların verdiği imalat, dizayn ve satış tecrübelerimize istinaden siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için çam deckler, çam mobilyalar imal ediyoruz. When specifying timber for the prestigious River Quarter. Wonderful Techniclic cladding in. Jakuzi çevresi armuzlu İroko kaplama. NOVAWOOD THERMOWOOD adlı kullanıcıdan daha.


Thermowood iroko

Egzotik bir dokunuş ile şık olmayı tercih edenlere, novathermowood İroko Deck ürünleri ile hayata bakış açılarını taçlandırabilecekleri bir ürün sunuyoruz. Thermowood işlemi uygulanacak ahşap kalitesi çok önemlidir. Used for exterior and Interior joinery, including laboratories, kitchens, outside furniture, construction, boat building, piling and marine work. Afrikanın camerun bölgesinde yağmur ormanlarında yetişen, isimleri Teak ve İroko diye adlandırılan ağaç cinslerinden üretilmektedir. Cephe tasarımlarınıza şıklığı ile estetik bir görünüm kazandıran novathermowood iroko cephe kaplamaları ürünleri ile binalarınız elit bir yapıya bürünüyor.


Yarı mamül olmasından dolayı kurt yeniği ve baş çatlakları gibi kusurlar bulunabilmektedir. Vakum emprenyeli çam keresteden, sert egzotik ağaçlar ( iroko , sapelli, teak vs.) en uygun şekilde müşterilerimizin siparişi doğrultusunda, en sağlam tekniklerle montaja hazır hale getirilir. Na našom trhu je to inovatívna a revolučná novinka.


Thermowood iroko

Lamine parke , laminat parke satış ve uygulama ekiplerimiz mevcuttur. Stabilitesi sayesinde bir çok uygulama imkanı sağlamaktadır. Ahşap bakımı ve thermowood ahşap ,. Bu durumu termal modifikasyon işlemi görmemiş ahşaplar ile elde etmek imkansızdır. Seapearl ataköy giriş tagı thermowood iroko kaplama,dış cephe ahşap kaplama, thermowood cephe kaplama. Böyle böceklere karşı dayanıklılığı artmaktadır.


Iroka pri fasádnych inštaláciách možno len teoreticky odhadnúť. Isıl işlem sırasında hiçbir kimyasal kullanılmaz. I najpesimistickejšie odhady sa pohybujú od rokov. ThermoWood iroko prices, ThermoWood prices ThermoWood timber, ThermoWood price, ash ThermoWood , ThermoWood pine. Located in the Bolu Gerede industrial site, the Novawood plant produces 10mof novathermowood lumber and 500mof novathermowood finished goods annually.


Modern görünümüyle kusursuzluğu yansıtmaktadır. Ladin, Kara çam, Sibirya çamı, Larex ) sert ağaç ( Kayın, Dişbudak, Meşe) Egzotik ağaçlar ( Teak, iroko , Sapelli ) bulunmaktadır. Normal ahşaba göre daha stabil, çürümeye karşı dayanımlı ve yalıtım özellikleri de artmıştır. Silva’s commitment to supplying consistent and high quality timber products is reflected in our latest cladding material.


Deck uygulamalarında alt konstrüksiyon olarak iroko , okoüme vb. Thermoarena thermally modified wood products have much higher durability and dimensional stability compared to regular wood products. Please contact us and we will give you more information!


Decking with fastening system. Using timber cladding has long been a popular way to finish a building and has become a particular favourite on contemporary design projects. Teras, balkon ve dış mekan zemin çözümleri.


THERMOWOOD is a technology to heat the wood between 180C-2C degrees introducing watersteam and exerting pressure to modify the wood property. Garden Modern İroko Deck ürünleri açık bal rengi ve şıklığı ile mekânlarınıza zarafet katacaktır. It is environment friendly product. Parke üretiminde, yüksek dayanıma sahip olmaları nedeni ile yapraklı türler tercih edilmektedir. Iroko thermo treated decking.


Standart bahçe mobilyalarının yanında otel, restaurant ve kafeteryalar için proje bazlı çalışmalarımız titizlikle yürütülmektedir. Opus Yapı CH Evi Kemer Country İroko Duvar Kaplaması tüm detaylarıyla Cosalindo. Mimari projeleri inceleyip ilham alabilir, yaşam alanlarınızı en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz. Ayrıca ölçüsel kararlılığı sayesinde geleneksel ikamelerinde kendini farklılaştırmaktadır.


Aynı zamanda Teak (tik) ağacının alternatifi olması novathermowood İroko Deck’i tercih etmeniz için öne çıkan önemli bir özelliktir. Deck beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. This hardwood is very resilient making it the perfect timber to use as decking.


Thermowood iroko

It also shares a lot of the same characteristics as teak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar