27 Mart 2018 Salı

En güzel kamera uygulamaları

Yazarın takip ettiği teknoloji, internet, sinema, hd duvar kağıtları ve ekonomi üzerine yazdığı yazılarından oluşan web günlüğü. Kamera sesinin kapatılabilmesi güzel bir detay. Eklentiler yardımıyla uygulama özelleştirilebiliyor, çok sayıda uygulama içi satın alma ögesi var. Tabi bunun için de güzel çekimler yapabilmek için kaliteli uygulamalara ihtiyaç duyarsınız.


Sizlere en iyi android kamera uygulamlarını derledik. Hepiniz, çektiğiniz fotoğraflar üzerinde daha fazla güç ve kontrol istersiniz. Apple cihazlarına indirdiği Replay bir video düzenleme uygulaması. Kullanıcılar kolayca bu uygulama ile videolarını düzenleyebiliyor. Evet arkadaşlar herkes bu konu hakkında kulladığı programları yazarsa bilmeyenlerde öğrenmiş olur yeni şeyler keşfetmiş oluruz diye düşünüyorum ben.


Bu sebeple fotoğraf çekmek her zaman zevk vermeyebilir. Fakat App Store’da öyle uygulamalar var ki onlar sayesinde fotoğraf çekmek eğlenceli hale gelebilir. Açıklama: Kamera 3en popüler kamera uygulamaları akıllı telefonlarda kullanılabilir biridir. App profesyonel düzey manuel kontroller ve özellikler ile birlikte düzenleme özellikleri eğlenceli getiriyor.


Fakat donanım kadar kamera uygulaması da daha iyi fotoğraf çekmek için önemlidir. Bulundurduğu makyaj araçları, zayıflatma efektleri ve çıkartmalar ile son derece canlı ve güzel selfie’ler çekebilirsiniz. Eğer profesyonel fotoğraflar istiyorsanız bu uygulama sizin için uygun değildir. Camera Zoom FX uygulaması oldukça kullanışl.


Bu uygulama sayesinde artık daha güzel fotoğraflar çekebileceksiniz. Türk Kızları ‘nın bayıldığı bir uygulama olan bu kamera uygulaması çirkini güzel , güzeli daha güzel gösteren instagram hesabınızın olmasına gerek kalmadan sizin fotoğraflarınızı efektler ile güzelleştiren bir uygulama. Tek handikapı fotoğrafınızın sağ alt köşesinde “retrica” yazması.


Arkadaşlarınızla en güzel selfie fotoğrafları çekilebileceğiniz Retrica uygulamasını indirin. Yeni nesil akıllı telefonların kameraları üst seviye olduğundan aynen tarayıcı gibi belge taraması yapabiliyorlar. En güzel özelliği ise ücretsiz olmasına rağmen. Photoshop Express‘in en güzel yanı ücretsiz bir uygulama olması. Bu sayede Photoshop’un yıllardan beri süre gelen tecrübesi ile temel seviyedeki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir uygulama ortaya çıkmış.


Güzel zamanları,mekanları fotoğraf çekerek ölümsüzleştiriyoruz anı olarak saklıyoruz. Bakalım listede hangi uygulamalar var. Telefonlarımız gittikçe artan bir şekilde özel anıları yakalamak için kullandığımız cihazlar haline geldiğinden, kamera uygulaması ’nın yeteneklerini en iyi şekilde kullanabilmek önemlidir.


En güzel kamera uygulamaları

Statik bir şey çekiyor ve güzel görünmek istiyorsanız, daha iyi ayarlanmış manuel kontrollere sahip bir uygulamaya gidebilirim. Bununla birlikte, beş uygulama arasında en iyi tercihim Obscura 2:. Güzel görüntüye odaklanarak fotoğraf düzenlemesine daha az. Tek fotoğrafta bozuk paranın iki yüzü gibi bir şey göstermek! Tipik bir split kamera uygulaması , size bölünmüş ekran görünümü verir.


Selfie fotoğraflar son zamanlarda oldukça yaygınlaştı. Akıllı telefonların özelliklerinin gelişmesiyle hem kamera kalitesi artıyor hem de kamera odaklı geliştirilen mobil yazılımlar büyük önem kazanıyor. Siz de bu listeye göz atarak fotoğraf ve video düzenleme uygulamaları takım çantanıza harika. Nexus cihazlarda kendinden gelen veya saf android kullanan kullanıcılar için en büyük kamera uygulaması.


En güzel kamera uygulamaları

Uygulamanın ara yüzü oldukça sade. Paylaşım odağı fotoğraf olan en iyi uygulamaları listelediğimizde: Instagram. Kamera uygulamasının en güzel yanlarından biri tüm özellikleri elle belirleyebilmeniz. Güzel bir arayüz ile kullanıcıya çeşitli film filtreleri sunuyor ve sonuçlar gerçekten inanılmaz. EL YAKMAYAN AKILLI GÜZEL : HUAWEI PSMART.


DAĞLARIN FATİHİ: PEUGEOT eBIKE. Kameranızı geliştirme zamanı: akıllı telefonlarınızın kameraları bu uygulamalar ile farklı bir boyuta ge çiyor. Androidde en iyi kamera uygulaması nedir?


Heyecanla beklenen 'Nöbet' in ilk tanıtımı yayınlandı! Teknoloji konusu altında soruldu. Peak Designs ine bir kamera çantası tasarladıktan sonra çantanın Kickstarter tarihinde. Programlar Adobe Lightroom Duyuruldu.


Hemen hemen hepimiz tabiki de birer iyi telefona sahip olmak isteriz ama, en çok istediğimiz şey ise genellikle kamera ,işletim sistemi,ve ram olur tabi arasından da kamera en önemli şeydir bunun için aldığınız telefon markasının yazılımına göre kamera yazılımı yazılır ve ona göre ihtiyacınızı karşılar illa ki bu. Hem unutmayın ki fotoğrafları kaliteli yapan yalnızca kaliteleri değildir. Uygulamanın başka bir özelliği olarak kullanıcıdan değil de başka birinden kaynaklı olarak uygulama parolası kez yanlış girilir ise o kişinin ön kamera üzerinden fotoğrafı çekilerek uygulama içerisine atılır.


Windows cihazlar için yeni nesil Snapdragon 8işlemciler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar