29 Mart 2018 Perşembe

Boru profil fabrikaları

Boru - profil fabrikamızda, ürettiğimiz standart ve özel ölçülerdeki mamüller, iç ve dış pazarlara sunulmaktadır. Gebze´de üretime başlaması ile Kocaeli´ye taşınmıştır. Temel olarak yapı elemanları , inşaat , makine ve tarım gibi alanlarda kullanılır. Sönmezler Metal’e ait videoları izlemek için tıklayınız.


Dış çap Ø 35mm boru üretimi yapıyoruz. PROFSAN BORU VE PROFİL SANAYİİ. Hedeflerimiz: Tam zamanında sunacağımız en uygun fiyat, en iyi kalite de ürün ve hizmetlerimizle, Pazar payımızı büyütmek.


Talebiniz dogrultusunda oval ve benzeri şekillerde üretimler yapılmaktadır. Toplam Kalite Yönetimi sistemiyle ürün kalitesini sürekli arttırmak. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak. Vizyonumuz: Sektörde yeni açılımlar sağlayarak, müşteri memnuniyeti ve sürekli yenilikçi çalışma prensipleri ile.


Kalın etli demir profil , boru profil , St profil , St profil , ST S3JR profil stoklarda bulunur. Steel square tubing prices. Modern teknoloji ile kurulmuş, sürekli teknolojisine yatırım yapan bir firmadır. Başta dikişli çelik boru ve profillerin üretimini yapmakla beraber, Boru , profil Makineleri ve Pres Makineleri üretimini de gerçekleştirmektedir. Ton kapasiteyle levha sac üretimi yapılmaktadır.


Paslanmaz Köşebent Fiyatları. Boru ürünleri Düzce Akçakoca’daki fabrikamızda üretilmektedir. Tosçelik Boru Fiyat Listesi, Borusan Boru Fiyat Listesi, Yücel Boru Fiyatlar. Boran Boru Firmamız Ankara Ostim’de ÇAYIROVA ve TOSÇELİK markalı siyah ve galvanizli su boruları, doğalgaz boruları, kazan boruları ve konstrüksiyon borularının dağıtım ve pazarlaması ile stoktan satışını yapmaktadır.


OTOMATİK BORU VE PROFİL BOYAMA HATTI HAZIRLANIYOR. Tosyalı Holding olarak çalışanlarımız ile birlikte iş hayatımızın her aşamasında yenilikleri ve Teknolojiyi takip ederek kaliteli ve özgün ürünler sunma felsefemizle siz değerli iş ortaklarımıza hizmet vermeyi ilke edindik. Fabrika - Lazer Sac Kesimi.


Zeytinburnu Demirciler Sitesinde dikişli çelik boru ve profil satışı ile faaliyetine başlamıştır. Mehmet Salim Doğan öncülüğünde Atasanayi Sitesi’nde ticari faaliyete başlamıştır. MMZ üretim tesisleri Batı Karadeniz kıyısında Düzce, Akçakoca’da yer almaktadır. YILDEM - YILDEM PASLANMAZ ÜRÜNLERİ SAN. DORUK FABRİKA TEKNİK - DORUK FABRİKA TEKNİK MALZEMELR SAC BORU İNŞAAT SAN.


Boru profil fabrikaları

Boru general purpose pipes using the latest technology and building profiles, are produced by experienced and trained staff. Karaca Metal, uygun fiyat ve geniş stoğu ile müşterilerine sac, boru , profil ve birçok çeşit metal ürünleri satışı yapmaktadır. Dikme olarak kullanılan boru profil satımış mevcuttur.


Geniş ve çeşitli stok imkanlarımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Alüminyum profil üretimi yanısıra eloksal , profil kalıp. Pınarbaşı tesisimizdeki geniş ürün stoğumuzla demir çelik ürün ihtiyaçlarınızın hızlı karşılanması için her zaman hizmetinizdeyiz. En iyi Boru firmaları ( boru firmaları rehberi) › ANA SAYFA iyifirma. AKIN METAL MAKİNA GERİ DÖNÜŞÜM LTD.


Patlayıcı Maddeler yolu Hurdacılar koop. Rekabet edilebilir fiyatlarla sunduğumuz ürünler için teklif alınız. NİLÜFER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DÖKÜMCÜLER. BAŞOĞLU KABLO VE PROFİL SANAYİ. Plastik Boru Makinası İmalatı Konusunda Güvenilir Çözüm Ortağınız.


Borular ve boru ekleme parçaları, kaplamalar. Demir Çelik Fiyatları ,Demir Çelik Fiyat Listesi. SORUMLULUK İşleri ve görevleri sahiplenmeye, bunlarla ilgili sorumluluk almaya ve olması gerektiği gibi gerçekleştirmeye özen gösteririz.


Firmamız, kurulduğu günden bugüne, Bursa ili ve çevresinde ikinci kalite boru ve profil satışı ile otomotiv, inşaat. Makas Kesim ve Standart Köşebent seçenekleri mevcut. Profil Ekstrüzyon Hatları. Bugün 6boru ağırlığı hesaplandı 11.


Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerlidir. Lİnke tıklayıp formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Talep, şikayet ya da öneriniz ilgili kısa sürede değerlendirilerek size dönüş yapılacaktır.


Boru profil fabrikaları

Aşağıdaki Tüm Alanlar Zorunludur. Borusan Boru , günümüzde ayrı şirket ile çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Borusan Gurubu´nun ana iş kolu olan boru üretimini sürdürmektedir. Boyuna kaynaklı çelik boru sektöründe yıllık bilgi birikimi ile Türkiye´de lider konumundadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar