16 Mart 2018 Cuma

Halı saçağı

BMS SAÇAK HALI TEKSTİL SAN. Bu sayede kendi sektöründe aranan isim olmayı başarmıştır. Firmamız halı tamiri konusunda yıllarını mesleğine adamış, uzman personeli ile halı tamiri konusunda hizmet vermektedir.


Deforme olmuş halı saçakları , yıpranmış halı kenarları, yırtılmış yada sökülmüş halıları, renklerinde bozulma, renk karışımı olmuş her çeşit halılarının tamirini gerçekleştirmekteyiz. Firmamız halı saçağı sektöründe liderliği amaçlayan, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma çabası içersinde olup, sektörde üretim faaliyetlerimizde son teknolojiyi yakından takip etmekte ve sürekli kendini günün modern şartları doğrultusunda yenileyen bir firma geleneğine sahiptir. Kuralına uygun yıkanmayan halı mikroplardan arınmaz. Firmanın ortağı Mahmut Karayiğit, dergimizin sorularını cevaplayarak firma çalışmalarını anlattı. Ancak defenzekte edilen halılarınız bu mikroplardan tamamen arınır.


Lamira Tekstil, Gaziantep ilinde 4. Tatları bir birine benzese de araların az da olsa bir lezzet farkı vardır. Etiketlik kumaşta lider firma. Bunların yaklaşık kadarı püskül saçak , havlu ve kadarı diğer tekstil ve deri ürünleri şeklindedir. Degerli müşterimiz, bütün halılarda kısa veya uzun saçak püskül vardır.


Altı üstü saçak deyip geçmemek gerekir halıyı gösteren saçaktır. Yıpranmış halılarınız itina ile uygun şartlarına göre tamir edilir. Tüm ürünlerimizi sizler için rahat ve en iyi şekilde kullanabilmeniz için en kaliteli şekilde üretiyoruz.


Isı kararlılığı sayesinde erime haznesinde 1°C `de koku yapmadan ve kararmadan uzun süre kalır. MANTAR (Fungi) Mantarlardan, içinde zehirlileri de bulunan, emeçleri bir gövde ve bunun üstünde bir şapka biçiminde gelişmiş, klorofil taşımayan, dünyada yüzdin kadar çeşidi bulunan ve bölgelere göre bunların adı da değişen, ilkel bitkilerin genel adıdır. Aksine hareket edenler hakkında ihtara gerek duyulmaksızın yasal işlem yapılır. EL DOKUMA HALI DESEN VE SAÇAK TAMİRİ. Halı saçak tamiri nasıl yapılır?


LAMİRA TEKSTİL – LAMİRA TEKSTİL HALI İPLİK SAN. Saçak uzunlukları alıcı talebinden çok dokuyucuların becerisi ve isteğine bağlı olarak uzun ya da kısa olmaktadır. Fiyatlarımız m m ve adet hesabıdır. Kurulduğu günden bu güne sektörde hızlı bir çıkış yapan Erdem Saçak , Üretim anlayışı, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti hassasiyeti ile çalışmaktadır.


Bu halı saçak tamiri bölümümüzde, büyültülebilir tekli görsel örneklerle açıklamaları bulabilirsiniz. Saçak Temizleme Üsküdar saçak temizleme Kadınların vazgeçilmezi halılar , pek çok çeşidi ile her zaman göz kamaştırır. Bir yapının herhangi bir bölümünü güneş ve yağmurdan koruması için, o bölümden dışa taşkın ve altı boşta olarak yapılan örtü. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti doğrultusunda çalışan BMS Tekstil, halı saçağı sektöründe aranan isim olmayı başarmıştır. Türkiye’nin en büyük halı imalatçılarıyla yetinmeyip yurt dışına açılan BMS Tekstil kaliteye büyük önem vermektedir.


Halı saçağı

Bütün halılarda evde silme yöntemiyle iplerine zarar verilmektedir. Zamanla halılarınızda çürümeler ve kopmalar oluşur. Hintyağı Bitkisi Dünyanın En Zehirli Bitkisidir. Doğu Afrika, Hindistan’ın Doğal Bitkisidir. Risin İsimli Toksin Özellikle Tohumlarında Fazladır.


Reis Saçak Tekstil bu alanda bir marka olmanın haklı gururunu yaşıyor. SAÇAK VE OVERLOK ZAMANLA DEĞERLİ HALILARIMIZ, DİKİŞ YERLERİNDEKİ İPLİKLERİN ESKİMESİ SONUCU SAÇAK VE KENARLARINDAN SÖKÜLMELER YAPAR. Rüyada halı saçağı görmek neye yorumlanır yorumlayabilir misiniz ? Bilinçli kullanım ve zamanında yapılacak bakımlar doğrultusunda halılarının saçak ve kullanım ömrünü uzatabilir, miras olarak bir sonraki nesile aktarabilirsiniz. Soft deforme olmuş halı saçakları ve halı kenarlarına kendi bünyesinde overlok ve saçak tamiri yapmaktadır. Hurda plastik, polip, halı kenarı, halı saçağı , üstüpü, drezin hurdası, tekstil ve plastik atıklarını toplayarak geri dönüşüme ve ülke ekonomisine kazandırılmasında önemli yatırımlar yapmaktayız.


Halı saçağı

Halınızın Kıymetini Biliyoruz. Evlerinizin en önemli parçalarından olan ve hangi oda olursa olsun o odanın şık bir görünüme kavuşması için gerekli olan halılarınızın kıymetini bilen işletmemiz, halınız konusunda yaşadığınız temizlik ya da solma, yırtılma, çatlama ve kıvrılma gibi sorunlarda yardımınıza koşmaktadır. TL Kdv Dahil 34TL Kdv Dahil Karşılaştır Karşılaştır 23. Ortak renklerde üretilmiş olan halıya özel biye şeritleri, halı kenarlarına.


Overlok gibi yırtılan, aşınmış, sökülmüş kenarlara uygulanmaktadır. Halılar insanların kullandığı her eşya gibi kirlenmekte bu nedenle de halı yıkama çok önemlidir. Yalnız kir değil halı diplerinde toplum olarak bilmediğimiz canlılar yaşamaktadır. Kalite Bize Bağlı, Müşteri Kaliteye Bağlı, İşimiz Müşteriye Bağlı. VİZYONUMUZ MEMNUNİYETİNİZDİR.


SUADİYE HALI YIKAMA Halılar , evlerin her odasında kullanılan eşyalardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar