14 Mart 2018 Çarşamba

Akrilik kutu imalat

Adet Sipariş Verirseniz ( Adet ) Almış Olursunuz. Ebat Bilgileri En : CM Boy : 4. Vera Baskı olarak pleksi ürünler, akrilik ürünler, pleksi pano, kilitli pleksi akrilik ürünler ve. Fiyat ve örneklerimiz için lütfen iletişime geçiniz.


Akrilik kutu imalat

DİK AKRİLİK BROŞÜRLÜK TUTUCU. Lazer kesim ile hassas bir şekilde kesilen pleksiglaslar ile pek çok kalınlıkta malzeme seçeneği ile istenilen ölçüde pleksi kutu imalatı yapabilmekteyiz. Kullanmış olduğumuz ultra clear pleksiglas ürünlerimiz ile tam şeffaf ve zamanla sararmayan akrilik kutular yapabilmekteyiz. Bu sayede daima prestijle anılan bir firma olmayı başardık. Yageli akrilik , kayıtlı hefei anhui eyaleti Çin, profesyonel bir akrilik ürünler üretici 2yılından bu yana 2. Gerekli grafik tasarımı yapıldıktan sonra harflerin ön yüzeyleri ve yan bantları lazerle kesilerek imalata hazır hale getirilmektedir.


Malzemeyi kutu şekline getirmek için kullanılan kaynak yöntemi kurşun ve kalay karışımı bir lehim telinin sıcak bakır bir havya ile sülfür içerikli asit kullanılarak kesişim yerlerinin bir birine tutunması sağlanır. Firmamız, akrilik ürün co wenmei. Akrilik levha kesim hizmeti. Lt almaktadır Dongguan şehrinde, Guangdong Eyaleti, uygun iletişim Üstüne paylaşıyor rotayı.


Biz üretici gelişen uyumlu olan, tasarımı, imalat ve satış olduğumu söyledi akrilik ve kristal ürünler. Güçlü olmasından dolayı kutuları paketlemede oldukça etkilidir. Bez Çanta, Bez çanta İmalatı , Ham bez çanta Temmuz. Kullanım alanları Toplantı salonları, seçim alanları. Farklı kalınlıklardaki asetat malzemelerden, koruyucu paketleme ve ambalaj ürünleri üretiyoruz.


Döküm akrilik levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Size daha iyi hizmet verebilmek adına internet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Krem Kutusu 3ml(Özel Tip) 2. Samsung marka çipli ekolensli modül led kullanıyoruz. Paslanmazlarda 3kalite, pleksilerde ise Akpolimer marka malzemeler kullanıyoruz.


Boyalı ürünler Statik Fırın boyalı olarak yapılıyor. CNC dekota kesim delikli vinil. Esnek Süspansiyonlu Tip Çemberli olacaktır. Kutularını ve Çikolata Kutularını birinci kalite ile tasarlayıp üretiyoruz. Levhaları döktürülebilir, firenizi en aza indirebilirsiniz.


Kutu Profilden İmal Olacaktır. Siz değerli müşterilerimizin vitrinlerindeki kaliteye önem vermen bir firmayız. Yalı Gözleme Yufka Ve Çorba Evi FİRMA DETAYI.


Kongsberg XP Auto 2 kutu imalatı ve seri üretim ambalaj malzemesi, seri üretim stand malzemelerini tam otomatik kesim makinasıdır. Dibon akrilik paneller ve köpüklü PVC gibi sert malzemeleri de işleyebilir. Tam otomatik kesim makinası. Plexi akrilik malzemeler belirli kısıtlı renklerde imal edilmektedir.


Plexi Skalamızdan seçilir eğer istenilen renkler arasında istediğimiz renkte plexi malzeme mevcut değil ise beyaz Plexi üzerine dijital baskı veya Hazır folyo Renklerinden İstenilen Rengi. Gül Kutusu , Gül Kutusu fiyatları ,Gül Kutusu topta. Beyaz renkte Elektrostatik Fırın boyalı olacaktır. Yüksek Kaliteli Karton Çiçek Kutuları Üreticilerin.


Kendi projeniz için akarilik pleksi levhaya ihtiyaç duyarsanız istekleriniz doğrultusunda belirlenen tarihte temin gerçekleştirilir. Biz çin akrilik fabrika, akrilik kozmetik makyaj organizatörü fabrika ve özel ve wholesale. Genel olarak pleksi kutu harf uygulama ve imalat aşamasını anlatmaya çalıştık en baştan da söylediğimiz gibi pleksi kutu harf yapmak zor bir iştir lakin profesyonel kişiler tarafından yapılması zorluğunu azaltır. Desa Reklam olarak size uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz. Teklif almayı unutmayınız.


Avukata hediye, doktora hediye, hakime hediye, eczacıya hediyelik eşya, savcıya hediye, özel masa isimliği imalatı , ahşap masa isimliği imalatı , vinç isimlik, mimara isimlik, terazi isimlik, kaleme yazı yazma, ahşaba fotoğraf kazıma ve vip plaket modelleri ile elit ve özel plaket imalatı yapmaktayız. Ahşap kesim objeşler, ahşap buzdalabı magnet imalatı , ayna pleksi objeler, davetiyeler, Ahşap pleksi masa süsleri, Lazer kesim saat, lazer ahşap kesim kutu imalatı , kolye vs üretim yapabileceğiniz makinelerdir. Antalya, Konya, İzmir,İstanbul ‘da referanslarımız vardır. Dilek Kutusu , Promosyon ürünleri, Masaüstü broşürlükler, Masaüstü Menülükler, Eczaneler için İlaç Standı, Kozmetik tester standı, Reklama dayalı stand. Kavanoz tipindeki ambalajları satın al veya görüntüle.


Akrilik kutu imalat

Kavanoz modelleri ve çeşitleri. Pleksi Nerelerde Kullanılır ? Alanınız darsa, katlanır saklama kutusu gibi kullanılmadığında yer kaplamayacak seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Kullanmayı düşündüğünüz alana uygun renk ve desendeki plastik kutular arasından seçim yapabilirsiniz.


CE standartlarına uygun olarak üretilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar