20 Mart 2018 Salı

Fırçalı beton

Fırçalı beton uygulamaları ile ilgili birkaç görsel. Yukarıdaki fırçalı beton uygulamasındaki amaç, kaymaz ve dayanıklı bir zemin oluşturmaktır. Yaptığımız bu uygulamada bina betonu için de su yalıtımı sağlamış olduk. Kullanım amacına göre fırça tercihi yapılır.


Fırçalı beton

Helikopterli Şap Uygulaması, hazır beton kullanılarak otopark alanlarında, otopark rampalarında, apartman çevre düzenlemesinde fırçalı beton uygulayarak, saha düzenlemeler’de , basketbol sahaları, özellikle fabrika alanlarının zeminlerin’de, renkli beton uygulaması olarak bilinmektedir. Ankara da saha betonu firması olarak yıllardır uzman ekiple birlikte profesyonel ve güvenilir bir şekilde hizmet veren firmamız değerli müşterileri ve mülk sahipleri tarafından tercih konusu olmuştur. Genellikle üzeri açık alanlarda tercih edilir Kar, Yağmur gibi kötü hava şartlarında pürüzlü yapısı ile kay.


Endüstriyel Zemin Baskı Beton. Projelerinizi imalatımız ile buluşturuyoruz. Bireysel, kurumsal ve endüstriyel anlamda ürün ve hizmet üreterek arşivleme sorunlarına çözüm olarak “Kompakt Arşivleme Sistemleri”ni tamamen kendi bünyesinde geliştirip üreterek müşterilerine fiyat ve kalite avantajı sağlayarak, optimum seviyede hizmet vermekteyiz. Halkı değimiyle bilinen helikopterli betonun iki türlü uygulama çeşidinden birisi olan süpürgeli veya bir diğer tabirle fırçalı beton;Önceki yayınlarımızda belirttiğimiz şekilde uygulanır. Bu uygulama genelde açık zeminler ve akaryakıt istasyonlarında kullanılır.


Fırçalı beton

Daha çok benzin istasyonları, yol köprü betonları , hafif eğimli rampalar da vb. Beton priz aldıktan sonra banfilot diskle yüzey düzeltilir,. Bahçe Düzenleme Uygulamaları. Techo Zemin projesidir Teknolojik iş makineleri ve deneyimli elemanlarıyla başta TÜRKİYE genelinde hizmet vermektedir.


Genellikle açık alanlarda ve yollarda uygulanan, sert fırça yardımı ile betona dekor verilen, sağlam ve kaymaz zemin uygulamalarıdır. Metkar Saha Beton Uygulumalarına Hoşgeldiniz Metkar olarak bütün işlerinizi uzman ellerde en temiz ve titiz bir şekilde yapmak için gayret ederiz. Saha betonun tasarımında belirlenen yüzey cinsine göre düz veya fırçalı olarak beton uygulama işlemi sonlandırılır. Yüzey Sertleştirici Uygulaması Yüzey sertleştirici uygulanacak beton dizaynı, ortam yüklerine ve zemin şartlarına göre seçilmelidir. Bu şap uygulamasının ana özelliği homojen, boşluksuz, düz bir beton elde etmektir.


Tabii bu işlemde istenilen kotun ve düzlemsel terazinin de kolay olarak sağlanması ayrıca bir avantajdır. HER SEKTÖRDEN REFERANS Çok sayıda alanında prestij sahibi Konut,Sanayi,Ticari yapı uygularımızla alanımızda oldukça tecrübeliyiz. Dış Saha Betonlarında beton altında mevcut dolgu üzerine polietilen örtü serilecek, hasır çelik serilmesini müteakip beton dökümü yapılarak beton yüzeyi yüzeyde istenen dokuya göre düz veya fırçalı (çizgi tekstürlü) olarak bitirilecektir. Denge Zemin olarak bu alanda faaliyet göstermekteyiz.


Beton Parlatmayı Türkiye de sizlere sunan ilk ve en büyük firma. Bu sistemde yüzeye hem fırçalı , hem tepsili, hem de perdahlı olarak uygulama yapılabilir. Derebahçemizi yeniliyoruz.


Bu mahallemizde tüm kurumlarımızın alt yapı çalışmaları bitirildi, tamamen bitirilmiş olan bu çalışmaların ardından bizlerde üst yapı olarak toplam olarak bin ton sıcak asfalt ve bin metrekare fırçalı beton çalışmamızı tamamladık. Helikopterli beton fiyatları uygulanacak alanın niteliği, kullanılacak malzemenin kalitesi gibi faktörler helikopterli beton fiyatlarını belirlemektedir. Helikopterli beton uygulaması, helikopter beton , helikopter şap, fırçalı beton uygulaması, tepsili beton uygulaması ve helikopterli şap hizmeti için bize ulaşın. Otoparklar da Zemini sağlamlığı ve kullanış esaslarına göre;kapalı otoparklarda parlak (perdahlı) beton tavsiye edilir.


Eğer oto park açık alansa süpürgeli yada fırçalı beton diye tabir edilen tırtıklı beton kullanılır. Beton Dökümü: Gerekli alt yapı çalışmalarından sonra ön görülen kotlar işaretlenir. Bu işaretler her ip çekilerek mastar boruları yerleştirilir. Zeminin durumuna göre cinsi belirlenmiş beton (c2c2c30).


Alınan proje kararlarının iyi bir işçilikle uygulanması ve yapım sürecinde sürekli kontrolü gerekir. Bu sayede betonun nem kaybını önlemek, mukavemetini arttırmak, yüzeye cam gibi bir görüntü vermek ve oluşabilecek çatlakları minimuma indirmek asıl hedeftir. Otoparkların araç giriş ve çıkışında kaymaması için özel bir işçilik uygulanarak rampalara fırçalı beton ve kalın izi beton uygulaması yapılmalıdır. Prekast Ürünler Merdiven basamağı, lata, harpuşta, denizlik, limonluk. Beton Silim Makinesi Zemin Yıkama ve Cilalama Makinesi Islak Kuru Vakum Makinesi ZİYARETÇİ YORUMLARI.


Ortamında Güvenlik kurallarına uygun davranıyoruz. Süreçlerinde ve Sonrasında Temizlik kurallarına uygun çalışıyoruz. Beton çeşitlerimize yukarıdaki sayfalardan erişebilirsiniz.


Kafanızda takılan soru işaretlerine cevap için iletişim menüsünü kullanabilirsiniz. Galeri sayfamızıda ziyaret edip işlerimizin bir kısmına bakabilirsiniz. Elektrik süpürgelerinin pek çok farklı yüzey için yüzey koşullarına uygun başlıkları bulunuyor. Fayans, parke ve beton gibi sert zeminlerde ince ve yumuşak kıllı süpürge başlıklarını tercih edebilirsiniz.


Otopark Zemin Kaplama ayrıca otopark rampalarında fırçalı beton kaplanması gerekmektedir. Renkli Betonun beton uygulamalarında en önemli unsur, pratiklik olmasıdır. Beton , perdah yapılacak kıvama geldiğinde disk perdahı yapılır. Bu aşamadan sonra isteniyorsa zemin sertleştirici iki kademede uygulanır. Açık saha betonlarında beton üst yüzeyi diskli veya fırçalı olarak bırakılır, kapalı olan alanlarda düz ve pürüzsüz tercih edilir.


Beton yüzeyin tamamen kapatılarak dış etkenlere karşı dayanıklılık kazandırılması ve donma çözülme durumlarına karşı dayanıklılık sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Leke tutmaz, su geçirme oranunu en aza indirir neredeyse tamamen ortadan kaldırır. Sizin veya firmanızın istekleri doğrultusunda hizmet beklentilerinize en hızlı cevabı Polat İnşaat ve Zemin Uygulamaları olarak vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar