23 Ağustos 2017 Çarşamba

Mat akrilik kapak

Mat ürünlere kıyasla kir, su buharı ve lekeleri gösterebilecek bir yüzey efektine sahiptir. Tercihe bağlı olarak mat renklerde hazırlanan akrilik kapaklarda bulunmaktadır. Mat akrilik kapaklar silme sıkıntısınada daha az sebebiyet vermektedir.


Lake kapak , ahşap kapak , membran kapak , akrilik kapak ürünleri bulunmaktadır. Sektörün lideri ve güçlü bir çözüm ortağıdır. Sizde DoorKa Kapak kalitesi ile tanışabilirsiniz. Parlak, mat olmak üzere modelli ve modelsiz lake ürünlerimiz.


Parlak ve mat olarak hazırlanabilmektedir. Sizlere farklı akrilik mutfak dolabı örneği sundum. Hangi modeli beğendiğinizi benimle paylaşabilirsiniz. Yeni teknoloji makinelerimizle en kaliteli pvc membran kapak üretimi yapmaktayız.


Mat akrilik kapak

Kalite, tasarım ve uygun fiyatın bir arada bulunduğu akrilik kapaklarımız özenle üretilmektedir. Calisiyorsaniz ve benim gibi heryere parmak izleri birakan kucik bi kizoniz varsa mat kapak almalisiniz kesinlikle. Bugün seçtim akrilik kapak seçtim mutfagim uzun ve dar metre boyu var lake yaptrma şansım yok eşim yapacak kendisi akrilik kapak var membran kapak var akrilikten sikayet gelmediğini söyledi membranin belli süre. Tek yüz mdflamın ham yüzeyine, akrilik folyonun lamine edilmesiyle elde edilen bir üründür.


Mutfak, banyo, oturma odası, yatak odası, otel mobilyaları, ofis mobilyaları, dolap kapakları ve duvar kaplamalarında kullanılır. Tabii akrilik kapaklar her ne kadar parlak görünümleri ile bilinseler de aslında istenildiği takdirde mat renkli kapak üretimleri de yapılabiliyor. Avantajlar ve dezavantajlar… ID.


Mat akrilik kapak

Bu üretim şeklinden dolayı kapak yüzeyinde ve kenarlarında model yapılabilmektedir. Süper Mat Panel Kendi Mutfağını Kendin Tasarla İnteraktif uygulama ile birlkte Muttfak Tezgah Arası Panelinizi, dolabınızın rengini ve dokusunu ve tüm detayları bu uygulama ile görerek deneyebilirsiniz. Onlarca renk seçeneği ile kendi zevkinize uygun tasarımlar yapmanıza imkan sağlar. Kapakların kenarlarına ise PVC bant yine tutkal yardımıyla yapıştırılır. Neden akrilik mutfak, avantajları ve dezavantajları nelerdir?


Hem mat hemde parlak seçeneklere sahiptir. Mat Membran Kapaklar 1TL KDV Dahildir. Alüminyum Ray Kapaklar TL KDV Dahildir. Silivri showroom şubemiz hizmetinize sunulmuştur. Marka Kapak E-Katalog, Hemen ürünlerimizi incelemek için tıklayınız.


Akrilik Kapaklarda Şok Kampanya. Genellikle kapak ksıımlar, çekmeceler ve masa üstü gibi alanlar dışında ana iskelet ve dikmeler suntalam malzemeden üretilmektedir. Cevap: Evet mdf üzerine lake boya olur ancak country deki softluğu vurgulayacak abartıdan uzak mat lake kullanılmalıdır. Mustafa bey high glos ayn akrilik mebran ve.


Bu yüzden akrilik kapaklar ve mobilyalar uzun süre renk canlılıklarını koruyarak muhafaza edilebilmektedirler. Renk katalogları genellikle parlak ve mat olmak üzere iki ana gruba ayrılır. Kırmızı, turuncu, beyaz gibi renkler parlak, kahverengi, siyah gibi renkler ise mat kategorisinde yer almaktadır.


Mat akrilik kapak

Ham MDF üzerine astarlama yapıldıktan sonra poliüretan veya akrilik boyaların uygulanması ile yapılan kapaklara Lake Kapak denir. Lake Kapak dayanıklıdır, sağlıklıdır, dekoratiftir, uzun vadede ekonomiktir, tasarımda sınırsızdır, tamamen size özeldir ve kolay temizlenir. Membran kapaklar , akrilik kapaklara göre daha kısa ömürlüdür. Sağlıklı bir malzemedir, kanserojen özellikler içermez. Hedef Kapak olarak, Antalya Akdeniz Sanayi Sitesinde, membran, akrilik , laminant,alüminyum ve yeni nesil 3D dolap kapakları imalatının yanı sıra bayiliğini yaptığımız bazı ulusal markaların dağıtım ve satışını yapmaktayız.


Kullanışlılık dendiğinde de mat membran kapaklar öne çıkıyor. LAMİGLOSS KAPAK Nature Collection Premium Collection Solid Colors Unimetalics. LAMİNANT KAPAK RLaminelam Kapak RRadüs.


Hem parlak hemde mat renkleri mevcuttur. High Gloss mutfak modelleri: Kapak yüzeyi parlak bir malzemedir. Laminat kapak da imalat ve uygulanma şekli akrilikle nerdeyse aynıdır. Modern ve ankastre mutfaklarda kullanılabilir.


Suya ve çizilmeye dayanıklıdır, hem mat hem de parlak tercih edilebilir, çok kolay temizlenirler. Mutfakta reform… Alışılmış mutfak formuna yenilikçi bir bakış, farklı bir yorum. Axis, tamamen kulpsuz kapaklarıyla sade ve akıcı.


Hakikaten de bakıldığında, profil kapağın bir dönem moda olması gibi, akrilik kapak da bir moda rüzgarı şeklinde sektörde esmeye başladı. Yüzlerce renk çeşidine sahip akrilik boyaları en uygun fiyat ve hızlı gönderimle satın alabilirsiniz. Mutfak dolapları fiyatları,Mutfakta kullanılan malzeme,aksesuar,model ve kapak çeşidine göre değişiklik gösterir.


Mutfak dolabı fiyatlarında,tezgah seçimi çok farklı fiyat farklılıkları göstermektedir. YEvora YSüper Mat Lake Beyaz YSüper Mat Kül Gri YSüper Mat Krem YSüper Mat Gri YSüper Mat Vizon YSüper Mat Bej YSüper Mat Coffee Mocca YSüper Mat Matrix Gri HKırmızı HSiyah HKrem HTuruncu HAntrasit HBordo HEflatun HBuz Beyaz HCuppicino HMürdüm HLila HYeşil HPembe HKahverengi HVizon Krem YSiyah Larice Y80.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar