31 Ağustos 2017 Perşembe

Polistiren

Oda sıcaklığında, polistiren katı halde bir termoplastiktir, fakat enjeksiyon (akıtma) veya ekstrüzyon (plastiğe şekil verme tekniği ) yolu ile işlenirken yüksek sıcaklıklarda eriyik hale getirilir. Daha sonra soğutularak tekrar katılaşması sağlanır. Plastik endüstrisinde daha çok PS kısaltması ile kullanılır. Dünyada genel amaçlı en çok kullanılan plastik hammadde sıralamasında ilk beşe girmektedir.


Standartlaştırılmış ambalaj yanında müşterinin ihtiyaçlarına göre imalat edilen (istenilen şekilde) polistiren ambalajları da sunmaktayız. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve basma mukavemetinde, değişik kenar ve yüzey şekillerinde levha olarak üretilebilmektedir. Polistren Türleri Ve Kullanım Alanları.


Asetonlu ortamda hızla kabarır. UV ışınlarına iyi direnç gösterir, iyi darbe ve gerilme direnci, düşük fiyat ve işleme kolaylığı vardır. GPPS PS serttir, kırılgandır. Düşük su emme özellikli olup, yüksek boyutsal dengeli, cam gibi ışığı geçiren, parlak, kolayca boyanır (renklendirilir), kokusuz ve tatsız bir termoplastiktir.


Kristal (genel amaçlı) polistiren şeffaf ve sağlam bir malzemedir. Türkiye’de 1bin ton tüketimin 1bin tonu ithal edilmekte. Gerçekleştirdiğimiz ortaklık sayesinde büyüyen yalıtım pazarında hammadde üreticisi olarak yerimizi almayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Bunun yanı sıra aseton bulunan ortamlarda yine oldukça hızlı bir şekilde kabarma meydana getirir. Son zamanlarda yayınlanan çalışmada, pazar araştırma enstitüsü Ceresana polistiren için küresel pazarın gelişimini inceleyip analiz etti. Alkalilere ve sıradan asitlere dayanıklı olmasına rağmen, klor, brom, sülfat asiti gibi çok aktif kimyasal maddelere karşı dayanıksızdır.


BASF, köpük imalatçılarının strafor harf bir çok farklı uygulama alanında kullanılmak üzere yalıtım malzemesine dönüştürdüğü bu benzersiz hammaddeyi üretir. Isı ve ses yalıtımında gerek ekonomik olması,gerekse işlenmesinde belli kolaylıklar getiren polistiren sert köpük bünyesindeki şişirici gazı organik bir bileşen pentan olan ve strenmonomerin polimerizasyonu ile elde edilen termoplastik bir yalıtım malzemesidir. Ambalaj sanayinde kullanılan expande polistiren ambalajlanacak ürüne ve özelliğine göre tasarlanıp biçimlendirilir ve gıda ambalajlamasında sağlığa olumsuz bir etkisi yoktur. Yalıtım Toptan ve Perakende Yalıtım Tedarİkçİnİz inceten.


Isı yalıtımı ve ambalaj maksadıyla kullanılmaktadır. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum.


Polistiren

TÜM İHTİYAÇLARINIZA ÖZEL ÇÖZÜMLER. Pakro Kimya Plastik Hammadde Tedariklerinizde Bir Numaralı Yardımcınız. Bize Ulaşın Mahmutbey Mah. Sert ve nispeten kırılgan bir ürün olan polistren levha termoplastik ailesine ait bir üründür.


C’un üzerinde yumuşayan, 185°C civarında akışkan bir sıvı hâline dönüşebilen renksiz, saydamdır. Pomstore’un değerli müşterilerinin koşulsuz(!) iade hakkı saklıdır. Türkçe online sözlük Tureng.


Polistiren

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Yüksek dayanıklılığa sahip levhadır. Sınırlı bütçeyle baskı ya da vakumlama yapacaklar için idealdir. Kurulumu pratik ve tüm gerekli malzemeleriyle birlikte. Pentan gazı sayesinde şişmeye, bu arada birbirlerine sıkıca yapışmaya başlarlar ve içinde bulundukları kalıbın şeklini alırlar.


En yüksek verimlilik açısından aynı kalıp yuvasından üretilen küvetler aynı kutu içinde paketlenirler. Işık yolunun göstergesi, temiz ve açık bir ışık yoluna sahiptir. Mertek üzerinde strafor levha su yalıtım memhranı üzerinde kullanılır.


Kapron, laminat parke üzerinde yürürken rahatsızlık veren sesi, oranında azalmasını sağlar. Termo biçimlendirme için en tercih edilen materyaldir. En yaygın bilinen polistiren uygulaması yoğurt kaplarıdır. Neopor, şişirilebilen ve genleştirilebilen polistiren (EPS) granüller şeklindeki küçük siyah boncuklardır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca yenilenen İnternet Sitesi Kullanım Politikamıza buradan ulaşabilirsiniz.


ANTI-POTASIUM nedir ve ne için kullanılır? Düz (teras) ve eğik çatılara - Binadaki çıkmaların altına - Garaj, depo gibi ısıtılmayan bölümlere - Tesisat borularına - Havalandırma kanallarına uygulanabilir. Bünyesinde bulunan çok sayıdaki (mEPS de 3-milyar) küçük kapalı gözenekli hücrelerinde durgun hava hapsolmuştur.


Malzemenin 98'i havadır. Mükemmel ısı yalıtımını bu gözenekler sağlar. Yapısındaki zincir içinde kovalent, zincirlerarası van der walls bağlarına sahiptir. Ekstrude polistren köpük(XPS) ve polistiren köpük (EPS), Isı Yalıtımı amacı ile kullanılan üretim prosesi ve süreçleri açısından, dolayısı ile ürün performansı açısından birbirinden farklı iki ürün grubudur.


Her iki tür köpük levhaların teknik özellikleri birbirinden farklılıklar gösterir. Pro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standar unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar