17 Ağustos 2017 Perşembe

Pleksi firmaları

Pleksi firmaları

Pleksiglas malzeme sayısız kullanım özelliklerine sahiptir. Kırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz. Bu sayede daima prestijle anılan bir firma olmayı başardık.


Pleksi firmaları

TL AL Ayaklı Yatay Föylük (x 1cm). TL AAhşap Ayaklı Dikey Föylük (x cm). Pleksida k ırılan parçaları keskin kenarlı değildir, yaralanmalara sebep olmaz.


Metal Tüplü Lazer Kesim Makineleri (CoRF) Metal lazer tüp üreticileri oldukça azdır. Polivinil klorür esaslı malzeme. Söz konusu tüm resimlerin başka internet site ve reklamlardaki görüntüleri, firmamızdan alıntı olup kopyadır. Yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir.


Pleksi firmaları

Normal cama oranla darbelere kat daha dayanıklıdır. Pleksi , y üksek ışık geçirgenliğine sahiptir. Akrilik döküm levha, polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Duşakabin, Cam Balkon, Pimapen ürünler. Reklam ve Dekorasyon Malzemeleri.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Yerli , Uzakdoğu ve Avrupa dekotalar farklı ebat ve kalınlıklarda stoklarımızda bulunmaktadır. Pakpen dekota, Sign-ex dekota , Forex ve Ongrapack Dekota için sayfamıza bakınız.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Elimizde bulunan hazır binin üzerindeki ürünün yanı sıra sizin hayal ve tasarımlarınızı gerçekleştirmek bizim işimizdir. Markaların artık reonda dahi bir rekabet içinde olduğunu biliyoruz.


FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM. Kampanyalarımızdan Telefon, Sms ve Mail yoluyla haberdar olmak ister misiniz. Genellikle levha olarak bulunan pleksiglas santigrat dereceye ısıtılarak yumuşatılıyor. Isıtıldıktan sonra ise kalıplanarak şekil veriliyor. Camdan daha dayanıklı ve hafif olan pleksiglas fiyatları ile cama göre daha fazla tercih ediliyor.


Pleksiye istenilen her türlü şekil verilebiliyor. Camdan daha hafif ve dayanıklı bir yapıya sahip olan pleksiglas kırıldığında herhangi bir yaralanmaya sebep olmaz. RÜNLER KENDİ İTHALATIMIZDIR. Distribütörlükler: Uluslararası piyasada kendisini ispatlamış firmaların Türkiye temsilcisiyiz.


Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, hafif bir plastik yapısı vardır. Alüminyum Kutu Harf fiyatları , özellikleri ve örnek tabela çeşitleri hakkında bilgi için Tıklayınız. Döküm tekniği ile mm den mm kalınlığa kadar, çeşitli tercihlerde renksiz, şeffaf renkli ve opak olarak üretilir.


Ucuz dökme pleksi levha fiyatlarımız ile beyaz, buzlu pleksi , şeffaf ve renkli akrilik levha satışı. Toptan levha pleksi ve polikarbon, pleksi lazer kesim fiyatları için uzman personelimiz desteğe hazır. Profesyonel Kadro,Son Sistem Makina Parkuru.


Ve diğer çeşitlerimiz Polikarbon levha,akrilik, pleksi ,aluminyum kompozit panel,reklam folyosu,fotoblok online satış mağazası. Oracal,Unifol,Polikarbon levha,fotoblok,naturalbond aluminyum kompozit,dekota , petg , apet ,solid. Araştırmayı, kendimizi geliştirmeyi seviyoruz, yenilikçiyiz ve fark yaratmak bizim için çok önemlidir.


Kurulduğu yıldan itibaren vizyon olarak Kaliteli Ürün, Müşteri Memnuniyeti, Zamanında ve Doğru teslimat ilkesiyle başlayıp her geçen yıl bu ilkeyi sürdürdüğü gibi yeni teknolojik makine ve ekipmanları parkına katarak, bu ilkeyi daha ileri seviyelere taşımıştır. Siparişlerinizi Malzeme Cinsi , KalınlıĞı ve Adet sayısını Belirtip Teknik Resmini Dxf,Dwg,Pdf,Sldprt,Jpg Formatlarında Yollarsanız En kısa zamanda Sizinle irtibat Kurulacaktır. Lider Akrilik olarak, kullanım alanı oldukça geniş olan akrilik ( pleksiglas ) lavhaları çok çeşitli ebat ve sınırsız renk seçenekleri ile üretebilmekteyiz. Sektördeki tecrübemiz ve Alman teknolojisiyle donatılmış üretim sistemimiz, deneyimli üretim kadromuz, kimya mühendislerimiz, gelişmiş üretim hatları ve teknolojisi. Atmosfer şartlarında dayanıklılığı diğer bütün plastiklerden daha yüksektir.


Bu sebeple çok değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir. Müşteri memnuniyeti ilkesini esas alarak gerçekleştirdiğimiz her işin daha sonraki işlerimize referans olmasını sağlamaktır. ARTI PLEKSİ hızla büyüyen sektöründe sizlerle birlikte çalışmaktan kıvanç duyar.


Firmamız ebatlama – cnc kesim – lazer kesim – vakumlama – ısı ile form verme kalıplama yöntemlerini başarı ile uygulamaktadır. Kristalplexglas firması olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız. Fiyatları çok makul ve siparişleri gününde teslim ediyorlar.


Dilerim hep böyle devam ederler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar