22 Ağustos 2017 Salı

Aqua parke

KDV Dahil ₺4KDV Dahil. GREEN LVT sudan etkilenmeyen parke 1su geçirmez yer döşemesi serileriyle size yıllar boyu konfor ve endişesizce kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Sağlığa zararlı hiçbir malzeme içermeyen tamamen birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir. Aqua parke iki ayrı ürün grubu olarak üretilmiştir. Ankaranın tüm bölgelerine Sistre Cila Hizmeti vermekteyiz.


Yeni nesil sudan etkilenmeyen parke gruplarımızla tüm mekanlarınız daha özel, daha kullanışlı, daha özgür. Evden ofise, hastaneden otel ve restoranlara kadar tüm mekanlara uygulanabilen yepyeni ürün! Parkeler , klasik parkelere nispeten neme karşı dayanıklılığı kat daha fazladır. En yeni ahşap tasarımıyla kendi banyonuzda dalgalı anlar yaşatacak en iyi parke oluşmaktadır.


Aquafloor sudan etkilenmeyen parke özellikle oteller, restoranlar, spor salonları, mağazalar ve ofisler gibi proje uygulamaları içinde önerilebilecek en uygun yer döşemesi çözümüdür. Kullanım Alanları: Yüksek trafiğe maruz parkeler , merdivenler ve ahşap zemin kaplamaları. Mükemmel çizik ve aşınma dayanımına sahiptir. Su ve alkole dayanıklı yüzeyler oluşturur. Aqua - „Senam parke “ Violeta Cvirkaitė ir Maksim Bendelston.


Unsubscribe from Violeta Cvirkaitė ir Maksim Bendelston? Günümüzde en çok tercih edilen zemin döşeme ürünü laminat parke. Artık evinizin yer döşemesinde de tarzınızı istediğiniz şekilde yansıtabileceğiniz bir çok laminat parke modelleri mevcut.


Web sitemiz üzerinden AQUAFLOOR OFİSparke çeşitlerimizi inceleyebilir ve beğendiğiniz ürünle ilgili formu doldurarak bize ulaşabilir yada telefonumuzu arayarak anında fiyat alabilirsiniz. Mutfaklar,banyolar,çamaşır odaları,koridorlar,bodrumlar,kapalı teraslar için uygun bir malzemedir. Varioclic Aqua laminat parkenin yüzeyi Tımberland desenlidir. Selamlar Banyo parke olurmu hiç yapan varmı yada duyan bu serfloor un aqua floor serisi var suya dayanıklı parke diye geçiyor.


Safetred Aqua , ıslak ve yalınayak alanlar için tasarlanmış leke tutmayan ve kaymazlık sağlaması için güçlendirilmiş güvenlikli bir zemindir. Modern ve taze bir renk paleti ile Safetred Aqua , minimalist, şık ve temiz bir tasarıma sahiptir. Sağlık ve yaşlı bakım tesislerindeki duşlar için idealdir.


Druskininkų vandens parkas, viešbutis SPA Keisti slapukų nustatymus. Fiyat İçin İletişime Geçiniz. Grupė „ Aqua “ - „Senam parke “ Violeta Cvirkaitė ir Maksim Bendelston. Sınıf yüzey aşınma değerleri ile çeşitli yüzey seçenekleri ve yüzey dekorları ile üretilen laminat parke yer döşemesi olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir.


Aqua parke

SPA centruose, sveikatai naudingus pirčių erdvės malonumus ir natūralių sveikatos šaltinių - mineralinio vandens ir gydomojo purvo - procedūras. ALTINAY PARKE -ANTALYA ALTINAY PARKE. Evlerimiz dahil bu alanların hepsi tozlanmaya kirlenmeye müsait ve temizliği suyla yapılan yerlerdir. Laminat parkenin en büyük dezavantajı suya dayanıklı olmayışıdır.


HARO Spa parke ) bakımını o kadar kolaylaştırır ki bakım makinelerine para ödemenize gerek kalmadan parkenizin tüm bakımını kendiniz yapabilirsiniz. Konutlarda yıl, ticari mekanlarda yıl). EGGER laminat parke garanti koşulları geçerlidir (malzemenin şok dayanım direnci ve aşınmazlığı). Başarımızın altında uzun yıllara dayanan deneyimimiz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele LAMİNE PARKE.


Piyasada 1suya dayanıklı laminat parke , aqua swing veya sudan etkilenmeyen laminant parke adı altında reklam ve satışı yapılan ürünün aslında petrol esaslı polimer yapısı olan pvc, muşamba türü 1plastik ürünler olduğunu bilmemiz gerekir. Parke kalınlığı ne anlama geliyor? Türkiye ve Avrupanın sayılı parke üreticilerinin ürettiği özel ve kaliteli parkeleri yıllık deneyimimizle ev ve ofis zeminlerinize uyguluyoruz.


Sizin ev ve ofis zeminlerinizi kişiliğinizi yansıtan parke modelleri ile döşüyor mekanlarınızın ışıltısını canlandırıyoruz. Tekzen’de satışa sunulan suya dayanıklı parkeler Serfloor menşeili Aquafloor markasından oluşuyor. Suya dayanıklı olmalarının yanında kanserojen madde içermiyorlar, ayrıca oldukçada dayanıklılar, zira sadece suya değil, sigara ateşine ve ışığada dayanıklılar. PAKET olarak satılmaktadır. Sipariş öncesi lütfen stok sorunuz.


Hazır Yağlı ve Derzli Meşe Rabıta. Yüzey Aşınma Değeri : 32. Bizi Ulaşın size en uygun ürüne sahip olun! Türkiye` nin dört bir yanına ürünlerimizi ulaştırmaktayız.


Varıoclic Aqua laminat parkenin yüzeyi Tımberland desenlidir. Türkiye’nin en seçkin üretici firmalarıyla çalışıp, ürünlerimizi, üstün hizmet ve kalite anlayışımız doğrultusunda, yüksek standartlarımızdan taviz vermeden sizlere sunmaktayız. Yüksek kalite sentetik reçineden üretimi gerçekleştirilen, ahşap bileşenleri içermeyen ve koruyucu döşeme altı malzemelerine ihtiyaç duyulmadan montajı yapılan bir parke türüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar