14 Ağustos 2017 Pazartesi

Be dazzler kumaş üstü taş ve boncuk işleme seti

Paket içerisindeki birbirimden farklı boncuk ve taşlarla süslemelerinizi yapabilirsiniz, kendi zevkinize göre alacağınız taşlarla, çanta, şapka, kot pantolon, elbise, tişört gibi kıyafet ve aksesuarlarınızı taşlayabilirsiniz. Fırsatı Kaçmadan Hemen Satın Al. Be Dazzler kumaş üstü taş ve boncuk işleme seti ile son yılların modası olan tasarımlı taş işli elbiseleri kendi zevkinize göre işleyebilirsiniz! Mağazalarda size sunulanlarla sınırlı kalmayıp kimsenin üzerinde olmayan kendi tasarımlarınızı yaratabilmeniz de mümkün olacak. Taş ve Boncuk İşleme Seti Mini Be Dazzler ile kıyafetleriniz üzerine yapabileceğiniz işlemeler hayal gücünüze kalsın.


Artık Kendiniz Evinizde Kıyafetlerinize Boncuklar İşleyip. Elbise ve giysileriniz artık yeni boncu ve taş modelleriyle süsleyebileceksiniz. Kumaş Üstü Taş Ve Boncuk İşleme Seti. Hemde evde tek başınıza mükkemmel. Artık özel taş işlemeli kıyafetlere yüzlerce lira ödemek zorunda değilsiniz.


Sizin İçin Harika Bir Ürünü Var. Beğendiyseniz ve yararlı bulduysanız lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayın. NM8sY Sosyal Medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ederiz. Bu ürünü satışı bulunmamaktadır.


Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler 51. Elma Şeklinde Aynalı Manikür Seti Good Time. Cadence Boya ve Hobi Malzemeleri Cam Şişe Kavanozlar ve Ekipmanları Eriyebilir Sabun Bazı Fırçalar Kapı Süsleme Setleri ve Malzemeleri Kokulu Taş. Boncuk işleme , nakış videoları ve fazlası burada.


Kumas-Ustu- Tas - Ve - Boncuk -İsleme- Seti. Aradığınız kaliteli anne ve bebek ürünleri toptan olarak en ucuz fiyat seçenekleri ile Toptan Türkiye online satış sitemizde. Kumaşa Boncuk ve Taş İşleme Seti Be Dazzler 9. Comfy Control Köpek Tasması.


Kampanyalı ve indirimli kadın giyim alışverişi için tıklayın! Bebek Bezi Islak Havlu Alt Açma Seti Tümünü Gör. EL EMEĞİ BONCUK İŞLEME PANO KIRMIZI ŞAPKALI KIZ VE DALMAÇYALI KÖPEK ÇİÇEKLİ BAHÇEDE 47XCM.


ESKİ TAŞ BONCUK MAVİ BONCUKLU VE PARALI NAZARLIK UĞURLUK BOY 35. Stretch Genie Ayakkabı Genişletici Sprey. Micro Touch Max Erkek Bakım Seti. KAZAK ve KUMAŞ TOPAK TEMİZLEME MAKİNASI ADET BİRDEN. Kuş ve Yumurta Mıknatıs Seti.


Renkli Saksı Seti , evinizde farklı dekor amaçlı kullanabilirsiniz. Rengârenk farklı görünümüyle evinize farklılık katar. Pencere kenarlarında değişik nostalji havası yaşatır.


Renkli Silikon Ayakkabı Bağcık Seti Shoe Laces (Adet) Renkli Silikon Ayakkabı Bağcık Seti Shoe Laces (Adet),. Bilgisayar Temizleme Seti. Bohça kutusunda yoğun büzgülü kadife kumaş kullanılan bohçamızın ön orta bölümde badem inci, inci, swarovski taş , gümüşlü kırık boncuk ile işleme yapılmıştır.


Be dazzler kumaş üstü taş ve boncuk işleme seti

Bohça kutusu yanında nişan havlusu, terlik kesesi ve lavanta kesesi konsept oalrak üretilmektedir. Set ürünlerini ayrı olarak satın alabilirsiniz. Revoflex Xtreme Egzersiz Spor Aleti Yedek Lastiği Gizlikortak.


Tuzlu damat kahveleri için güzel bir sunuma ne dersiniz :) Bir adet kahve fincanı, bir adet metal çerçeveli kare cam tepsi, bir adet lokumluk ve bir adet su bardağından oluşan damat kahve fincan seti. Parlak kristal taş ve incilerden yapılmış metal gelin tacı. Altın yada gümüş renk seçebilirsiniz. Ağır el işlemesi ile üretilen nişan kutu seti , erkek tarafının, kız tarafına götüreceği söz, nişan ve özel günlerdeki hediyeler için seçkin bir üründür. Terlik Torbası Torbayı Büzmede Kullanılan Malzeme: Floş Kordon.


Boncuk Dizici Boncuk İşleme Tezgahı Örme Makaraları Takı İpleri Diğer Aparatlar Tespih Aksesuarları. Değerli Taş Kolye Bilezik, Bileklik Yüzük Kolye Ucu, Madalyon Küpe Tümünü Gör. Yılbaşı partilerinde, kostümlü partilerde mükemmel bir kostüm aksesuarıdır.


PartiPaketi Partiye Dair Herşey. Kolsuz, yeşil yaka baskılı ve kumaş. Günde Kargo - Kapıda Ödeme - Kredi Kartına Taksit. Karaköy Meydanını seyreden Melek Heykeli bazılarına göre tarihte Bankalar Caddesi ile ilgili önemli bir misyonu bulunan Melek Heykeli olarak tanınıyor.


Kapı üstü taş işleme desenleri ve insan portresi üzerinde yer alan iki melek heykeli varlığını günümüzde de devam ettiriyor. Kare mozaik elmas taş işleme seti (Manzara) – Ürün kodu: KM1Mozaik elmas taş işleme nasıl yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar