20 Aralık 2016 Salı

Tavan c profil

Profiller proje detaylarına göre istenilen boylarda üretilebilir. Her türlü iç mekan tavanlarında kullanılabilir. Elektrik ve sıhhi tesisat malzemelerinin kolayca döşenmesini sağlar. Tesisatları gizlemesi nedeniyle estetiktir. Depreme karşı dayanıklıdır.


Tavan c profil

Tavan C Profili ile ilgili dökümanları buradan indirebilirsiniz. ALÇIPLAKA ASMA TAVAN ÖZELLİKLERİ. Proje detaylarına göre istenilen boylarda profil üretimi yapmak mümkündür. Hafif olmasından dolayı taşıyıcı sisteme fazla yük aktarmaz. Bina hareketlerine uyumlu olması nedeniyle depreme karşı dayanıklıdır.


TSE standartlarına uygun ve tamamen yerli üretimdir. Bu ürün hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Asma tavan yapımında bir tarafı tavan U profilinin içine geçirilerek ana taşıyıcı sistemi veya altta vidalama yüzeyini oluşturur.


Geniş ürün yelpazemizde dilediğiniz ölçüde profil ve aksesuarı bulabilirsiniz. Elde edilen C PLUS profili sayesinde profile kazandırılan extra büküm ile profilin mukavemeti arttırılmıştır. Bu sektörlerin başında inşaat, çelik yapı, hafif. Asma tavan yaparken bir tarafı tavan U profilinin içine geçirilerirken, ana taşıyıcı sistemi ya da altta vidalama yüzeyini oluşturur.


Almetsan, alçıpanduvar ve asma tavan uygulamalarında kaliteli ürünleriyle komple sistem sunar. Alçıplaka duvar, tuğla duvara oranla daha hafiftir. Tavan C Alçıpan Profili , projeye göre standart olan 3m ölçü dışında istenilen boylarda üretilebilir.


Kullanım Alanları: Alçıpan Profilleri , çok geniş bir uygulama alanına sahiptir. Bu sayfada tavan c profil makinesi makina ilanları, ikinci el tavan c profil makinesi makineleri, satılık tavan c profil makinesi makinaları, tavan c profil makinesi makine fiyatları ve 2. Asma tavan yapında metal konstrüksiyon kurulmasında taşıyıcı eleman olan galvanizli ince çelik sacdan üretilen ’’ tavan C. Sektöre yeni bir heyecanla sunduğu CNC metal asma tavan panelleri ve CNC ürünleriyle siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. TAVAN C PROFİL METRE (Lambri Alımında Ücretsiz Kargo) TNT YAPI GÜVENCESİYLE.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Asma Tavan , ses, ısı yalıtımı ve dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Duvar U-Alçıpan Profili.


Nakliye alıcı tarafından karşılanır. Aldığınız ürünü gün içinde iade edebilirsiniz. Sorunlu ürünleri kolaylıkla değiştirebilirsiniz! Alçıpan Sistemleri, Dekoratif Yapı Sistemleri sektöründe ve birçok alanda faaliyet göstermektedir. Barrisol bağlantı yöntemlerimiz geleneksel tavan ve tüm diğer form uygulamalarına olanak tanıyacak şekilde tasarlanmıştır.


Galvaniz Tavan U Profil - 38mm. E-bülten Listemize Katılın Yada Telefon Numaranızı Bırakın. Eğrisel ASma Tavan sistemlerinde kullanılan kendiliğinden bükülmüş profildir. Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur. Kodu: GE-I Ürün Bilgisi: Çelik konstrüksiyon için yüksek mu.


BIZDEN FIYAT ALMADAN KARAR VERMEYIN iyi calismalar. U profilleri için alt kot duvar yüzeyinde işaretlenir. C profil tavan tespit eleman. Askı çubuğu uygulama yapılacak olan duvarın köşe kısmından iki duvara olan uzaklığı c olabilecek şekilde monte. TC ( Tavan C ) Profili , 00 Alçıpan Profili Toptan ve Perakende Satış Noktası, Gros Çatı İzolasyon San.


Doruk Panel Asma tavan ürünlerimiz için bölge temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. C -profilinin (TC60) kesilmesi, TCprofilleri askı maşalarına. Powered by Phoca Gallery. Cyprus Environmental Enterprises Ltd.


Tavan c profil

Talep edilen ürünün tarafınızca gönderilen nakliye aracına yüklendikden sonra kredi kartından ödemesi alınır. Kullanılacak aksesuarlar, Agraf, Klips, Ekleme Parçası, Askı Maşası. Yeni Bursa Yolu Üzeri Yuvacık Sapağı Barbaros Cd.


Alçıpan asma tavan yapımında kurulan metal konstrüksiyonun taşıyıcı elemanlarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar