28 Aralık 2016 Çarşamba

Küf ve rutubet kokusu nasıl giderilir

Giysi dolaplarının arkasında ve dolapların içinde rutubetten dolayı koku oluşabilir. Rutubet kokusu nasıl giderilir ? Bu kokunun en büyük nedeni dolap ve duvar arasında hiç mesafe olmamasıdır. Bu kokuyu engellemek için dolap ve duvar arasında boşluk bırakın. Durum böyleyken rutubet kokusuyla baş etmek de bizlere düşüyor. Elbette rutubet kokusu kişiyi rahatsız eder ancak daha önemlisi, rutubet kokusu insan sağlığı için de oldukça zararlıdır.


Havadaki nem oranının sağlığımız ve ruh halimiz üzerinde etkisinin olduğu bilinen bir gerçek. Peki, rutubet kokusu nasıl giderilir ? En büyük sıkıntı ise, gece yattığımız odanın sürekli küf kokmasıdır. Odadaki rutubet kokusu nasıl giderilir gelin hep birlikte detaylı olarak inceleyelim. Odalarınıza taze hava sağlamak için tüm.


Evdeki ısı farklıkları da rutubet oluşmasına sebep olur. Isıtmanın sobayla sağlandığı durumlarda odalar arasında ısı farkları rutubete neden olabilir. Sirke küf birikimlerinin oluştuğu noktalara dökülerek kısa sürede çözülmeleri sağlanabilir. Küf çözülünce evi iyice havalandırın ve küf kokusundan kurtulun.


Kokunun nedenine bir çözüm bulmanız gerektiği gibi. Genel Konular, Pratik Bilgiler. Havanın mikrop kırıcı ve temizleme özelliği sayesinde odada bulunan kötü kokular ve rutubet kokuları iyi bir havalandırma sonucunda kaybolacaktır.


Dolabınızda bulunan rutubet kokusunu gidermek için her gün dolabın kapaklarını açarak. Klimadan gelen küf ve rutubet kokusu için de çözümlerimiz var, klima temizliği yazımı okuyarak küf kokusuna çözümler bulabilirsiniz. Yaklaşık bir kovalık suyun içine koyacağınız bir bardak karbonatla kıyafetlerinizi yıkarsanız rutubet kokusu ortadan kalkacaktır. Sürekli açık bırakılmayan dolaplar, kapıları açıldığında keskin ve pis bir kokuyla karşılar insanı. Bu oran denize yakın yerlerde daha fazladır.


Uzun süre kullanmadığımız dolaplarımızda ve giysilerimizde de rutubetin kokusunu alabiliriz. Peki ya dolaptaki rutubet kokusu nasıl giderilir ? Lavanta: Lavanta, dolaptaki rutubet kokusundan kurtulmakta yardımcı olacaktır. Eşyalarınızda nem sebebiyle koku olması durumunda bunun neden kaynaklandığını ilk olarak bulmak gerekmektedir. Bu durumda artık yeni küf olmamasını sağlamış olacaksınız. Fakat bir defa rutubet sebebiyle oluşması halinde kokusu uzunca bir süre çıkmayacaktır.


Unsubscribe from Online Bilgi? Küf kokusu nasıl giderilir ? Bir torbanın içinde bulunduracağınız mangal kömürü küf kokusu ve rutubeti alır. Ayrıca küf olan yerlerde çürük meyva kokusuna benzer keskin bir koku olur.


O yüzden nem ve rutubetten mümkün olduğu kadar çabuk kurtulmakta fayda var. Küf lekesi nasıl çıkar diye düşünüyorsanız bu linki tıklayabilirsiniz. Evdeki rutubet nasıl giderilir diye düşünüyorsanız sizlere rutubet önleyici tavsiyelerde bulunacağız. O ağır koku anında gitti bu sebeple oluşan hastalıklarda son buldu :) bu küfun her sene. Bu faktörlere ek olarak çamaşırların yeterince kurutulmaması ve saklama alanlarının yeterince havalandırılmaması kıyafetlerde rutubet kokusunun oluşmasına neden olur.


Koltuktaki küf rutubet kokusu nasıl giderilir bir çözüm aramaya öncelikle sorunun neyden kaynaklandığını bularak başlamak gerekmektedir. Bunun bir çok nedeni olabilir ama çözüm tek. Bu sorun nem birikiminden kaynaklanır. Evlerde özellikle giysi dolapları ve diğer dolap içlerinde rutubet kokusu daha etkili olabilir. Bu genellikle dolap ve duvar arasındaki mesafenin olmamasından kaynaklanır.


Hatta bu süreç biraz daha uzarsa rutubet kokusu yerini küf kokusuna bırakır. Güneşin ısı aracınızın içini ısıtacak ve koltuk, zemin ve küf. Günümüzde üretilen bazı boyalarda soğuk hava geçirmeyen özellikler bulunmakta.


Bu boyalar aynı zamanda antibakteriyel özelliğe sahip olabiliyor. Doğru boyayı seçerek siz de evinizdeki rutubet probleminden kurtulabilirsiniz. Masa altları gibi bölgelerde de küf denen durum oluşmaya başlar. Kıyafetlerinizde de bu durumu görebilirsiniz ve evinizde acımsı bir koku oluşmaya başlar.


Küf ve rutubet kokusu nasıl giderilir

Tam da bu noktada sağlığınız büyük oranda kötüye gitmeye başlar. Zaman geçtikçe ciddi durumlar ile karşılaşmanız muhtemel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar