22 Aralık 2016 Perşembe

Motor güçlendirme

Arkadaşım bir aracın motor gücünü yükseltmenin o kadar fazla yolu varki saymakla bitmez. Frene el atmanız gerekir ve benzinde kullanmanız gerekir. Ama karar sizin siz bilirsiniz. O motor bloğunu şanzımanla beraber sök, 1cc blok tak hızlanır. Ya da o motoru sat, 1cc motor bloğu parasını üstüne ekle, 1cc motor al.


Motor güçlendirme

Daha güçlü ve hızlı bir motor. Bu güçlendirmeyi kanuni sınırlar içinde tutunuz. Nitro oksit sistem temel olarak motorun içine nitroksinin enjekte edilmesinden ibarettir. Her ne zaman nitroksine ihtiyaç duyarsa bir tuşa basarak nitroksinin motora karışmasını sağlar. Merhaba Elimde 3v dc motor var onu yeniden sarsam daha güçlü ve daha hızlı çalışır mı daha önce hiç motor sarmadım.


Arkadaslar bu gune kadar bır cok araba kullandım ama ne hıkmet ıse toyotalar cok rahat ve kullanıslı. Bu yuzden cok hosuma gıdıyor. Sımdı el bır toyota aldım ve bıraz uzerınde oynamak ıstıyorum. Bunun için yeteri kadar oksijen silindire gönderilmeli, motorda meydana gelen zamanların (emme, sıkıştırma, ateşleme, egzoz) süreleri iyi ayarlanmalıdır.


Bir diğer hususta yağlama iyi olmalı motor parçalarının koruyan kaliteli motor yağları kullanılmalıdır. Koruyu katkı maddeleri kullanılabilir. C: Dc motor güçlendirme ? LPG li ( Faruk Sevgili) ve chip li (Onno Usta) BMW 1aracımız var. Tofaş Doğan Motor Güçlendirme.


JLX MOTOR GÜÇLENDİRME BİLGİSİ (turbosuz)atmosferik benzinli motorda güç artışı hayal güçü ile ilğili dir. On bin beygir gücüne ulaşan yeni motorlar ile yokuşlarda zorlanmadan tırmanma imkanı ve daha hızlı kalkışı hissedin. KM ÜSTELİK BEYİN daha çok yeni 3cü depo tam verimli hale gelmedi. Octavia Motor Güçlendirme Octavia A5. Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.


Bu motor zamanında passattada kullanıldı. Performans daki beklenti önemli. Dizel motorla arasındaki hızlanma maksımum sn farkeder. Buda çok önemli olmasa gerek.


Türkiye yollarında radar olmayan yol kalmadı. Ankarada tavsiye edebileceğiniz thp motorda gerçekten uzman bir usta veya aracımı gösterebileceğim karşılaştırma yapabileceğim thp sevdalısı bir arkadaş varsa iletişim bilgisi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Nette birkaç tavsiye üzerine ustalara gittim motoru net bilen yok malesef. Aracınızda mekanik bir müdahele olmadan, yazılım güncellemesi ile saklı kapasitenin ortaya çıkarılması işlemi. Yeni nesil araçların yüksek maliyetli problemlerinden olan AdBlue arıza çözümleri.


Fakat vitesli motosikletlere oranla “Vites Kutusu” bulunmayan scooter motorlarımızı her ne kadar da güçlendirmeye çalışsak ta o kadar büyük bir performans artışı sağlayamıyoruz. Bildiğiniz gibi elektrikle bisikletler genelde akü ile çalışır. Eğer bisikletimizi güçlendirmek istiyorsak haliyle akü sayısını artırmamız gerekir. Ancak akü sayısı arttıkça güç tüketimi de doğru orantılı bir şekilde artar. Bence orjinal sistemin bakımı düzgün yapılırsa yeterlidir.


Buji kablosundan cıkan kıvılcımı gündüz gözüyle görmüşsünüz muhtemelen. Hyundai Forum Forum Hyundai HyundaiClubTr. Motorun ürettiği güç şu şekilde hesaplanır:.


Motor güçlendirme

Motor gücünü arttırmanın çeşitli yolları var. Otomobillerde yapılan bu teknik değişiklikler sadece sürat yapması için değil, yol tutuşu güçlendirmeyi ve frenaj kabiliyetini artırmayı da kapsıyor. Bu değişimlerin hepsi bir zincir olarak da düşünmemiz mümkün. TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık PİYADE, TEİ Genel Müdürü Prof.


Arkadaşlar herkese selamlar bildiğiniz üzere E 2cabrio aracımız var. Ben bu aracın motor performansını artırmak istiyorum. Yani kapılılardan daha ağır yaklaşık 3kilo kadar.


Arabam alt devirlerde çok cansız. Bu sebebten dolayı motor gücünü artırmak istiyorum. Profil bilgileri Forum Mesajlarını Göster Özel Mesaj VWTURK Üyesi Lokasyon. Arkadaslar aracimin motorunu guclendirmek yada motoru cok guclu motor bi motorla degistirmek istiyorum nasil bi yol izlerim yada ne kadara mal olur.


HOŞGELDİNİZ SAYIN ZİYARETÇİ. MALESEF ÜYE OLMAYANLAR FORUM İÇERİĞİNE VE TÜM KONULARA ULAŞAMAZLAR. KLÜB FORUMUMUZ BAĞLI OLDUĞU KANUN VE HÜKÜMLER.


Harika keyifli ve eğlenceli birr oyun sizi bekliyor olacak. Renault Coupe BRJ Motor Swaplama. Okul öncesi çocuklarının gelişimlerinde özellikle ince motor becerilerden ve kaba motor becerilerinden bahsediliğini fark edersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar