27 Aralık 2016 Salı

High gloss kapak

Kapak olarak kullanımında yüzey ile aynı renkte PVC kenar bandı kullanılmaktadır. Zengin renk ve desen seçeneğine sahiptir. Her iki malzeme açısından da benzer nitelik taşımaktadır.


High gloss kapak

Bir yatak oda takımı ve yemek oda takımı bütünsel olarak mdf ya da high gloss yapılmamaktadır. Genellikle kapak ksıımlar, çekmeceler ve masa üstü gibi alanlar dışında ana iskelet ve dikmeler suntalam malzemeden. Mutfağınızı güzelleştirmek elinizde.


Tasarladığınız mekan AGT Ahşap Panel’in 3D renkleriyle başka bir boyut kazanacak, parlaklığıyla göz kamaştıracak. Farklı farklı model, renk renk kapak ve birbirinden farklı parlak yüzeyleri ile ortama şık bir zariflik katar. Ucuz malzemelerin kullanılması ile göz boyayan modellerden kesinlikle uzak durulması gerekir.


Fakat bu kaplamanın en özel yanı aşırı parlak olması ve görsel olarak oldukça iyi görünmesidir. Hem high gloss teknolojisinden faydalanan, hem de kaliteli malzemelerden üretilen bir mutfak dolabı seçerek, mutfağınıza verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz. Cama yakın yüzey kalitesi ve yüksek parlaklığı ile üst düzey görüntü sunmaktadır. Muttfak Tezgah Arası Panelinizi, dolabınızın rengini ve dokusunu ve tüm detayları bu uygulama ile görerek deneyebilirsiniz.


Dikkat çeken yapısı, onu bu denli popüler kılmıştır. Kulplar sadelik endişesi için talep edilmedi bu yüzden bas-aç ray sistemi ile kapakların açılabildiği bir mekanizma kurduk. High glos parlak anlamına gelmektedir.


High gloss kapak

Patentli Abs Birleştirme Sistemiyle Üretilen Boy Kapak , Mdf Üzeri Ön ve Arka Yüzü Üç Katmanlı Dekoratif Yüzey Malzemeleriyle Monoblok Olarak Tasarlanmaktadır. Suntalam veya melamin kaplı yonga levhanın yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanması sonucu elde edilen dekoratif ve parlak yüzeyli panel levhadır. Mutfak, banyo, oturma odası, yatak odası, otel mobilyaları, ofis mobilyaları, dolap kapakları ve duvar kaplamalarında kullanılır. Parlak yüzeye sahiptir, suya ve neme karşı dayanıklıdır, kolay temizlenir. High Gloss ,diğer bir adıyla Glossmax kapaktır.


Farklı renk seçenekleri ve tasarımlar ile sizleri bekleyen high gloss mutfak dolapları modelleri, zor beğenenlerin bile kolaylıkla seçim yapabileceği türden bir üründür. Akrilik kapaklar en son teknoloji kullanılan makineler de büyük bir titizlikle üretilmektedir. Sevgili arkadaşlarım mutfak yaptırıyorum anladıgınız üzere ve su anda en kararsız oldugum sey kapaklar.


Lake solar dediler high gloss kolay cizilir dediler laminant mat duruyor ben de parlak içimden geçiriyordum. Kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verin lütfen bir de tezgahı çimstone düşünüyorum ne dersiniz? Kapak kenarlarında kenar bandı izi olmaması kapağa tümüyle aynı malzemeden yekpare üretilmiş görünümü katarken aynı zamanda kenar bantları arasında birikebilecek kir ve leke problemi bulunmamaktadır. Bir yüzü mm high gloss pvc ile,. Kapak Profilleri - 8mm Kanallı Kapak Profilleri - 18mm Kanallı Kalınlaştırma ve Kenar Profili Süpürgelik Profilleri Köşe Profili Yüzey Profilleri Taç ve Işık Bandı Profilleri Masa Ayağı ve Çok Amaçlı Panjur Profili Cam Kapak Profili Klasik Seri Profiller Özel Üretim Modelleri Yeni.


Orman ürünleri satış, pazarlama ve dağıtım hizmetleri. Aquanil Banyo Dolabı fiyatı Mobilya kategorisinde. Tekli Çizici Testereleri. Mdf - Sunta Kesim Testereleri.


Fir­mamız bünyesinde malzeme satışı ve tedar­iği ile ilgili bir çok fir­manın bayiliğini yapmaktayız. Alüminyum Kesim Testereleri. Melamin Ütü Bandı Parlak mt. Vario MDF Kapak Profili Napolyon Kiraz 18-6.


MDF ham olarak ağırlıklı olarak membran kapak ve lake mobilya ürünlerinde, beton kalıbı olarak ve. HIGH GLOSS PANEL MUTFAK DOLABI MODELİ. VACUUM KAPAK -ACRYLİC KAPAK -ALİMİNYUM KAPAK , KAPI ve Mobilya Yarı Mamul. With an innovative perspective and high quality standards the company soon became a. Gerçek renk kartelasını kullanınız. Arama aracını kullanarak istediğiniz aksesuar fiyatını anında görebilirsiniz, aşağıdaki listede yer almayan aksesuar fiyatları için lütfen telefon numaralarımızdan yada.


High gloss kapak

FABRİKA: Organize Sanayi Bölgesi 17. Onca renk ve tasarım bu firmalarda sizleri beklemektedir. Zevkinize, mutfağınızın yapısına göre uygun bir model seçebilirsiniz. Kapaklarda basaç mekanizmaları kullanılmıştır. HİGH GLOSS MUTFAK DOLABI.


Mdf üzerine parlak pvc preslenerek basılan,kenarları pvc kaplı kapak çeşididir. Fiyat olarak mdflamdan pahalıdır. Kir tutmaz, temizliği kolaydır, dekoratiftir, aşınmaya karşı dirençlidir, güneş ışığına karşı dirençlidir, çizilmeye yüksek dayanım gösterir.


Mutfak ve banyo dolabı kapaklarında, ev ve ofis mobilyalarında, dekorasyon işlerinde kullanılmaktadır. Membran Kapak Mutfak Dolapları. Neredeyse sınırsız model renk ve tasarımları bulunmaktadır. Vestiyer modelleri ve ucuz vestiyer fiyatları Ergüller Mobilya ile evlerinize geliyor.


Gövde kısmı, sararmaz ve solmaz mm yonga levhadan (suntalam) üretilmektedir. Mutfak dolapları fiyatları,Mutfakta kullanılan malzeme,aksesuar,model ve kapak çeşidine göre değişiklik gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar