28 Aralık 2016 Çarşamba

Isı geçirmez eldiven

Dupont kevlar nomex ısı geçirmeyen eldiven , Dupont kevlar nomex ısı izolasyon eldiveni. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Pakistan ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla ısı geçirmez eldiven ürününün , ve kadarını. Kevlar ısıya dayanıklı eldiven ROKLElpic.


Radyoaktif kirlenmeye karşı koruma sağlamak için eldivenin sıvı geçirmez olması ve EN 374’te belirtilen nüfuz testini geçmesi gerekir. TL ve ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE TL İNDİRİM! Paşa Organize Sanayi Bölgesi, 6. Ayrıntılar için ürün açıklamalarını ve parametreleri inceleyiniz. Bu teknoloji, giyen kişinin geniş alandaki ısı ve durumlarda çok daha az nemli hissetmesini sağlıyor. Bu boyutlu örgü yapısı, buharlaşma.


Demir halkalı ısı geçirmez süet eldiven. Avuç içi metal halkalarla kaplanmıştır. Geniş ağzı sayesinde takma çıkarma kolaylığı. Yaralamaya en çok sebebiyet veren kesici aletlerin kullanımı için uygun olan iş eldivenlerine, ısıya karşı koruyacak olan eldivenlere, kısacası iş güvenliğiniz için ihtiyacınız olan tüm iş eldiveni çeşitlerine bu kategoriden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kullanım alanına uygun olanı seçebilmeniz için deri, naylon.


Isı geçirmez eldiven

Su geçirmeyen dayanıklı eldiven. Kesilmeye dayanıklı eldiven. Gore Tex astar su geçirmez ve nefes alaiblir özelliği ile kuru ve konforlu bir kullanım sağlar.


Kaliteli eldivenler sentetik kumaşla birlikte ve gerçek deri kullanılarak imal edilirler. Snowboard yapan (kayak için de uygundur), kendini geliştirmek için uygun fiyatlı, su geçirmez ve dayanıklı tek parmaklı eldiven arayan kullanıcılara tasarlandı Snowboard antrenmanları için ideal dayanıklılığı sunan, mevsime uygun olacak şekilde ayarlanabilir bir ısı yalıtımı sağlayan yumuşak tek parmaklı eldivenler. Kabartmalı PVC kaplı olarak mevcuttur.


Isı geçirmez eldiven

Ayrıca motorsiklet eldivenlerinde kasklarda olduğu gibi. Hassas işler sırasında elleri ve ürünleri korumak için tek kullanımlık eldivenler. Az aşındırıcı sıvılarla temasta uzun süreli koruma. Polimere göre sınıflandırılmış geniş ürün gamıyla her durum için ayrı bir çözüm.


Remington avcı eldiven , thinsulate ısı korumalı ve özel kaplama kaymaz avuç iç kısmına sahip avcı eldiveni. Fiyatı : 3TL Havale ile : 3TL. Omni Tech su geçirmez nefes alabilir teknoloji ile birlikte kullanılan ürünler üstün nem yönetimi ve uzun süre kuruluk sağlar.


Sonuç olarak uzun süre kullanımda ve çetin koşullarda dahi kuru kalır ve rahat hissedersiniz. Bu eldivenlerin ayrıca sıvı geçirmez. Dayanıklı su geçirmez giyim sistemimiz bu ısı kaybını önler.


Konveksiyon üzerinden soğuğun geçişinin ölçülmesiyle elde edilen eldivenin ısı izolasyonu özelliklerine dayanır. Soğuk temas direnci: Soğuk bir nesneye temas ettiğinde eldiven materyalinin ısı izolasyonu direncine dayanır. Yanma riskine karşı ısı geçirmez eldiven kullanarak cihazın sadece tutma sapından tutunuz. Bu normaldir, sonraki kullanımlarda oluşmayacaktır. ThinsulateTM dolgusu optimum ısı izolasyonu sağlar.


Kuru ve nem geçirmez olmalıdır. Isıya karşı dayanıklı olmalıdır. Kullanılacağı işe göre elektrik veya ısı geçirmez olmalıdır.


Hareketleri kısıtlamamalı ve esnek olmalıdır. Rahat, ele oturan ve uygun ebatta olmalıdır. Etkili fitilleme hızla cilt nemi giderir.


Dilerseniz vade farksız taksitle, ya da havale indirimi ile satın alabilirsiniz. Eldivenler : Ürün Bilgileri İçin Tıklayın. Sizi sıcak tutmak için elyaf dolgu ile ısı yalıtımı sağlıyoruz.


Elyaf, polyester temelli fiberlerden oluşan, fiberlerinin uzunluğuna göre daha fazla veya daha az miktarda havayı hapsedebilen sentetik bir bileşendir. Dolgu kalınlaştıkça hapsedilen havanın hacmi, dolayısıyla. Alev, ısı ve kesici aletlerle ilgili sanayi alanlarında kullanılması uygundur.


Rüzgar geçirmez malzeme ısı yalıtımı ile sıcaklık korur. Aleve ve ısıya karşı koruyucu özelliktedir. Kesici ve delici aletlere karşı koruyucu özelliktedir.


TS EN 3standartlarını karşılamaktadır. Outdoor giyimde asıl önemli olan şey, vücudun ısı ve kuruluk dengesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar