13 Aralık 2016 Salı

Traverten zemin döşeme

Traverten zemin döşeme

Seçenekleri Kargo Bedava Sıralama Seçenekleri Fiyata Göre (Artan) Fiyata Göre (Azalan) Satış Miktarı Teslimat Süresi - Aynı gün kargo İş Günü ile 7. Islak zeminlerde kaydırmaz olan travertenler in kayma direncini arttırmak için farklı yüzey işlemleri uygulanabilir. KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR. Her türlü görüş, öneri ve sorularınız için lütfen bize ulaşın. Mimari yapıların en fazla kullanıldığı mermer modeli olan traverten çeşitleri firmamız tarafından üretilmektedir. Mekanların iç ve dış zeminlerinde kullanılabilmektedir.


Doğal görünümü zeminlerde en iyi yansıtan zemin döşemesidir. Farklı döşeme şekilleri mevcuttur. Cilalı traverten malzemeli zemin uygulaması. Ana çalışma alanlarımızdan bir diğeri de bina ve yapıların iç ve dış kullanım alanlarındaki yer ve zemin döşeme ve kaplama çalışmalarıdır. Belki de yapıyı görsel olarak en etki şekilde gösteren kullanım alanlarından biri zemin olarak söylenebilir.


Tamamen doğal görünümü sayesinde cephe kaplama ve yer döşeme olarak kullanılarak dekoratif bir görünüm kazandırılabilmektedir. Mermer zemin olarakta kullanımı olan traverten taşlar, yer döşeme işlemi için uzun yıllar boyunca bozulmamasından dolayı tercih sebebi olmuşlardır. Mermer traverten ve doğal taş patlatma mozaikler, mermer ve traverten lavabolar, mermer hamam kurnaları, eskitme doğal taş ve bir çok mermer doğal taş ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla ayağınıza gelsin. Kullanım Alanları: İç ve Dış zemin döşeme , cephe kaplama,.


ESKİTME TRAVERTEN ANTİK TRAVERTEN NEDİR ? Bu özel ürünler saflığı ve sadeliği hijyenle buluştururken, banyo ve mutfaklarda geçen geçen zamanı zevke dönüştürüyor. Türkiye`deki en zengin taş. Patinato doğaltaş travertenler ve siyah mermerler, Dış mekanlarda dekoratif amaçlı olarak taş cephe kaplaması, bahçe duvarı kaplama (taş duvar kaplama), bina subasman mermer kaplama, kış bahçelerinde doğal taş döşeme ve taş kaplama, süs havuzlarında taş döşeme ve kaplama, merdiven yan duvarlarında taş kaplama, yüzme.


Dekoratif özelliği, aşınmaya direnci, dış koşullara dayanımı ve bakım gerektirmemesi nedeniyle zemin döşemelerinde ve dış cephe kaplamalarında yoğun olarak kullanılır. Türk traverten satışlarımız fabrikadan talep edilen seleksiyona göre yapılmaktadır. Antalya ve Mersin limanları üzerinden dünyanın birçok ülkesine ihracatlar gerçekleştirilmektedir. Traverten zemin kaplaması ID. Son yıllarda en çok rağbet gören.


Mutfak zemini için döşeme seçenekleri şimdi yazımızda! Doğal traverten taşlar mutfakları farklı boyutlar getirmekte, soluk tezgahlarda mükemmel bir seçim olabilir. Yeniliklerle ilgileniyorsanız, yeni kauçuk zemin kaplamas. Ama fayans kullandığınız için, kırık bir parçayı kaldırmak ve değiştirmek bir parça kek! Sepet sayfasına git Devam et.


Kat Planları Rapflava Alldressedup Bilgi. Taşın özgün görünümünü bozmamak için Scabos. Zemin Ile Lowes Kiremit Mutfak. Suyun aniden açığa, basınçsız ortama çıkması ve karbondioksitin uçması ile, suda erimiş bulunan kalsiyum karbonat çok ince.


Traverten zemin döşeme

Granit zemin sizi kendisine odaklar. Osmanoğlu Mermer’in granit, mermer ve çimstone zemin kaplama uygulamaları ile uzun yıllar varlığını sürdürecek bir hizmete uygun fiyatlarla sahip olacaksınız. Cilalı, honlu, ham olarak gerek iç mekan gerekse dış mekan merdiven kaplama ve döşeme taşı olarak kullanılmaktadır. Doğal Taşçı kayrak taş kaplama döşeme süs havuzu çalışmaları taş duvar sert zemin uygulamaları fileli mozaik fileli traverten ve mermer patlatma uygulama ve satış her türlü şömine barbekü fırın ve ocak uygulamaları sınıfında uzmanlaşmış kadrosuyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekte olan bir dogaltaş satış ve uygulama firmasıdır. Cilalı, honlu ve ham olarak gerek iç mekan gerekse dış mekan merdiven kaplama ve döşeme taşı olarak kullanılmaktadır.


Değerlendirme: Review(s) Stok Durumu: stokta var. Yorumlar (0) İncelemeler. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Yıllık tecrübemiz ile Mermer Kaplama projeleriniz için profesyonel çözümler üretiyoruz. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı. Kullanıldığı yüzeyleri antik bir görünüme bürüyen travertenler son dönemde çok moda. Havuz kenarlarında,bina girişlerinde,bina çevrelerinde,bina su basmanı kaplamasında ,bahçe duvarlarında vb alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz Ürün fiyatı 0. Gerek iç mekanlara gerekse dış mekanlara uygulanarak dekoratif bir görünüm şıklığı sunan traverten patlatma mozaikler tasarım ve mimaride gün geçtikçe yaygınlaşarak daha fazla tercih ediliyorlar. Gerekiyorsa taşıyıcı döşeme yüzeyi tesviye betonu ile düzgün bir hale getirilir.


Doğal taş döşeme kaplamalarının uygulaması hepsinde aynıdır. Malzeme kalınlığı değişmekle birlikte döşemelerde en az. Detaylı bilgi için bizi arayın:. Patlatma taş, patlatılmak istenen taşın (mermer, traverten , kayrak vb.) değişik ebatlarda eşit parçalara kesilerek parçaların ortadan patlatılması suretiyle iki parçaya ayrılır.


Ortadan ayrılan parça, patlama neticesinde pürüzlü bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar